2 376 285 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Ferenczi Borbála - Addiktológiai konzultáns szakember

Ferenczi Borbála

4.93 | 5 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Ferenczi Borbála,addiktológiai konzultáns magánrendelése Addiktológiai konzultáns, saját élményű segítő szakember vagyok. A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi karán szereztem diplomát. Szenvedélybetegekkel és hozzátartozóikkal foglalkozom egyéni és...

Tovább olvasom
Ferenczi Borbála - Addiktológiai konzultáns szakember

Ferenczi Borbála

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Ferenczi Borbála,addiktológiai konzultáns magánrendelése Addiktológiai konzultáns, saját élményű segítő szakember vagyok. A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi karán szereztem diplomát. Szenvedélybetegekkel és hozzátartozóikkal foglalkozom egyéni és páros konzultáció keretei között. Elsősorban alkoholproblémával kapc...

Tovább olvasom
PszichoFészek - IX.kerület ( Lónyay utca 15.)
1093 Budapest, IX.kerület, Lónyay u. 15. III. em. 2. (Ferencváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Ferenczi Borbála,addiktológiai konzultáns magánrendelése

Addiktológiai konzultáns, saját élményű segítő szakember vagyok. A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi karán szereztem diplomát. Szenvedélybetegekkel és hozzátartozóikkal foglalkozom egyéni és páros konzultáció keretei között.  Elsősorban alkoholproblémával kapcsolatban tudok segíteni. A közös munka során klienseimet abban támogatom, hogy saját felépülésük mellett hozzanak felelős döntést, segítem őket, hogy elsajátíthassák a tartós józanság eszköztárát és olyan életvitelt alapozhassanak meg, ami a tartós józanság alapja. Hiszek benne, hogy a szenvedélybetegséget elfogadva és kezelve, a saját felelősséget és feladatokat meglátva az érintettek és hozzátartozóik örömteli, teljes életet élhetnek. A szenvedélybetegségből való felépülés lehetséges! A hozzám fordulókat abban segítem, hogy ezt a lehetőséget meglássák és képesek legyenek élni vele.

Specializáció

  • alkoholprobléma
  • alkoholizmussal kapcsolatos párkapcsolati, családi és munkahelyi problémák
  • gyermekvállalási és gyermeknevelési kérdések, nehézségek a szenvedélybetegséggel küzdő családban
  • szenvedélybetegség mentén kialakult életvezetési problémák

Tanulmányok

  • Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar- addiktológiai konzultáns
  • Petőfi Irodalmi Múzeum – Bevezetés az irodalomterápiába akkreditált továbbképzés
  • Pázmány Péter Katolikus Egyetem- szociológus, magyar szakos bölcsész

Vélemények

4.93 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.8
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Ádám
2022. május
Borbálát az alkoholproblémám miatt kerestem fel és közel 7 hónapig jártam hozzá. Nagyon hálás vagyok neki, mert az egész kezelés mondhatni egy önismereti út volt, ami alatt Borbála folyamatosan mutatta a helyes irányt, és minden alkalommal tanultam újat tőle. Kedves volt, empatikus és végig éreztem azt a bizalmat, ami miatt megtudtam nyílni neki. A segítségével sikerült megoldani a problémámat és jobban megismertem önmagamat. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy elmentem hozzá.
-
Sundro
2022. február
Rendkívül elhivatott szakember, alaposan és körültekintően vázolta fel a lehetőségeket, illetve küldött hasznos anyagokat a problémával kapcsolatban. Abszolút empatikus hozzáállást tanúsít, még nehéz ügyekben is, ahol szükség van némi "kíméletlen" realizmusra.
-
János
2022. január
Már az első telefonbeszélgetésünkkor nagyon segítőkész volt.Nagyon sokat köszönhetek neki.
-
Anonym (külső értékelés)
2021. december
Mindig empátiát, elfogadást kaptam. Érthetően beszélt a szenvedélybetegségekről. Tudta mikor van szükségem több motivációra, mikor lassulàsra és mikor erősebb visszajelzésekre.
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése