2 919 582 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért

Bankkártyás fizetés egészségügyi szolgáltatásért

Fizess kedvezményes árat online, bankkártyával a magánegészségügyi szolgáltatásokért!

Szeretnéd kedvezményes áron igénybe venni az adott orvos szolgáltatását?
Szeretnél árgaranciát akkor is, ha időközben megemelkedett a vizsgálat ára?
Szeretnél kényelmesen online fizetni?

Akkor jó hírünk van: megérkezett oldalunkra a bankkártyás fizetés voucher vásárlással!


Mit jelent ez pontosan?

A szolgáltatás díját már nem csak a helyszínen, hanem egyből az időpont lefoglalásakor rendezni tudod. Az így foglalt vizsgálat ára ezért kedvezményes, kevesebbet kell fizetned érte mintha helyszínen rendeznéd. Ha időközben az orvos árat emel neked akkor sem kell ráfizetned, hiszen a voucheres árakra garanciát vállalunk. A voucher vásárlással foglalt időpontot lemondani nem tudod, mert akkor az ára sajnos elveszik, de az érvényességi időn belül az időpontot módosíthatod!

Mennyire biztonságos az online fizetés?
Az online fizetés során a SimplePay bankkártyás fizetési megoldást alkalmazzuk, mely teljesen megbízható és biztonságos.
Honnan tudom, hogy a felsorolt orvosok közül kinél tudok voucher vásárlással foglalni?
A naptár jobb szélén található egy “Voucher elérhető” felirat valamint mellette egy voucher ikon. Ha az általad választott orvosnál a felirat és ikon színe zöld akkor nála elérhető a voucher vásárlási lehetőség, ha színe szürke akkor viszont nem.
A különböző fizetési lehetőségeket illetve árakat az adataim megadása oldalon is láthatod miután rákattintottál a neked megfelelő időpontra.
Hol tudom megnézni a foglalásom részleteit?
Jelentkezz be profilodba, majd a jobb felső sarokban kattints a foglalásaim menüpontra. Válaszd ki az esedékes magánegészségügyi foglalások közül azt az időpontot amit meg szeretnél tekinteni, majd mellette kattints a kék színű “részletek” gombra. Itt láthatod a vouchered számát, a voucher lejárati idejét, az általad fizetett összeget stb.
Hol találom a foglaláshoz tartozó voucheremet?
Az általunk küldött foglalás visszaigazoló email egyben a voucher is. Abban találod meg a voucher számát, lejárati idejét, minden egyéb szükséges információt. Ha a foglalást módosul új emailt küldünk a megváltozott részletekkel, ebben az esetben a módosításról szóló emailben találod majd a frissült voucheredet is, de a voucher sorszáma változatlan marad természetesen.
Miután időpontot foglaltam és egyben bankkártyás fizetéssel vouchert vásároltam az ellátásra, kitől kapok számlát?
A klinika ahova a foglalásod szól, fog számlát kiállítani részedre és a vásárlástól számított 8 napon belül postai vagy elektronikus úton juttatja el hozzád. Elektronikus úton a felhasználói profilodhoz tartozó email címre érkezik majd a klinika által küldött számla, postai út esetén pedig a foglaláskor megadott számlázási címedre küldik ki.
Hol tudom megadni a számlázási adataimat?
A foglalás véglegesítő oldalon tudsz új számlázási címet megadni, vagy ha beléptél felhasználói profilodba a “Számlázási címeim” menüpont alatt is menthetsz el magadnak új számlázási címet.
Módosíthatom-e számlázási adataimat?
A fizetést követően az adott foglalásra vonatkozó számlázási adatokat már nem lehet módosítani!
Módosíthatom a voucher vásárlással foglalt időpontomat?
Igen, a foglalást módosíthatod a voucher lejárati idején belül, a lefoglalt időpont kezdetét megelőző 24 óráig bezárólag!
Hol tudom módosítani a voucher vásárlással foglalt időpontomat?
Jelentkezz be profilodba, majd a jobb felső sarokban kattints a foglalásaim menüpontra. Válaszd ki az esedékes magánegészségügyi foglalások közül azt az időpontot amit módosítani szeretnél, majd mellette kattints a narancssárga színű “módosítom” gombra.
Mi történik, ha az orvos módosítja a foglalásomat?
Abban az esetben ha a foglalásod időpontját az orvos módosítja a voucher lejárati ideje automatikusan módosul az új időpont +30 napra. Így ha mégsem jó neked az orvos által felvett új időpont szabadon módosíthatod Te is az új lejárati időn belül!
Lemondhatom-e a voucher vásárlással foglalt időpontomat?
Ha úgy döntesz, hogy lemondod az időpontot a voucher árát nem kapod vissza, automatikusan elveszik az összeg 100%-ban! Így probléma esetén javasoljuk inkább módosítsd a foglalást egy másik időpontra.
Mi történik, ha az orvos/klinika mondja le a foglalásomat?
Abban az esetben ha az orvos mondja le foglalásodat a vouchert összegét visszautaljuk bankszámládra az ÁSZF-ben foglaltak szerint!
A korábban kapott számládat a Klinika le fogja sztornózni, mert a szolgáltatás nem valósult meg. A sztornó számla az eredeti számlád sztornózásával fog elkészülni és a KIinika a lemondástól számított 8 napon belül postai vagy elektronikus úton juttatja el hozzád.
Mi történik ha nem megyek el az ellátásra / nem jelenek meg a lefoglalt időponton?
Ha nem jelensz meg a lefoglalt időpontodon a vouchert akkor is felhasználtnak tekintjük, tehát ezáltal az ára is elveszik.
Az általad fizetett összeget a Klinika humán eü. rendelkezésre állási díjként számolja majd el, és a számlán két sort fog feltüntetni: az első soron a befizetett összegről utalvány kibocsátás – szakorvosi vizsgálatra tételt (-) mínusz előjellel és egy másik soron ugyan erről az összegről humán eü. rendelkezésre állási díj (+) plusz előjellel. Ezt a számlát a meg nem jelenés időpontjától számított 8 napon belül postai vagy elektronikus úton juttatja majd el hozzád.
Mi történik, ha a helyszínen az ellátás során kiderül, hogy azon az adott szolgáltatáson felül melyre a vouchert vásároltam más szolgáltatást is igénybe vennék?
A klinika dolgozói kiállítanak majd neked egy számlát az igénybe vett többletszolgáltatásról, melyet a voucher-től teljesen függetlenül tudsz majd rendezni ott a helyszínen.
Ki kell-e nyomtatnom a vouchert?
A vouchert nem szükséges kinyomtatnod, viszont az emailt amiben elküldtük gondosan őrizd meg mert a klinikán megkérhetnek rá, hogy mutasd be a vouchert telefonodon keresztül.
Ha megvásárolt voucher-rel kapcsolatban ütközök problémába, kihez fordulhatok?
Panasz vagy kérdés esetén fordulj bizalommal kollégáinkhoz az office@foglaljorvost.hu email címen!

Foglalj időpontot megbízható magánorvosokhoz most!