Google+
142 934 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig
Beszélt nyelvek: angol, német, olasz

Dr. Beöthe Tamás PhD

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Dr. Beöthe Tamás Ph.D., urológus és onkológus szakorvos, főorvos Egyetemi tanulmányaimat – akkori nevén – a Pécsi Orvostudományi Egyetemen végeztem. Orvosi diplomámat 1997-ben vettem át „Summa cum laude” minősítéssel. Ugyanebben az évben a Pécsi Urológiai...

Specializáció, szakmai háttér

Prosztata jóindulatú megnagyobbodása (BPH), alsó húgyúti tünetek (LUTS), Urolithiasis: Vese-, vesevezeték- és hólyagkövek, Vizeletürítéssel, -tárolással kapcsolatos problémák (inkontinencia, neuro-urológia), Uroinfectio: Húgyúti fertőzések, gyulladá...

Tovább olvasom >
A

Dunapart Medical Magánrendelő

1052 Budapest, V. kerület, Petőfi tér 3. (Belváros )
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Dunapart Medical Magánrendelő

1052 Budapest, V. kerület, Petőfi tér 3. (Belváros )
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Beöthe Tamás Ph.D., urológus és onkológus szakorvos, főorvos Egyetemi tanulmányaimat – akkori nevén – a Pécsi Orvostudományi Egyetemen végeztem. Orvosi diplomámat 1997-ben vettem át „Summa cum laude” minősítéssel. Ugyanebben az évben a Pécsi Urológiai Klinika orvosa lettem. Urológiai szakképesítésemet „kiválóan megfelelt” minősítéssel 2003-ban nyertem el. Az urológiai szakellátáson belül kiemelt feladatom volt az uro-onkológiai betegek kezelése. 2009-ben onkológiából is „kiválóan megfelelt” minősítéssel szereztem szakképesítést. A klinikai munka mellett folyamatosan végeztem járóbeteg ellátást több intézetben: vesekő-kezelést és ún. egynapos műtéteket a pécsi Egynapos Sebészeti Centrumban; az Eszterházy Egészségközpontban, Szentlőrincen, az intézet megnyitása óta urológiai szakrendelést; PTE Onkoterápiás Intézetében uro-onkológiai betegek szakellátását. A klinikai munka során mind a graduális, mind a postgraduális oktatásban folyamatosan részt vettem, magyar és angol nyelven. Témavezetésemmel 7 szakdolgozat született, ebből 3 angol nyelven. A 2015/16 tanévtől kezdve az Urológiai Klinika Oktatási Igazgatóhelyettese voltam. Az angol mellett társalgási szinten beszélem az olasz és német nyelvet. „Molecular genetics of urothelial cancer of the bladder” című Ph.D. téziseimet 2012-ben védtem meg, „Summa cum laude” eredménnyel. Kutatásaimban a hólyagdaganat kialakulásával foglalkozom. A Pécsett végzett tudományos munka mellett 2003-ban ICRETT ösztöndíjjal 2 hónapot töltöttem a Heidelbergi Karls Ruprecht Egyetem urológiai daganatokkal foglalkozó Molekulárbiológiai Laboratóriumában. 2017. januárjában költöztem családommal Budapestre, azóta a Péterfy Sándor Utcai Kórház Rendelőintézet és Baleseti Központ Urológiai és Sebészeti Osztályán dolgozom főorvosi beosztásban. Rendelésemen az urológiai ellátás teljes spektrumával foglalkozom.

