282 027 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Beöthe Tamás PhD - Urológus, Onkológus

Dr. Beöthe Tamás PhD

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német, olasz
Bemutatkozás

Dr. Beöthe Tamás Ph.D., urológus és onkológus szakorvos, főorvos magánrendelése. Egyetemi tanulmányaimat – akkori nevén – a Pécsi Orvostudományi Egyetemen végeztem. Orvosi diplomámat 1997-ben vettem át „Summa cum laude” minősítéssel. Ugyanebben az évbe...

Specializáció

 • Prosztata jóindulatú megnagyobbodása (BPH), alsó húgyúti tünetek (LUTS)
 • Urolithiasis: Vese-, vesevezeték- és hólyagkövek
 • Viz...

Tanulmányok

 • 1997 - Orvosi diploma
 • 2003 - Urológia szakvizsga
 • 2009 - Klinikai onkológia szakvizsga
 • 2012 - Ph.D. fokozat elnyerése

Tovább olvasom
Dunapart Medical Magánrendelő
1052 Budapest, V. kerület, Petőfi tér 3. (Belváros)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, V. kerület, Petőfi tér 3.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Beöthe Tamás Ph.D., urológus és onkológus szakorvos, főorvos magánrendelése.
Egyetemi tanulmányaimat – akkori nevén – a Pécsi Orvostudományi Egyetemen végeztem. Orvosi diplomámat 1997-ben vettem át „Summa cum laude” minősítéssel. Ugyanebben az évben a Pécsi Urológiai Klinika orvosa lettem. Urológiai szakképesítésemet „kiválóan megfelelt” minősítéssel 2003-ban nyertem el. Az urológiai szakellátáson belül kiemelt feladatom volt az uro-onkológiai betegek kezelése. 2009-ben onkológiából is „kiválóan megfelelt” minősítéssel szereztem szakképesítést. A klinikai munka mellett folyamatosan végeztem járóbeteg ellátást több intézetben: vesekő-kezelést és ún. egynapos műtéteket a pécsi Egynapos Sebészeti Centrumban; az Eszterházy Egészségközpontban, Szentlőrincen, az intézet megnyitása óta urológiai szakrendelést; PTE Onkoterápiás Intézetében uro-onkológiai betegek szakellátását. A klinikai munka során mind a graduális, mind a postgraduális oktatásban folyamatosan részt vettem, magyar és angol nyelven. Témavezetésemmel 7 szakdolgozat született, ebből 3 angol nyelven. A 2015/16 tanévtől kezdve az Urológiai Klinika Oktatási Igazgatóhelyettese voltam. Az angol mellett társalgási szinten beszélem az olasz és német nyelvet. „Molecular genetics of urothelial cancer of the bladder” című Ph.D. téziseimet 2012-ben védtem meg, „Summa cum laude” eredménnyel. Kutatásaimban a hólyagdaganat kialakulásával foglalkozom. A Pécsett végzett tudományos munka mellett 2003-ban ICRETT ösztöndíjjal 2 hónapot töltöttem a Heidelbergi Karls Ruprecht Egyetem urológiai daganatokkal foglalkozó Molekulárbiológiai Laboratóriumában. 2017. januárjában költöztem családommal Budapestre, azóta a Péterfy Sándor Utcai Kórház Rendelőintézet és Baleseti Központ Urológiai és Sebészeti Osztályán dolgozom főorvosi beosztásban. Rendelésemen az urológiai ellátás teljes spektrumával foglalkozom.

Specializáció

 • Prosztata jóindulatú megnagyobbodása (BPH), alsó húgyúti tünetek (LUTS)
 • Urolithiasis: Vese-, vesevezeték- és hólyagkövek
 • Vizeletürítéssel, -tárolással kapcsolatos problémák (inkontinencia, neuro-urológia)
 • Uroinfectio: Húgyúti fertőzések, gyulladások
 • Krónikus kismedencei szindróma, prosztata-panaszok
 • Urológiai daganatok: prosztata-, hólyag-, vese- és heredaganat, ritka urológiai daganatok
 • Prosztata daganat: korai felismerés
 • Férfi szexuális diszfunkció, merevedési zavarok,
 • Minden betegségcsoportban: kivizsgálás, speciális vizsgálatok megszervezése; gyógyszeres kezelés vagy műtéti kezelés megszervezése; kezelést követő gondozás; másodvélemény vagy személyes tanácsadás

Kórházi háttér

 • Péterfy Sándor Utcai Kórház Rendelőintézet és Baleseti Központ Urológiai és Sebészeti Osztálya (1074 Budapest, Péterfy S.u.8-20, A épület 2.emelet)

Tanulmányok

 • 1997 - Orvosi diploma
 • 2003 - Urológia szakvizsga
 • 2009 - Klinikai onkológia szakvizsga
 • 2012 - Ph.D. fokozat elnyerése

Vélemények

58 értékelés
2019. június
Szakszerü ellátás, kiváló tájékoztstás.
2019. május
szakmai tudás, hozzáértés
Időben sok csúszás
2019. május
A férjem volt vizsgálaton egy olyan orvosnál, akiben kellemesen csalódtunk. Nagyon kedves, segítőkész, türelmes. Nem sajnálja az időt, számára tényleg fontos a hivatása. Kimagasló emberi hozzáállás, maximális szakmai tudás jellemzi.
2019. május
Korrekt tárgyilagos tájékoztatás az orvos részéről.
2019. május
2019. május
2019. április
Sok urológusnál jártam már, de egy sem vizsgált meg ilyen alapossággal (feleslegesen kellemetlen vizsgálatot így sem végzett). Minden kérdésemre türelmes, alapos választ is kaptam, pedig jó pár volt.
-
2019. március
Szakmai tudása kiváló,emberséges,kedves,lelkiismeretes.Konzultációra mentem(szakorvosi vélemény/megbeszélés),pozitív élmény volt.Időt szánt a páciensre,mindent alaposan elmagyarázott.Szívből ajánlom!
2019. március
Segítőkészsége és kedvessége. Alapos vizsgálat és érthető tájékoztatás.
nem volt
2019. február
Talán én voltam az első véleményt leíró ezen felületen, arról a nagyszerű emberről kinek talán az életem is köszönhetem. Eltelt két év a radikális prosztataeltávolítási műtétem óta, fájdalom és kellemetlen tünetek nélkül, boldogan élek. KÖSZÖNÖM A SORSNAK, HOGY A FŐORVOS ÚR KEZEI KÖZÉ KERÜLTEM! KÖSZÖNÖM ÖNNEK FŐORVOS ÚR A LELKIISMERETES HOZZÁÁLLÁSÁT, A RÁM FORDÍTOTT FÁRADSÁGOS MUNKÁJÁT!
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése