765 828 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Selyem Réka - Reumatológus

Dr. Selyem Réka

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Selyem Réka reumatológus magánrendelése. Reumatológus szakorvosként a mozgásszervek betegségeinek gyógyításával foglalkozom. Ezen belül degeneratív és gyulladásos kórképekkel, többek között nyaki-, háti- és derékfájdalommal (pl. discopathia, spond...

Specializáció

 • Degeneratív megbetegedések kezelése (gerincferdülés, sérv)
 • Csontritkulás kezelése
 • Lágyrész elváltozások kezelése (ínhüvely g...

Tanulmányok

 • 2009 Reumatológia szakvizsga
 • 2003 Semmelweis Egyetem - általános orvos

Tovább olvasom
Spineline Mozgásszervi Központ
1141 Budapest, XIV. kerület, Szugló u. 132. (Kiszugló)
Dr. Selyem Réka Telefonos Rendelése
Budapest, XIV. kerület, Telefonos konzultáció

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, XIV. kerület, Szugló u. 132.
Ár
Budapest, XIV. kerület, Telefonos konzultáció
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Selyem Réka reumatológus magánrendelése.

Reumatológus szakorvosként a mozgásszervek betegségeinek gyógyításával foglalkozom. Ezen belül degeneratív és gyulladásos kórképekkel, többek között nyaki-, háti- és derékfájdalommal (pl. discopathia, spondylosis, spondylatrhrosis, discus hernia, scoliosis), csontritkulással azaz osteoporosissal, izületi kopásokkal és gyulladásokkal (pl. arthrosis, rheumatoid arthritis, SPA, köszvény), lágyrészelváltozásokkal (pl. ínhüvelygyulladások, bursitisek, teniszkönyök, izomfájdalmak, alagút szindrómák). Gyógyításomat teljes körű fizikális vizsgálat, szükség esetén képalkotó- és labordiagnosztikai vizsgálatok előzik meg, majd terápiám során konzervatív- (gyógyszeres és injekciós) , mechano- és fizikoterápiás kezeléseket, tanácsadást alkalmazok vagy alkalmaztatok betegeimen.

 

2003-ban végeztem a budapesti Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. A rezidens képzésem után a Budai Irgalmasrendi Kórzházban dolgoztam szakorvosjelöltként 2006-2009 között, majd 2009-ben szereztem meg a reumatológia szakvizsgámat kiváló eredménnyel. 2009-2018 között a Vasútegészségügyi Kft szakrendelőben dolgoztam reumatológus szakorvosként, majd 2018. áprilistól a XVI. kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálatnál folytatom gyógyító tevékenységemet. Szakterületem a degeneratív és gyulladásos mozgásszervi kórképek gyógyítása, többek között a nyaki-, háti-, derékfájdalmak (pl. discopathia, spondylosis, discus hernia, scoliosis), immunológiai kórképek (pl. rheumatoid arthritis, SPA, köszvény), ízületi fájdalmak (pl. arthrosis, arthritis) valamint csontritkulás (osteoporosis) és lágyrészelváltozások (ínhüvelygyulladások, teniszkönyök, bursitisek, izomfájdalmak, alagút-szindrómák). Kezelésem során gyógyszerek felírása, injekciók beadása, mechano- és fizikoterápia felírása, valamint életmódbeli tanácsadás történik.

Specializáció

 • Degeneratív megbetegedések kezelése (gerincferdülés, sérv)
 • Csontritkulás kezelése
 • Lágyrész elváltozások kezelése (ínhüvely gyulladás, teniszkönyök)
 • Ízületi kopásos megbetegedések kivizsgálása

Kórházi háttér

 • 2006-2009 Budai Irgalmasrendi Kórház
 • 2009-2018 Vasútegészségügyi Kft
 • 2018- XVI. kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálat

Tanulmányok

 • 2009 Reumatológia szakvizsga
 • 2003 Semmelweis Egyetem - általános orvos

Vélemények

38 értékelés
2020. április
Nincs
2020. április
2020. március
Nem volt.
2020. március
mind az előzőleg felsoroltakból
nem volt
2020. január
A Doktornő figyelme a betegséggel kapcsolatban mindenre kiterjedt, vizsgálata igen alapos volt. Elmondta a kezelési lehetőségeket, tanácsokat adott. Nagyon türelmes és kedves volt.
2020. január
2020. január
a figyelmessége, komoly érdeklődése a panaszom iránt (tkp. nem ajánlanám, mert félek, hogy annyian leszünk nála, hogy én már nem férnék be hozzá újból!!):)))
nem volt
2019. november
2019. november
Nagyon kedves volt a doktornő, minden alaposan átnézett és átbeszélt velem.
Nem volt
2019. október
A kedves doktornő szakszerű, alapos vizsgálatot végzett, segítőkészen, empatikusan magyarázta el a gyógyuláshoz szükséges hatékony terápiát.
Nem volt.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése