Google+
147 003 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig
Beszélt nyelvek: angol, német

Dr. Sipos Péter Ph.D

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Szeretnék egy barátságos légkörű, a beteg igényeinek és elvárásainak megfelelő orvosi ellátást biztosítani. A beteggel közösen kitűzött célokat szeretném teljes meggyőződéssel kivitelezni, az ehhez szükséges erőt mobilizálni és a gyógyulás közben biztatást ...

Specializáció, szakmai háttér

pajzsmirigy és mellékpajzsmirigy betegségei, emlő jó- és rosszindulatú betegségei, gynecomastia, Mindenféle sérv ellátása (hasfali, lágyéki, rekesz, ritka sérvek, mint rectocele, Morgagni sérv), rektuszdiastasis kezelése, gastrointestinál...

Tovább olvasom >
A

Duna Medical Center

1095 Budapest, IX.kerület, Lechner Ödön fasor 7. (Ferencváros)
B

Körúti Orvosi Centrum

1137 Budapest, XIII. kerület, Szent István körút 24. (Újlipótváros)
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Duna Medical Center

1095 Budapest, IX.kerület, Lechner Ödön fasor 7. (Ferencváros)
B

Körúti Orvosi Centrum

1137 Budapest, XIII. kerület, Szent István körút 24. (Újlipótváros)
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Szeretnék egy barátságos légkörű, a beteg igényeinek és elvárásainak megfelelő orvosi ellátást biztosítani. A beteggel közösen kitűzött célokat szeretném teljes meggyőződéssel kivitelezni, az ehhez szükséges erőt mobilizálni és a gyógyulás közben biztatást adni. Célom a multidiszciplináris diagnosztika részeként teljeskörű vizsgálat tervezés, lebonyolítás és kiértékelés. Ezt követően egy egyénre szabott ellátási tervet dolgozunk ki és a betegség fajtájától és súlyosságától függően ambulans, egynapos sebészeti vagy kórházi ellátás keretein belül szeretném „komplikáció mentesen” (a szövődmények számát minimalizálva) egy hatékony sebészeti ellátást biztosítani. A postoperatív időszakban rugalmasan, de a szakmai szükségességnek megfelelően biztosítjuk a kontrollokat, varratszedést és szükség esetén a sebellátást, tumorok és megadott betegségek esetén a rendszeres utánkövetést.

Specializáció

 • pajzsmirigy és mellékpajzsmirigy betegségei
 • emlő jó- és rosszindulatú betegségei, gynecomastia
 • Mindenféle sérv ellátása (hasfali, lágyéki, rekesz, ritka sérvek, mint rectocele, Morgagni sérv), rektuszdiastasis kezelése
 • gastrointestinális betegségek, tumorok ellátása
 • epe és epeúti diagnosztika és terápia
 • proctologiai diagnosztika és terápia, fissura, fistula, aranyér, rektocele-végbélsérv és colorectalis betegségek kezelése,
 • visszérbetegségek műtéti és konzervatív ellátása
 • bőrelváltozások, kóros nyirokcsomók eltávolítása, krónikus sebellátás
 • Rizikófelmérés, másodvélemény adása, terápiás terv készítés
 • Kóros elhízás műtéti kezelése, gyomorgyűrű portjának az állítása, esetleges eltávolítása, csőgyomor képzés, gyomor bypass műtét

Kórházi háttér

 • Duna Medical Center Egynapos Sebészeti részleg, Délpesti Kórház Sebészeti Osztály, Budaörsi Egészségügyi Központ Egynapos Sebészet

Tanulmányok

 • Semmelweis Egyetem Orvosi Diploma 1984-1990
 • Sebész szakorvosi képzés 1990-95
 • Gasztroenterologus szakképzés 1998-2001
 • Semmelweis Egyetem PhD Képzés1995-2000
 • Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképzés 2001-2003

Szakmai elismerések, publikációk

 • Nemzetközi folyóiratban megjelent közleményeim:Sipos P, Ondrejta P. Fast track colo-rectal surgery. Hungarian Medical Journal. 2007; 1: 165-74.Sipos P. Increased cholecystectomy rate in the laparoscopic era. Surgical Endoscopy 2007;21(7):1245. Epub (Letter).Blázovics A, Sipos P, Örsi F, Abdel Rahman M. Ambivalent property of bilirubin in human bile juice. The Egyptian J of Hospital Medicine 2005;18:66-72.Sipos P, Győry H, Hagymási K, Ondrejka P, Blázovics A. Special wound healing methods used in ancient Egytp and the mythological background. W J Surg 2004; 28:211-16.Blazovics A, Abaza M, Sipos P, Szentmihalyi K, Feher E, Szilagyi M. Biochemical and morphological changes in liver and gallbladder bile of broiler chicken exposed to heavy metals (cadmium, lead, mercury). Trace Elements and Electrolytes 2002;19:42-47. Szentmihályi K, Sipos P, Blázovics A, Vinkler P, Szilágyi M. Concentration of biliary metal elements and gallstone formation in humans (cholelithiasis) Trace Elements and Electrolytes 2002;19:160-165. Sipos P. Economics of surgery. Lancet 2002;359:75-76. (Letter)Sipos P, Hagymási K, Lugasi A, Feher E, Blazovics A. Effect of black radish root on the mucosa in rats with fat rich diet. Phytother Res 2002;16(7):677-679.Sipos P, Hagymási K, Blázovics A, Fehér J. Cholecystitis, gallstones, and free radicals reactons in human gallbladder. Medical Science Monitor 2001;7(1):84-88.Blázovics A, Örsi F, Sipos P, Fehér J. Free radical reactions in the bile: Experimental and human studies. Current Topics in Biophysics 1998, 22( Suppl.B).Güldütuna S, Deisinger B, Weiss A, Freisleben HJ, Zimmer G, Sipos P, Leuschner U. Ursodeoxycholate stibilizes phospholipid-rich membranes and mimics the effect of cholesterol: investigations on large unilamellar vesicles. Biochim Biophys Acta 1997;1326: 265-74.

Tagságok

 • Magyar Sebész Társaság

Vélemények

100 értékelés

„Részletesen, alaposan magyarázott, magas hozzáértésről tett tanúbizonyságot. Szakmailag és emberileg is nagyon rendben van! ”

,

„Mindenki nagyon kedves, segítőkész volt. ”

,

„Nagyon korrekt, és ami a legszimpatikusabb, hogy egyáltalán nem éreztem megalázónak a vizsgálatot. Részletesen elmagyaráz mindent a vizsgálattal, és az eredménnyel kapcsolatban. Pont annyit mond amennyit kell!”

,

„Gyors, precíz ellátás.”

„Nem volt.”

,

„Kedves, figyelmes”

,

„Szakszerű tájékoztatás, pontosság”

,

„tárgyilagosság”

,

„Mindenki nagyon kedves volt,az időpontot percre pontosan betartották. Az orvos alaposan és érthetően elmagyarázott mindent.”

„Nem volt ilyen.”

,

„Gyors, profi, pontos.”

,

„ilyen sajnos nem volt.”

„olyat állapított meg, amit eddig is tudtunk, friss vizsgálati eredményekkel, több éve szenvedem és romlik az állapotom, hiába senki sem kivétel, nem értik meg hogy a hiányos bélmozgások és a rosszul elvégzett műtéteim miatt teljesen tehetetlen vagyok, egyszóval sok beszéd, hor...”

Végig olvasom
,

„, gyorsaság ”

,

„A doktor úr figyelmes volt és barátságos. És amit még nem tapasztaltam soha orvosnál: mikor végeztük, azt mondta: "Nyugodtan gondoljam végig, van-e bármi további kérdésem a diagnózissal kapcsolatban, szívesen válaszol" Nagy különbség ez más orvosokkal szemben, akik ...”

Végig olvasom
,

„A gondos ellátás,emberséges vizsgálat.”

„Nincs”

,

„nem volt”

„Kb. annyi figyelmet és törődést kaptam, mintha csak egy túlzsúfolt rendelőben, egy agyonhajszolt orvosnál jártam volna. 3 másodperces vizsgálatot és két prospektus kaptam a 25 000 forintomért.”

,

„Gyors volt, kielégítö tájékoztatás, kedbes személyzet.”

„Sajnos az elsö idöpont nem sikerült, mert a doctor úrnak müteni kellett, így két nappal késöbb kaptam idöpontot, szerencsére ekkor minden rendben ment.”

,

„Kicsit kellemetlenül éreztem magam mert úgy mentem oda, hogy pár mert úgy mentem oda, hogy pár hónapja volt egy infarktusom. Tudnom kellett volna, hogy engem még nem lehet műteni. Bocsánat, hogy nem vagyok kellőképpen képzett orvos.”

,

„Pontos, udvarias.”

„Nem volt kellemetlen tapasztalatom.”

,

„A korrekt tájékoztstas”

„Amikor reggel megérkeztem a recepció nem tudott a foglalásomról, meg kellett mutatnom a telefonomban a foglaló e- mailt. De azert, végül az orvossal neszeltek, és fogafott.”

,

„udvarias,határozott,bizalomgerjesztő”

,

„Korrekt, nyugodt hozzáállás, minden kérdésre könnyen érthető választ kaptam, ajánlott vizsgálatra szintén részletes magyarázat miért lenne rá szükség.”

,

„Pontosság, professzionalizmus. ”

,

„Gyors ,precíz ,diagnózis figyelmes ,beteg orientált ügymenet”

,

„Akkor még egyszer:„Hát a negatív vélemények mellet nem tudok csendben maradni. Sokszor jártam már a doktor úrnál ,ha csörgött is a telefonja akkor sem éreztem, hogy ez miatt nem kaptam elég figyelmet, a vizsgálat ideje szerintem pont olyan hosszú amennyi időt igényel, töltött...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„Hát a negatív vélemények mellet nem tudok csendben maradni. Sokszor jártam már a doktor úrnál ,ha csörgöt is a telefonja akkor sem éreztem, hogy ez miatt nem kaptam elég figyelemet, a vizsgálat ideje szerintem pont olyan hosszú amennyi időt igényel, tőltöttem már nála fél ór...”

Végig olvasom

„Nem volt ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A telefonját vizsgálat közben is felveszi, van hogy magánbeszélgetést folytat. A nagyon hangulat ember, a legelső és a legutolsó időpontok nem szerencsések, reggel, nehezen indul a nap, délután pedig már siet. Ha sikerül nem ezekben az időpontokban bejutni akkor szerintem nincs ve...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„A vizsgálat az összenyitott ajtónál történt, nem figyeltek az intimitásra, közben asszisztens a másik helyiségben zörgött. Vizsgálat utáni konzultáció során az orvosnak 2x csörgött a mobilja, amit fel is vett, majd az asszisztens is bekiabált a másik helyiségből egy kérdé...”

Végig olvasom
,

„Korrekt, precíz ellátás, korisme érthető ismertetése”

,

„gyors diagnózis felismerés időpont betartása szimpatikus empatikus”

„nem volt”

,

„-szakszerű, gyors ellátás, -szemléletes magyarázat”

,

„Pontos, udvarias, precíz, gyors. A diagnózis helyes, a kezelés hatásos. A kérdésekre közérthető választ ad. Kiváló.”

,

„Profi módon látta el a feladatát.”

„-”

,

„Mindenhol kedvesek és figyelmesek voltak”

„A földszinten kilépeskor a recepciós kolléganő nem éppen kedvesen "magyarázta el" a kilépés menetét...”

,

„Doktor úr kedves volt, körültekintően megvizsgált, mindenben segítőkész volt. Az asszisztenséről ugyanezt tudom elmondani.”

„nem volt”

,

„Precíz tájékoztatás”

„Nem volt”

,

„Nagyon alapos,türelmes.A betegségről rendes felvilágosítást ad!Elmondja ,hogy a következő alkalomkor mire számítson a beteg!”

,

„Nagy szaktudás, korrekt tájékoztatás, közvetlenség, segíteni akarás”

,

„Kiváló, empatikus orvos. Az asszisztencia is kifogástalan.”

,

„Orvos alapossága, türelmessége.”

,

„Nagyon kedves, részletekig elmenő, odafigyelő orvos. Teljes felvilágosítást kaptam, és a következő vizsgálati tervet is elmondta . Vidám természetű, így a vizsgálat is ennek hangulatában történt. A rendelő helyszíne ( Duna Medical) makulátlan tisztaságú , korszerű eszköz...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig