281 799 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Kapcsolat

Az adatok megadása nem jár semmilyen kötelezettséggel. Minden esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy a pontos részleteket egyeztessük. A gyors ügyintézés érdekében kérjük el a mobiltelefonszámát, mert több kérdés szokott felmerülni és hatékonyabban tudunk válaszolni rá.

Hozzjárulását bármikor visszavonhatja, a hírlevelekről leiratkozhat a levélben található leiratkozásra gombra kattintva, vagy az info@foglaljorvost.hu küldött levélben. Részletes adatkezelési tájékoztatónkat a következő linkre kattintva éri el:

Ha orvost keresel vagy kérdésed van velünk kapcsolatban, az ügyfélszolgálatunk munkanapokon már nagyon várja a hívásod: +36 1 700-14-91-es telefonszámon.

Ha ötleted van a honlappal kapcsolatban, írj Fanninak a marketing@foglaljorvost.hu-ra vagy írj nekünk a mellékelt űrlapon keresztül.

Ha Ön orvos, már nagyon várjuk, hogy csatlakozzon kiváló orvos csapatunkhoz, a betegnek szüksége van Önre! A mellékelt űrlapon keresztül is tud jelentkezni, vagy írhat is nekünk az office@foglaljorvost.hu-ra.

Így vagy úgy, de nagyon örülünk, ha szorosabb kapcsolatba kerülhetünk!