4 228 404 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Külföldi meddőségi központok – Időpont foglalás

A szlovákiai meddőségi centrumok európai összevetésben is a legmagasabb szintű orvosi ellátást kínálják. Kiválóan képzett és tapasztalt orvosi teamek, a legmodernebb diagnosztikai és orvosi eszközök szavatolják a lombik beavatkozások magas sikerességi arányát. A meddőségi központok több ezer lombikbébi sikeres fogantatásához és születéséhez járulnak hozzá.

Hazai páciensek számára előny, hogy ezek a lombik központok Magyarországról könnyen megközelíthetőek és az általuk kínált meddőségi kezelések várakozási idő nélkül elérhetőek.

Időpont foglalását könnyen elindíthatja az alábbi klinikákra kattintva.


Külföldi lombik program centrumok és kezelések


A szlovákiai meddőségi klinikák teljeskörű kezelési programot nyújtanak a precíz termékenységi vizsgálatoktól kezdve a jól megválasztott megtermékenyítési eljárásokon keresztül egészen az embrió anyaméhbe való ültetéséig.

Milyen kezelések, szolgáltatások érhetőek el a külföldi meddőségi centrumokban?

 

 1. Méhen belüli inszemináció
  A méhen belüli inszemináció (IUI, azaz intrauterin inszemináció), olyan megtermékenyítési eljárás, mely során a korábban már kiválasztott és előkészített spermiumokat művi úton helyezik be a méhbe.

 

 1. IVF
  In vitro fertilizáció (IVF), olyan mesterséges megtermékenyítési eljárás, mely során a korábban leszívott petesejteket in vitro, laboratóriumi körülmények között termékenyítik meg az előkészített hímivarsejtekkel.

 

 1. Termékenységi vizsgálatok
  Ide tartoznak a petefészek és petevezeték átjárhatósági vizsgálatok, a petesejtek punkciós leszívása, minőségének osztályozása. Férfiaknál sperma vizsgálat.

 

 1. Embrió tenyésztés és beültetés
  Az embrió tenyésztési folyamat során orvos felügyeli az embriók fejlődését. Az eljárás során az embriókat a fejlődésük szerint értékelik. A kiválasztott egészséges embriókat beültetik az anyaméhbe, vagy fagyasztással eltárolják későbbi beültetéshez.

 

Lombik (IVF) program menete

 

 • Vizsgálatok és a kezelés előkészítése
 • Petefészek stimuláció
 • Petesejt leszívás
 • Asszisztált megtermékenyítés
 • Embrió tenyésztés
 • Embrió beültetés (ET, embrió transzfer)

 

 Legnépszerűbb lombik centrumok – Szlovákia


 • Meddőségi Szanatórium SPLN - 040 01 Kassa, Masarykova u. 17