423 228 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Neked is eleged van abból, hogy egy-egy orvosi időpont-egyeztetés milyen nehézkes és hosszadalmas telefonos ügyintézést igénylő feladat, miközben manapság már rengeteg mindent pillanatok alatt el tudunk intézni az interneten? A számítógép előtt ülve megszoktuk, hogy egyszerűen és gyorsan intézzük ügyeinket. Miért pont az egészségügyben lenne ez másképp?


A FoglaljOrvost.hu célja, hogy megkönnyítse a betegek számára az orvosválasztást és az időpont-egyeztetést. Nem kell többé barátokat, rokonokat kérdezgetni, telefonálgatni, várakozni, amíg valaki felveszi a telefont. A legalkalmasabb időben – otthonról, akár hétvégén vagy éjszaka is – kényelmesen tudod a legmegfelelőbb időpontot kiválasztani.


Ebben igyekszünk mi segíteni. Csapatunk célja, hogy megkönnyítse a kommunikációt orvos és páciens között, hogy minél könnyebben elérhesd azt a specialistát, akire szükséged van. Ha bármilyen kérdésed van az oldal használatával kapcsolatban, keress minket bátran az office@foglaljorvost.hu-n!

 

Üdvözlettel,

a FoglaljOrvost.hu csapata

 

Első kislányommal voltam várandós, amikor először találkoztam azzal a bosszantó helyzettel, hogy szakorvosra van szükségem, ám orvos ismerősök és kapcsolatok nélkül nem tudom, merre kezdjem a keresést. Azok a telefonos hívogatások voltak talán a legdühítőbbek, amikor a recepciót zaklattam kitartóan egy-egy kezelési időpontért. Ezt talán lehetne másként is, gondoltam akkor, és úgy látszik, Te is így véled.


Azért jött létre ez a honlap és Te azért vagy most itt, hogy könnyen és gyorsan lefoglalhasd a számodra legalkalmasabb időpontot a legmegfelelőbb és legszimpatikusabb orvosnál. Bár ma már nekem van a legtöbb orvos ismerősöm:) én is a mi rendszerünket használom, amikor kislányaimnak orvosokat keresek.


Persze nem kell betegnek lenned ahhoz, hogy minket válassz! Mi akkor vagyunk a legboldogabbak, ha megelőző vizsgálatra jössz, mert abból látszik, hogy tudatosan figyelsz egészségedre – és akkor csak hírből ismered majd a komolyabb betegségeket.


Ha tetszett a szolgáltatásunk, írj véleményt orvosodról, hogy másokat is segíts ezzel! Mi is szívesen olvassuk visszajelzésedet, hiszen így tudunk igazán fejlődni. Nyugodtan lájkolj minket Facebookon is, azt is nagyon szeretjük!:)

 

Üdv,                 Straub Fanni
           az oldal tulajdonosa