1 023 351 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Selyem Réka - Reumatológus

Dr. Selyem Réka

(45)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Selyem Réka reumatológus magánrendelése. Reumatológus szakorvosként a mozgásszervek betegségeinek gyógyításával foglalkozom. Ezen belül degeneratív és gyulladásos kórképekkel, többek között nyaki-, háti- és derékfájdalommal (pl. discopathia, spond...

Tovább olvasom
Dr. Selyem Réka - Reumatológus

Dr. Selyem Réka

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Selyem Réka reumatológus magánrendelése. Reumatológus szakorvosként a mozgásszervek betegségeinek gyógyításával foglalkozom. Ezen belül degeneratív és gyulladásos kórképekkel, többek között nyaki-, háti- és derékfájdalommal (pl. discopathia, spondylosis, spondylatrhrosis, discus hernia, scoliosis), csontritkulássa...

Tovább olvasom
Spineline Mozgásszervi Központ
1141 Budapest, XIV. kerület, Szugló u. 132. (Kiszugló)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Selyem Réka reumatológus magánrendelése.

Reumatológus szakorvosként a mozgásszervek betegségeinek gyógyításával foglalkozom. Ezen belül degeneratív és gyulladásos kórképekkel, többek között nyaki-, háti- és derékfájdalommal (pl. discopathia, spondylosis, spondylatrhrosis, discus hernia, scoliosis), csontritkulással azaz osteoporosissal, izületi kopásokkal és gyulladásokkal (pl. arthrosis, rheumatoid arthritis, SPA, köszvény), lágyrészelváltozásokkal (pl. ínhüvelygyulladások, bursitisek, teniszkönyök, izomfájdalmak, alagút szindrómák).

2003-ban végeztem a budapesti Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. A rezidens képzésem után a Budai Irgalmasrendi Kórzházban dolgoztam szakorvosjelöltként 2006-2009 között, majd 2009-ben szereztem meg a reumatológia szakvizsgámat kiváló eredménnyel. 2009-2018 között a Vasútegészségügyi Kft szakrendelőben dolgoztam reumatológus szakorvosként, majd 2018. áprilistól a XVI. kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálatnál folytatom gyógyító tevékenységemet. Szakterületem a degeneratív és gyulladásos mozgásszervi kórképek gyógyítása, többek között a nyaki-, háti-, derékfájdalmak (pl. discopathia, spondylosis, discus hernia, scoliosis), immunológiai kórképek (pl. rheumatoid arthritis, SPA, köszvény), ízületi fájdalmak (pl. arthrosis, arthritis) valamint csontritkulás (osteoporosis) és lágyrészelváltozások (ínhüvelygyulladások, teniszkönyök, bursitisek, izomfájdalmak, alagút-szindrómák). Kezelésem során gyógyszerek felírása, injekciók beadása, mechano- és fizikoterápia felírása, valamint életmódbeli tanácsadás történik.

Specializáció

 • Degeneratív megbetegedések kezelése (gerincferdülés, sérv)
 • Csontritkulás kezelése
 • Lágyrész elváltozások kezelése (ínhüvely gyulladás, teniszkönyök)
 • Ízületi kopásos megbetegedések kivizsgálása

Kórházi háttér

 • 2006-2009 Budai Irgalmasrendi Kórház
 • 2009-2018 Vasútegészségügyi Kft
 • 2018- XVI. kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálat

Tanulmányok

 • 2009 Reumatológia szakvizsga
 • 2003 Semmelweis Egyetem - általános orvos

Vélemények

45 értékelés
2020. szeptember
2020. szeptember
A doktornő nagyon kedves és alapos volt.
Ilyen nem volt.
2020. augusztus
Mindent megtudtam amit szerettem volna, átbeszéltük töviről hegyire. Nagyon kedves, jó hangulatú találkozó volt.
2020. július
2020. június
Nagyon kedves volt a doktorno, mindent reszletesen elmagyarazott, es nagyon alapos.
2020. június
A doktornő a testre egy egészként tekintett nem csak a problémát kezelte.
Ilyen nem volt.
2020. június
A doktornő egy tünemény. ☺️Kedves, közvetlen, barátságos. Alaposan megvizsgált, kikérdezett. Elmagyarázott mindent, kezelési tervet felvázolta. Precíz, profi. Csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni.
Nincs
2020. április
Nincs
2020. április
2020. március
Nem volt.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése