1 875 435 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Murányi Miklós -

Dr. Murányi Miklós

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Az általános orvosi diplomáját 1990-ben szerezte meg, majd 1994-ben aneszteziológiából tett szakvizsgát.1993 és 2007 között az Országos Gyógyintézeti Központ Intenzív Therápiás és Anaesthesiológiai osztályán dolgozott altatóorvosként. Fő profiljába az...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Murányi Miklós -

Dr. Murányi Miklós

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Az általános orvosi diplomáját 1990-ben szerezte meg, majd 1994-ben aneszteziológiából tett szakvizsgát.1993 és 2007 között az Országos Gyógyintézeti Központ Intenzív Therápiás és Anaesthesiológiai osztályán dolgozott altatóorvosként. Fő profiljába az általános sebészeti, hasi és mellkas sebészeti műtétek betegeinek al...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Az általános orvosi diplomáját 1990-ben szerezte meg, majd 1994-ben aneszteziológiából tett szakvizsgát.1993 és 2007 között az Országos Gyógyintézeti Központ Intenzív Therápiás és Anaesthesiológiai osztályán dolgozott altatóorvosként. Fő profiljába az általános sebészeti, hasi és mellkas sebészeti műtétek betegeinek altatása tartozott. Ekkor szerzett nagy gyakorlatot az endoszkópos vizsgálatok területén, mivel vastagbéltükzések egy részében a gasztroenterológiai osztály már akkor alkalmazta a propofollal végzett kontrollált mély szedációt. Jelenleg a Kistarcsai Kórház munkatársa, mint szerződött aneszteziológus.

Tanulmányok

  • 1994 anaestheziológia-intenzív terápia szakvizsga
  • 1990 Debreceni Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése