4 227 423 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért

Kapcsolat

Üzenetet az alábbi űrlap segítségével tud küldeni. Minden esetben válaszolunk az itt beérkező levelekre. A gyors ügyintézés érdekében kérjük, adja meg mobiltelefonszámát, így gyorsabban és hatékonyabban tudunk reagálni.

Amennyiben az űrlapon keresztül üzenetet küld, az “Elküldöm” gomb megnyomásával hozzájárulását adja, hogy üzenete megválaszolása céljából adatait kezeljük. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja az office@foglaljorvost.hu e-mail-címen. Az itt található űrlapon megadott adatokat a tárgyévet követő év január 31-én töröljük, ez alól kivételt jelent, ha regisztrált felhasználótól, szerződött vagy szerződni kívánó partnertől érkezett az üzenet.

Részletes adatkezelési tájékoztatónkat itt ismerheti meg: https://foglaljorvost.hu/info/adatkezelesi-tajekoztato/

Ha orvost keresel vagy kérdésed van velünk kapcsolatban, az ügyfélszolgálatunkhoz bátran fordulhatsz az office@foglaljorvost.hu e-mail címen vagy a +36 1 700-1398-as telefonszámon (H-P 8:00-20:00).

Ha ötleted van a honlappal kapcsolatban, ne habozz megosztani velünk az itt található űrlap segítségével!

Ha Ön orvos, már nagyon várjuk, hogy csatlakozzon kiváló orvoscsapatunkhoz, a pácienseknek szüksége van Önre! Az itt található űrlapon keresztül is tud jelentkezni, vagy írhat is nekünk közvetlenül az office@foglaljorvost.hu-ra

Így vagy úgy, de nagyon örülünk, ha szorosabb kapcsolatba kerülhetünk!