Specializáció

 • Prosztata jóindulatú megnagyobbodása (BPH), alsó húgyúti tünetek (LUTS)
 • Urolithiasis: Vese-, vesevezeték- és hólyagkövek
 • Vizeletürítéssel, -tárolással kapcsolatos problémák (inkontinencia, neuro-urológia)
 • Uroinfectio: Húgyúti fertőzések, gyulladások
 • Krónikus kismedencei szindróma, prosztata-panaszok
 • Urológiai daganatok: prosztata-, hólyag-, vese- és heredaganat, ritka urológiai daganatok
 • Prosztata daganat: korai felismerés
 • Férfi szexuális diszfunkció, merevedési zavarok,
 • Minden betegségcsoportban: kivizsgálás, speciális vizsgálatok megszervezése; gyógyszeres kezelés vagy műtéti kezelés megszervezése; kezelést követő gondozás; másodvélemény vagy személyes tanácsadás

Kórházi háttér

 • Péterfy Sándor Utcai Kórház Rendelőintézet és Baleseti Központ Urológiai és Sebészeti Osztálya (1074 Budapest, Péterfy S.u.8-20, A épület 2.emelet)

Tanulmányok

 • 1997 - Orvosi diploma
 • 2003 - Urológia szakvizsga
 • 2009 - Klinikai onkológia szakvizsga
 • 2012 - Ph.D. fokozat elnyerése

Vélemények

45 értékelés

„Alapos vizsgálat, szuper tájékoztatás. ”

,

„Türelmes, segítőkész és kedves, alapos vizsgálat.”

,

„Nagyon figyelmes volt a Doktor Úr és mindenre kiterjedővizsgalatot kaptam. ”

,

„Nagyon kedves, szimpatikus orvos! Csak jót tudok róla mondani! Bár minden orvos ilyen lenne...”

,

„A Doktor úr türelmesen végig hallgatott, minden kérdésemre választ adott, az egész lénye megnyugtató volt és hiteles.”

,

„Az őszinte és kielégítő beszélgetés.”

,

„Részletes, korrekt tájékoztatás a lehetséges kezelési módot, műtéti megoldásokat illetően.”

,

„Korrekt. Udvarias. Ajanlom mindenkinek”

,

„Lehet a panaszaim alapján nem volt egyértelmű, s emiatt nem tűnt fontosnak, de a doktor úr vizsgálatából kimaradt a prosztata UH. Emiatt a problémám okára nem derült fény, s a doktor úr gasztroenterológiai vizsgálatot javasolt. Mivel én továbbra is urológiai eredetűnek érezte...”

Végig olvasom
,

„Nagyon kedves és segítőkész a doktor Úr, mindent részletesen elmagyarázott és nagyon részletesen vizsgált meg. Csak ajánlani tudom.”

,

„Szakmai alaposságban és emberi hozzáállásban is hibátlan volt a vizsgálat. Beöthe doktor urat őszintén ajánlom mindenkinek. ”

„EGYÁLTALÁN nem volt ilyen.”

,

„Nagyon kedves, türmes orvos aki roppant részletes mégis konnyen erthető tajekoztatast adott. ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Teljeskörű tájékoztatás, odafigyelés, kiváló kommunkikáció”

,

„Az orvos nagyon elfoglalt, rengeteg paciense van, megis turelmes es nagyon segitokesz (nagyon sokat kellett varni a leleteimre es rakerdezett a korhazba es elhozta magaval a rendelobe).”

,

„Nagyon közvetlen baráti volt részletesen kitért a problémámra és annak lehetséges kezeléseire!”

,

„A doktor úr türelmes, segítőkész, igyekszik minél pontosabban diagnosztizálni, messzemenően felvilágosít a kezelési lehetőségekről. ”

,

„Korszerű rendelő, barátságos asszisztencia, profi orvos. Mindennel nagyon elégedett voltam és másoknak is ajánlani fogom,”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A főorvos úr korrekt, mindenre kiterjedő tájékoztatása. Minden kérdésemre türelmes és kimerítő választ adott. ”

,

„Dr Beöthe főorvos úr végezte ez év tavaszán radikális prosztata eltávolítási műtétem, rosszindulatú sejtképződés miatt. Maximális elismerésem, tiszteletem a főorvos úr tudása, emberi hozzáállása előtt. Bátran ajánlom bárkinek, nem fog csalódni. Panasza van, vagy csa...”

Végig olvasom

„Ilyen nem volt, és ismerve a főorvos urat, nem is lesz.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig