4 228 380 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Találatok erre:
Szűrővizsgálatok

Szűrővizsgálatok

Általános szűrővizsgálatok

Menedzserszűrés I.

Az alábbi vizsgálatokat tartalmazza a szűrés: Hasi és kismedencei Ultrahang, Pajzsmirigy Ultrahang, Carotis doppler vizsgálat, Teljes labor TSH-val+vizelet, EKG, Testösszetétel mérés, Vérnyomás és véroxigén mérés + Ajándék CEA vagy PSA (férfiaknak) tumor marker.

Menedzserszűrés II.

Az alábbi vizsgálatokat tartalmazza a szűrés: Hasi, Kismedencei Ultrahang, Pajzsmirigy Ultrahang, Carotis doppler vizsgálat, Alsó végtagi Doppler vizsgálat, Teljes labor TSH-val+vizelet, EKG, Testösszetétel mérés, Vérnyomás és véroxigén mérés + Ajándék CEA vagy PSA (férfiaknak) tumor marker

Menedzserszűrés III.

Az alábbi vizsgálatokat tartalmazza a szűrés: Hasi, Kismedencei Ultrahang, Pajzsmirigy Ultrahang, Carotis doppler vizsgálat, Alsó végtagi Doppler vizsgálat, Csontsűrűség mérés, Teljes labor TSH-val+vizelet, EKG, Testösszetétel mérés, Vérnyomás és véroxigén mérés+ Ajándék CEA vagy PSA (férfiaknak) tumor marker.

Komplex kardiológiai szűrővizsgálat

A legtöbb helyen az egészségügyi előélet és a tünetek alapján egyedileg állítják össze a komplex szívvizsgálatokat. A vizsgálatok kiválasztásában közre játszik a kor, az életmód és az öröklött hajlamok (családi anamnézis) is. A szűrővizsgálati csomagok klinikánként eltérőek lehetnek!

Komplex mozgásszervi szűrővizsgálat

Komplex mozgásszervi szűrővizsgálattal komolyabb betegségek kialakulását is megelőzhetjük. Sokan élnek állandó fájdalmak között, mozgásszervi panaszokkal. Nekik a megfelelő kezelés kiválasztása a fontos, ebben segíthet a szűrővizsgálatot végző szakorvos.

Gasztroenterológiai szűrőcsomag

A szűrőcsomagban vizsgált értékek: T. vérkép + kvali + vvt. süllyedés, SGOT, SGPT, GGT, AP, összes bilirubin, LDH, CK, karbamid, kreatinin, húgysav, vércukor, Na, K, Ca, Mg, foszfát, vas, transzferrin, ferritin, összfehérje, albumin, CRP, összkoleszterin, LDL, HDL, triglicerid, amiláz, lipáz, széklet vér, T. vizelet + üledék.


Gyermek szűrővizsgálatok

Csecsemő ortopédiai szűrővizsgálat

Akár felnőtt korban panaszt okozó eltérések is megelőzhetőek gyermekkori szűrővizsgálatokkal. A gyermekortopédiai vizsgálatot minden esetben kiemelkedő szaktudású és tapasztalt ortopéd szakorvos végzi.

Has + koponya + csípő ultrahang szűrővizsgálat

Az ultrahang szűrővizsgálattal lehetőség nyílik több, egyébként tüneteket nem okozó, veleszületett rendellenesség korai megállapítására azok korai kezelése érdekében. A szűrővizsgálatok kiemelten fontosak gyermekkorban!

Gyermekradiológiai szűrés

Gyermekradiológiai szűrés segítségével fény derülhet a kismedencei szervek fejlődési rendellenességeire, melyek esetleges műtéti korrekcióra szorulnak. A baba születését követő 6-8. hétben elvégzett ultrahangos vizsgálat gyors, megbízható és fájdalommentes.


Covid-19 szűrővizsgálatok

COVID-19 ellenanyag szintmeghatározás

A 3. oltás felvétele előtt, oltás után, vagy ha átesett a koronavírus fertőzésen, ajánlott az ellenanyagszint mérés. Ezzel a vérvételt követően kimutathatóvá válik, hogy milyen mértékben alakult ki szervezetében védettség a koronavírussal szemben.

POST-COVID kivizsgálási laborcsomag

Abban az esetben is megjelenhetnek később szövődmények, ha szervezetünkön tünetmentesen ment át a vírus. Ennek kimutatására a legegyszerűbb megoldás egy laborvizsgálat, amely segítséget adhat abban, hogy milyen szakorvosi kivizsgálás irányába szükséges továbblépni.

POST-COVID kardiológiai vizsgálat csomag

A COVID-19 fertőzésből felépülteknél csökken a terhelhetőség, mellkasi fájdalmat, fáradtságot, légzési nehézséget tapasztalhatnak. Aktív sportolóknak kifejezetten ajánlott részt venni a kardiológiai kivizsgáláson mielőtt újból megkezdik az edzéseket.

POST-COVID Basic Menedzserszűrés

Ha a lezajlott betegség után olyan elváltozásokat tapasztal magán, amelyek korábban nem álltak fenn, érdemes a szűrést elvégeztetni. Az alábbi vizsgálatokat tartalmazza: Alap laborcsomag, Szív-érrendszeri vizsgálatok, Pulmonológiai vizsgálatok, Belgyógyászati vizsgálatok, Ultrahang vizsgálatok.

POST-COVID Max Menedzserszűrés

A betegségen átesett személyeknél sokszor hosszútávon is jelentkeznek panaszok. Ez esetben érdemes átfogó szűrést végeztetni. Az alábbi vizsgálatokat tartalmazza: Post Covid labor csomag, Pulmonológiai vizsgálatok, Szív-érrendszeri vizsgálatok, Belgyógyászati vizsgálatok, Ultrahang vizsgálatok.


Szűrővizsgálatok Nőknek

Nőgyógyászati rákszűrés

A női nemi szervek rákszűrését fizikai vizsgálattal végzik, a méhszáj felszínéről való mintavétel segítségével. A kenetvétel után kolposzkóppal állapítja meg az orvos van-e a női szervekben valamilyen hámelváltozás. A vizsgálat végén az emlők szűrésére is sor kerül.

Szájüregi rákszűrés

A szájüregi rák korai felismerése kulcsfontosságú lehet, mert az időben elkezdett kezelés életet is menthet. A szájüregi rákszűrés kortól és nemtől függetlenül javasolt, abban az esetben is ha a páciens nem tapasztal magán tüneteket.

Komplex Női UH csomag

Korosztálytól függetlenül minden nőnek javasolt az ultrahang szűrővizsgálat, amely semmilyen káros mellékhatással nem jár, kellemetlenség nélküli, megbízható és biztonságos eljárás. Segítségével a betegségek még tünet- és panaszmentes állapotban felfedezhetőek.

HPV szűrés

A HPV fertőzés többek között olyan komoly betegségek okozója lehet, mint a méhnyakrák. HPV-gyanú esetén korosztálytól függetlenül érdemes időpontot foglalni egy olyan alapos szűrésre amely képes a kórokozó kimutatására.

Mammográfia

A mammográfiát az emlők összenyomásával végzik, alacsony energiájú ionizáló sugárzású képalkotó eljárással. Mindenképpen érdemes mammográfiás szűrő vizsgálatra jelentkeznie ha elmúlt negyven esztendős vagy valamilyen tapintható csomót érzékel mellében.

Átfogó laborcsomag idősebb hölgyeknek

A csomagban vizsgált értékek: Karbamid, Klorid, Koleszterin, Konjugált, bilirubin, Kreatinin, Kreatin-kináz, Laktát dehidrogenáz, LDL koleszterin, Magnézium, Nátrium, Összes bilirubin, Összfehérje, Ösztradiol, Reuma faktor, Széklet vér kimutatása, Transzferrin, Triglicerid, TSH, Vas, Vérkép automatával, Vörösvérsejt süllyedés

Nyaki erek Doppler vizsgálata

40-50 éves kor felett szűrő jelleggel érdemes élvégeztetni a nyaki verőerek vizsgálatát. Az általános érelmeszesedés állapotát viszonylag jól tudja jellemezni a nyaki verőerek falának, illetve az áramlási viszonyoknak a megítélése.


Szűrővizsgálatok Férfiaknak

Szájüregi rákszűrés

A szájüregi rák korai felismerése kulcsfontosságú lehet, mert az időben elkezdett kezelés életet is menthet. A szájüregi rákszűrés kortól és nemtől függetlenül javasolt, abban az esetben is ha a páciens nem tapasztal magán tüneteket.

STD szűrés férfiaknak

Nemi érintkezés (szexuálisan történő együttlét) során több, mint 30 kórokozó terjedhet a két fél között. Számos egyéb ok mellett ezért is nagyon fontos férfiak számára is elvégeztetni a komplett STD szűrést.

Komplex Férfi UH csomag

Az ultrahang szűrővizsgálat segítségével a betegségek még tünet- és panaszmentes állapotban felfedezhetőek. Semmilyen káros mellékhatással nem jár, kellemetlenség nélküli, biztonságos eljárás.Korosztálytól függetlenül minden férfi számára javasolt.

Urológiai vizsgálat here ultrahanggal

Az évenkénti szűrővizsgálat tünetmentes pácienseknek is ajánlott, de a here ultrahang elvégzése feltétlenül javasolt amennyiben - fájdalmat érez, vagy csomót tapint a herék területén, esetleg bármilyen elváltozást tapasztal a nemi szerveken.

HPV szűrés

A HPV fertőzés férfiakra épp olyan veszélyes, mint a hölgyekre, ezért a komoly megbetegedések megelőzése érdekében javasolt időpontot foglalni urológiai vizsgálatra. Férfiak esetében vizuális módon zajlik a HPV szűrővizsgálat.

Nyaki erek Doppler vizsgálata

40-50 éves kor felett szűrő jelleggel érdemes élvégeztetni a nyaki verőerek vizsgálatát. Az általános érelmeszesedés állapotát viszonylag jól tudja jellemezni a nyaki verőerek falának, illetve az áramlási viszonyoknak a megítélése.

Átfogó laborcsomag idősebb uraknak

A csomagban vizsgált értékek: Klorid, Koleszterin, Konjugált bilirubin, Kreatinin, Kreatin-kináz, Laktát dehidrogenáz, LDL koleszterin, Magnézium, Nátrium, Összes bilirubin, Összfehérje, PSA, Reuma faktor, Széklet vér kimutatása, Totál tesztoszteron, Transzferrin, Triglicerid, TSH, Vas, Vérkép automatával, Vörösvérsejt süllyedés.