963 804 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Tusa Magdolna - Radiológus, Ultrahangos szakorvos

Dr. Tusa Magdolna

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Tusa Magdolna radiológus, ultrahangos szakorvos magánrendelése. 1978-ban végeztem a Szegedi Orvostudományi Egyetemen. 1985- ben ideggyógyászatból szereztem szakvizgát. A CT és MR megjelenése, mely nagy jelentőségű volt az ideggyógyászati betegség...

Tovább olvasom
Dr. Tusa Magdolna - Radiológus, Ultrahangos szakorvos

Dr. Tusa Magdolna

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Tusa Magdolna radiológus, ultrahangos szakorvos magánrendelése. 1978-ban végeztem a Szegedi Orvostudományi Egyetemen. 1985- ben ideggyógyászatból szereztem szakvizgát. A CT és MR megjelenése, mely nagy jelentőségű volt az ideggyógyászati betegségek diagnosztikájában-a radiológia felé fordított. 1994-ben radiológ...

Tovább olvasom
Sárla Klinika - Kecskemét
6000 Kecskemét, Kölcsey út 17.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Tusa Magdolna radiológus, ultrahangos szakorvos magánrendelése.

1978-ban végeztem a Szegedi Orvostudományi Egyetemen.
1985- ben  ideggyógyászatból szereztem szakvizgát.

A CT és  MR megjelenése, mely nagy jelentőségű volt az ideggyógyászati betegségek diagnosztikájában-a radiológia felé fordított.

1994-ben radiológiából szereztem szakvizsgát.

1991-től  dolgozom a Bács-Kiskun Megyei Oktató Kórház Központi Radiológiáján, így közel 30 éve foglalkozom hagyományos radiológiával, UH-vizsgálattal, CT-vel, illetve 2002- óta MR-rel.

Évek óta az állami egészségügy mellett magán egészségügyi szolgáltatónál is végzek CT- MR vizsgálatokat, illetve az utóbbi időben UH vizsgálatot is.

Az MR vizsgálatok terén kiemelten érdekel az idegrendszeri és gerincbetegségek diagnosztikája.

Az UH vizsgálatok számomra azért jelentősek, mert jelen van a beteg így a közvetlen kommunikáció nagyon nagy jelentőségű a minél eredményesebb diagnózishoz.

Specializáció

 • Hasi és kismedencei UH
 • Pajzsmirigy UH
 • Erek / carotis doppler UH
 • Here UH
 • Felületes nyirok regiók UH

Tanulmányok

 • 1994 Radiológia szakvizsga
 • 1985 Neurológia szakvizsga
 • 1978 Szegedi Orvostudományi Egyetem

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése