1 384 302 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért

Ünnepelj velünk és vegyél részt nyereményjátékunkban!

Válogass a 100+ szakterület 1500+ magánorvosa között a 10 éves FoglaljOrvost oldalán, foglalj időpontot online, vedd igénybe az ellátást és megnyerheted a több, mint 10 értékes ajándék egyikét! A nyereményjáték 2021.05.04-től 06.15-ig tart. A sorsolásban való részvétel feltétele, hogy mind a foglalás, mind az ellátás a nyereményjáték időtartama alatt történjen.


Nyeremények


Hogyan tudsz foglalni?

Válaszd ki a
szakterületet
Válaszd ki a
vizsgálat típusát
Válaszd ki az
orvost
Válaszd ki az
időpontot
Válaszd ki a szakterületet Válaszd ki a vizsgálat típusát Válaszd ki az orvost Válaszd ki az időpontot

Együttműködő partnereink

*A nyereményjáték 2021. május 4. 10:00 órától 2021. június 15. 15:00 óráig tart. A nyereményjátékban való részvétel feltétele legalább 1 (egy) db, a nyereményjáték kezdetét követően annak záró időpontjáig érvényes időpontfoglalás leadása a www.foglaljorvost.hu weboldalon szereplő bármely magánorvoshoz. Érvényes időpont foglalásnak minősül, ha a játékos által leadott időpont foglalás a nyereményjáték záró időpontját megelőző időpontra szól és a játékos megjelenik az adott ellátáson, illetve annak ellenértékét kiegyenlíti az ellátást nyújtó orvos/klinika felé. További részletek a játékszabályzatban.
**Egy játékos 1 (egy) db regisztrációval vehet részt a nyereményjátékban, ugyanakkor a nyereményjáték teljes időtartama alatt korlátlan számú érvényes pályázatot küldhet be, melynek számával egyenesen arányosan növelheti az esélyeit a nyeremények sorsolásán.