424 275 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Zibrányi-Horváth Sára - Szülésznő

Zibrányi-Horváth Sára

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Zibrányi-Horváth Sára szülésznő magánrendelése. Zibrányi-Horváth Sára egyéni és pároknak szóló szülésfelkészítő tanfolyamot tart. A terhesség II. trimeszterétől javasolt a tanfolyam a 12. hét után. Egyéni szülésfelkészítés A várandósság és szülés,...

Tanulmányok

2010 Széchenyi István Egyetem- szülésznő

Tovább olvasom
Uránia Medical Center
1088 Budapest, VIII. kerület, Rákóczi út 19. 1. emelet 9. 88-as kapucsengő (Palotanegyed)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, VIII. kerület, Rákóczi út 19. 1. emelet 9. 88-as kapucsengő
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Zibrányi-Horváth Sára szülésznő magánrendelése.

Zibrányi-Horváth Sára egyéni és pároknak szóló szülésfelkészítő tanfolyamot tart. 

A terhesség II. trimeszterétől javasolt a tanfolyam a 12. hét után.

Egyéni szülésfelkészítés

A várandósság és szülés, egy új élet érkezése a családban mindig örömteli, ugyanakkor kihívásokkal teli időszak. A várandósgondozás és kötelező vizsgálatok mellett rengeteg kérdés fogalmazódik meg egy leendő Édesanya gondolataiban. 
Az egyéni szülésfelkészìtés során nem csupán a  szakmai részekkel foglalkozunk,  hanem a várandósban lezajló lélektani folyamatokkal is.
Mindemellett praktikus, későbbiekben a gyakorlatban is jól használható tudásra is fókuszálunk. 
Átbeszéljük a várandósság alatti életvitel kihívásait, a szülőszoba eseményeit,- valamint amit sok tanfolyamon kihagynak-, hangsúlyozzuk a szülés után kisbabával hazatérő új család és Édesanya kihívásokkal teli mindennapjait,  megoldandó feladatait (pl: életvitel megváltozása, meddig tart, kisbaba ápolása, anyatejes táplálás...)
A felkészìtés egyéni konzultàció formàjàban zajlik. Ez egy olyan közeg,  ahol nincs rossz kérdés, bármit megkérdezhetsz , ami foglalkoztat és minden kérdésedre megkapod a válaszodat. 
Amennyiben Te egy olyan felkészítést keresel, amely során megkapod a  megfelelő szakmai, lélektani, pszichés, és nem utolsósorban a gyakorlati felkészülés alapjait, akkor szeretettel várlak.

Szülésfelkészítés pároknak

Elsősorban a szülőszobai eseményekre fókuszàlunk, és az újszülött ellàtàsàval együtt jàró kihìvàsokra màr otthonàba hazatérő új családtaggal kapcsolatos mindennapi teendőkre.
 
Leendő Édesanyák & Édesapák számára megalkotott tréning, ahol részletesen megbeszéljük a szülőszobán zajló eseményeket, valamint a kórházból hazatérést követően várható családban előforduló kihívásokat. Azoknak a pároknak, házastársaknak ajánljuk, akik apás szülést terveznek, vagy még nem tudják, hogy szeretnének e apás szülést és szeretnék megkapni a megfelelő információt a döntésük meghozatalához. Továbbá első gyermeküket váró jövendőbeli családnak.
A tanfolyam során beszélünk az anyává-és apává válás folyamatairól, a szülőszoba eseményeiről. Az apa szerepéről a szülőszobán, a kisbaba által okozott új családi szerepek, megváltozott életvitel és a szülést követő szexuális együttlétről, mindenről, amire igény van és a téma kapcsán felmerülhet.

Tanulmányok

  • 2010 Széchenyi István Egyetem- szülésznő

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése