513 486 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Villányi úti Magán Fül-Orr-Gégészet

Villányi úti Magán Fül-Orr-Gégészet

Villányi úti Magán Fül-Orr-Gégészet

Információk a rendelőről


A Villányi úti Magán Fül-Orr-Gégészeti Rendelőben gyermek és felnőtt pácienseket egyaránt várnak. Rendelőnk kialakításában fő célunk az​ ​volt, hogy​ ​otthonos légkört, de mégis exkluzív környeztet biztosítsunk  Ön és családja gyógyulásához. Egy igazi kis...
Tovább olvasom
1113 Budapest, XI. kerület, Villányi út 22/A. (Gellérthegy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A Villányi úti Magán Fül-Orr-Gégészeti Rendelőben gyermek és felnőtt pácienseket egyaránt várnak. Rendelőnk kialakításában fő célunk az​ ​volt, hogy​ ​otthonos légkört, de mégis exkluzív környeztet biztosítsunk  Ön és családja gyógyulásához. Egy igazi kisvárosi magánrendelői hangulatot hoztunk el a nagyvárosba. Fontos számunkra a pácienseink figyelmes meghallgatása, alapos vizsgálata családias, vidám légkörben, amely elősegíti a pontosabb diagnózist és a személyre szabott kezelést. Teljes körű vizsgálatunk és kezelésünk  minden esetben  tartalmazza a legmodernebb eszközök használatát, szükség esetén tympanometriát, endoszkópos és fiberoszkópos  vizsgálatot,  hogy teljes képet kaphassunk az Ön egészségi állapotáról. A Villányi úti Magán Fül-Orr-Gégészet orvosai kiemelkedő figyelemmel és szaktudással várják Önt a hét minden napján.  Keressen fel minket, bizalommal  forduljon hozzánk  Gyermek és felnőtt Fül-Orr-Gégészeti probléma esetén is. A magánrendeléseken lehetőség van a fülfájdalmak, fülzúgás, szédülés fül-orr-gégészeti kivizsgálására, hallásvizsgálatra, szűrővizsgálatokra, idegentest eltávolításra hallójáratból, orrjáratból, valamint fül-orr-gégészeti szűrővizsgálatokra, orrvérzéses panaszok kezelésére.

Megközelíthetőség

  Tömegközlekedéssel: Móricz Zsigmond körtérig 6-os villamossal vagy 4-es metróval, majd kb. 4-5 perc séta a Villányi úton, - Móricz Zsigmond körtérről 27-es busszal 1 megálló a Tas vezér utcáig, majd 2 perc gyaloglás.

Parkolás

  A rendelő előtt a Villányi út mindkét oldalán ingyenes, ha ott nincs hely, akkor a Dávid Ferenc vagy a Badacsonyi utcákban érdemes próbálkozni, ahol szintén ingyenes.

Nyitva tartás

  Bejelentkezés alapján H : 15:00-20:00 ig Magyar, Angol,Francia nyelven is K 8:00-19:00 ig Sz: 8:00-19:00ig Cs: 14-18 P: 8:00-20:00 ig Sz: 9:00-20:00ig V: 10:00-:18:00 ig

Vélemények

1529 értékelés
2019. december
2019. december
2019. december
Egy órával korábban érkeztünk, mégis kedvesen fogadtak.
Nem volt kellemetlen tapasztalatom.
2019. december
A türelem és kedvesség , ahogy az 5 éves kisfiamhoz álltak.
Nem volt
2019. december
Szinte azonnal sorra kerültünk. Végtelen türelem, ahogyan fiamat megvizsgálták. Részletes tájekoztatás .
Nem volt.
2019. december
2019. december
2019. december
Könnyű megközelítés, pontos egyeztetés a vizsgálat előtt egy nappal.
Nem volt kellemetlen tapasztalatom.
2019. december
2019. december
Minden rendben volt, olyan mint legutóbb. Nem véletlenül jöttem vissza.
Nem volt!!!!!
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése