330 507 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Szegi Medical Center - 5D Babamozi - Ultrahangos szakorvos

Szegi Medical Center - 5D Babamozi

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Szegi Medical Center legújabb csúcskategóriás Samsung HD60-as 5D ultrahang készüléke jelenleg a legkorszerűbb 5D babamozi élményt képes nyújtani a kismamák részére. Segítségével térhatásban, élethűen csodálhatják meg születendő kisbabájuk arcsocskáját,...

Tovább olvasom
Szegi Medical Center
1052 Budapest, V. kerület, Haris köz 5. (Belváros)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, V. kerület, Haris köz 5.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Szegi Medical Center legújabb csúcskategóriás Samsung HD60-as 5D ultrahang készüléke jelenleg a legkorszerűbb 5D babamozi élményt képes nyújtani a kismamák részére. Segítségével térhatásban, élethűen csodálhatják meg születendő kisbabájuk arcsocskáját, testrészeit, kezecskéit, lábacskáit, megtudhatják biztonsággal a baba nemét és szakembereink könnyedén megbecsülhetik a baba súlyát is. A vizsgálatról színes fotót készítünk, a felvételeket pedig pendive -on vagy CD-n is kérhetik.

Vélemények

1 értékelés
2019. július
Nagyon jó élmény volt! Sokan vagyunk a családban mégis mindenkinek szorítottak helyet, hogy együtt nézhessük meg a babát! A személyzet nagyon kedves volt..kaptunk sütit, cukorkát mindent! A szonográfus is nagyon aranyos volt! A babáról is a lehető legjobb képet próbált csinálni!
nem volt!!!!
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése