519 306 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Zibrányi-Horváth Sára - Szülésznő

Zibrányi-Horváth Sára

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Zibrányi-Horváth Sára szülésznő magánrendelése. Zibrányi-Horváth Sára egyéni és pároknak szóló szülésfelkészítő tanfolyamot tart. A terhesség II. trimeszterétől javasolt a tanfolyam a 12. hét után. Egyéni szülésfelkészítés A várandósság és szülés,...

Tanulmányok

2010 Széchenyi István Egyetem- szülésznő

Tovább olvasom
Uránia Medical Center
1088 Budapest, VIII. kerület, Rákóczi út 19. 1. emelet 9. 88-as kapucsengő (Palotanegyed)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, VIII. kerület, Rákóczi út 19. 1. emelet 9. 88-as kapucsengő
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Zibrányi-Horváth Sára szülésznő magánrendelése.

Zibrányi-Horváth Sára egyéni és pároknak szóló szülésfelkészítő tanfolyamot tart. 

A terhesség II. trimeszterétől javasolt a tanfolyam a 12. hét után.

Egyéni szülésfelkészítés

A várandósság és szülés, egy új élet érkezése a családban mindig örömteli, ugyanakkor kihívásokkal teli időszak. A várandósgondozás és kötelező vizsgálatok mellett rengeteg kérdés fogalmazódik meg egy leendő Édesanya gondolataiban. 
Az egyéni szülésfelkészìtés során nem csupán a  szakmai részekkel foglalkozunk,  hanem a várandósban lezajló lélektani folyamatokkal is.
Mindemellett praktikus, későbbiekben a gyakorlatban is jól használható tudásra is fókuszálunk. 
Átbeszéljük a várandósság alatti életvitel kihívásait, a szülőszoba eseményeit,- valamint amit sok tanfolyamon kihagynak-, hangsúlyozzuk a szülés után kisbabával hazatérő új család és Édesanya kihívásokkal teli mindennapjait,  megoldandó feladatait (pl: életvitel megváltozása, meddig tart, kisbaba ápolása, anyatejes táplálás...)
A felkészìtés egyéni konzultàció formàjàban zajlik. Ez egy olyan közeg,  ahol nincs rossz kérdés, bármit megkérdezhetsz , ami foglalkoztat és minden kérdésedre megkapod a válaszodat. 
Amennyiben Te egy olyan felkészítést keresel, amely során megkapod a  megfelelő szakmai, lélektani, pszichés, és nem utolsósorban a gyakorlati felkészülés alapjait, akkor szeretettel várlak.

Szülésfelkészítés pároknak

Elsősorban a szülőszobai eseményekre fókuszàlunk, és az újszülött ellàtàsàval együtt jàró kihìvàsokra màr otthonàba hazatérő új családtaggal kapcsolatos mindennapi teendőkre.
 
Leendő Édesanyák & Édesapák számára megalkotott tréning, ahol részletesen megbeszéljük a szülőszobán zajló eseményeket, valamint a kórházból hazatérést követően várható családban előforduló kihívásokat. Azoknak a pároknak, házastársaknak ajánljuk, akik apás szülést terveznek, vagy még nem tudják, hogy szeretnének e apás szülést és szeretnék megkapni a megfelelő információt a döntésük meghozatalához. Továbbá első gyermeküket váró jövendőbeli családnak.
A tanfolyam során beszélünk az anyává-és apává válás folyamatairól, a szülőszoba eseményeiről. Az apa szerepéről a szülőszobán, a kisbaba által okozott új családi szerepek, megváltozott életvitel és a szülést követő szexuális együttlétről, mindenről, amire igény van és a téma kapcsán felmerülhet.

Tanulmányok

  • 2010 Széchenyi István Egyetem- szülésznő

Vélemények

4 értékelés
2019. november
Nagyon szépen köszönöm a konzultációt és a jókívánságokat! Nagyon hasznos volt a beszélgetés, sok új információt szereztem, éppen úgy sikerült, ahogyan elképzeltem!
2019. november
Miért volt jó egy családias szülésfelkészítésre járni? A legjobb, amikor úgy kérdezhettem Sárától bármiről, mintha a testvéremet, vagy egy barátomat kérdeztem volna, tabuk nélkül, őszintén, nyitottan. Elejétől a végéig mellettünk állt. Éreztem, hogy valóban érdekli, hogy mi zajlik bennem legbelül, velem együtt izgult az elejétől a végéig. Hálás vagyok, örülök, hogy a sors összehozott bennünket. Jó szívvel ajánlom minden olyan várandósnak!
2019. november
Sárával 2017-ben az első várandósságom alatt találkoztam. Kedves, lelkes hozzáállásával a terhesgondozás minden alkalmával megnyugtató és vidám hangulatot teremtett. Azt gondolom Sára jelenléte mindenképp hozzájárult, hogy a 9 hónap stresszmentesen telt, és a szülést is aggodalmak nélkül várhattuk. Szívből ajánlom Sárát azoknak a kismamáknak/pároknak akik szeretnének kellemes hangulatban, vidáman készülni gyermekük érkezésére.
2019. november
We would like to say thank you, from the bottom of our hearts, for all your help and support throughout this pregnancy, delivery, and now with her after care. We are so glad we could work with you and for your guidance through this process. It wasn't the easiest pregnancy, but you always made us feel more comfortable no matter what was going on. Thank you!
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése