967 053 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Beöthe Tamás PhD - Urológus, Onkológus

Dr. Beöthe Tamás PhD

(91)
Beszélt nyelvek: angol, magyar, német, olasz
Bemutatkozás

Dr. Beöthe Tamás Ph.D., urológus és onkológus szakorvos, főorvos magánrendelése. Egyetemi tanulmányaimat – akkori nevén – a Pécsi Orvostudományi Egyetemen végeztem. Orvosi diplomámat 1997-ben vettem át „Summa cum laude” minősítéssel. Ugyanebben az évbe...

Tovább olvasom
Dr. Beöthe Tamás PhD - Urológus, Onkológus

Dr. Beöthe Tamás PhD

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német, olasz
Bemutatkozás

Dr. Beöthe Tamás Ph.D., urológus és onkológus szakorvos, főorvos magánrendelése. Egyetemi tanulmányaimat – akkori nevén – a Pécsi Orvostudományi Egyetemen végeztem. Orvosi diplomámat 1997-ben vettem át „Summa cum laude” minősítéssel. Ugyanebben az évben a Pécsi Urológiai Klinika orvosa lettem. Urológiai szakképesítésem...

Tovább olvasom
Dunapart Medical Magánrendelő
1052 Budapest, V. kerület, Petőfi tér 3. (Belváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Beöthe Tamás Ph.D., urológus és onkológus szakorvos, főorvos magánrendelése.
Egyetemi tanulmányaimat – akkori nevén – a Pécsi Orvostudományi Egyetemen végeztem. Orvosi diplomámat 1997-ben vettem át „Summa cum laude” minősítéssel. Ugyanebben az évben a Pécsi Urológiai Klinika orvosa lettem. Urológiai szakképesítésemet „kiválóan megfelelt” minősítéssel 2003-ban nyertem el. Az urológiai szakellátáson belül kiemelt feladatom volt az uro-onkológiai betegek kezelése. 2009-ben onkológiából is „kiválóan megfelelt” minősítéssel szereztem szakképesítést. A klinikai munka mellett folyamatosan végeztem járóbeteg ellátást több intézetben: vesekő-kezelést és ún. egynapos műtéteket a pécsi Egynapos Sebészeti Centrumban; az Eszterházy Egészségközpontban, Szentlőrincen, az intézet megnyitása óta urológiai szakrendelést; PTE Onkoterápiás Intézetében uro-onkológiai betegek szakellátását. A klinikai munka során mind a graduális, mind a postgraduális oktatásban folyamatosan részt vettem, magyar és angol nyelven. Témavezetésemmel 7 szakdolgozat született, ebből 3 angol nyelven. A 2015/16 tanévtől kezdve az Urológiai Klinika Oktatási Igazgatóhelyettese voltam. Az angol mellett társalgási szinten beszélem az olasz és német nyelvet. „Molecular genetics of urothelial cancer of the bladder” című Ph.D. téziseimet 2012-ben védtem meg, „Summa cum laude” eredménnyel. Kutatásaimban a hólyagdaganat kialakulásával foglalkozom. A Pécsett végzett tudományos munka mellett 2003-ban ICRETT ösztöndíjjal 2 hónapot töltöttem a Heidelbergi Karls Ruprecht Egyetem urológiai daganatokkal foglalkozó Molekulárbiológiai Laboratóriumában. 2017. januárjában költöztem családommal Budapestre, azóta a Péterfy Sándor Utcai Kórház Rendelőintézet és Baleseti Központ Urológiai és Sebészeti Osztályán dolgozom főorvosi beosztásban. Rendelésemen az urológiai ellátás teljes spektrumával foglalkozom.

Specializáció

 • Prosztata jóindulatú megnagyobbodása (BPH), alsó húgyúti tünetek (LUTS)
 • Urolithiasis: Vese-, vesevezeték- és hólyagkövek
 • Vizeletürítéssel, -tárolással kapcsolatos problémák (inkontinencia, neuro-urológia)
 • Uroinfectio: Húgyúti fertőzések, gyulladások
 • Krónikus kismedencei szindróma, prosztata-panaszok
 • Urológiai daganatok: prosztata-, hólyag-, vese- és heredaganat, ritka urológiai daganatok
 • Prosztata daganat: korai felismerés
 • Férfi szexuális diszfunkció, merevedési zavarok,
 • Minden betegségcsoportban: kivizsgálás, speciális vizsgálatok megszervezése; gyógyszeres kezelés vagy műtéti kezelés megszervezése; kezelést követő gondozás; másodvélemény vagy személyes tanácsadás

Kórházi háttér

 • Péterfy Sándor Utcai Kórház Rendelőintézet és Baleseti Központ Urológiai és Sebészeti Osztálya (1074 Budapest, Péterfy S.u.8-20, A épület 2.emelet)

Tanulmányok

 • 1997 - Orvosi diploma
 • 2003 - Urológia szakvizsga
 • 2009 - Klinikai onkológia szakvizsga
 • 2012 - Ph.D. fokozat elnyerése

Vélemények

91 értékelés
2020. július
2020. július
2020. július
2020. július
2020. június
Szakértelem, gondosság, betegközpontúság
2020. június
Pozitív, nyugtató kisugárzású, kiváló szakember.
2020. június
2020. június
nem volt ilyen
2020. május
2020. május
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése