3 975 255 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Becsületes Fogászat

Becsületes Fogászat

1088 Budapest, VIII. kerület,
Puskin utca 24 Magasföldszint 2., 12-es kapucsengő
(Palotanegyed)
4.91 | 70 értékelés
Információk a rendelőről

A Nemzeti Múzeumnál a belvárosban, a Puskin utca és a Bródy utca sarkán épült századfordulós épületben, könnyen megközelíthető rendelőben várjuk betegeinket. Igyekszünk minden fogászati problémára a legjobb megoldást kínálni. Ehhez több, a különböző területeket (konzerváló fogászat, endodoncia, fogpótlástan, gyermekfog...

Tovább olvasom
Becsületes Fogászat

Becsületes Fogászat

Információk a rendelőről

A Nemzeti Múzeumnál a belvárosban, a Puskin utca és a Bródy utca sarkán épült századfordulós épületben, könnyen megközelíthető rendelőben várjuk betegeinket. Igyekszünk minden fogászati problémára a legjobb megoldást kínálni. Ehhez több, a különböző terül...
Tovább olvasom
1088 Budapest, VIII. kerület, Puskin utca 24 Magasföldszint 2., 12-es kapucsengő (Palotanegyed)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Nemzeti Múzeumnál a belvárosban, a Puskin utca és a Bródy utca sarkán épült századfordulós épületben, könnyen megközelíthető rendelőben várjuk betegeinket. Igyekszünk minden fogászati problémára a legjobb megoldást kínálni. Ehhez több, a különböző területeket (konzerváló fogászat, endodoncia, fogpótlástan, gyermekfogászat, szájsebészet, parodontológia, implantológia)  legmagasabb szinten képviselő specialista orvos együttműködésével igyekszünk a legkorszerűbb anyagok és eljárások felhasználásával a tudomány élvonalába tartozó ellátásokat biztosítani páciensek számára. A fogmegtartó és esztétikai kezelésekhez a fogászatban egyedülálló anyagi tulajdonságú tömő anyagokat használunk a legmagasabb szintű esztétika, színstabilitás és kopásállóság érdekében. A gyökérkezelések nyomatékkontrollal és gyökércsúcs-érzékelésre képes gépi gyökértágítóval történnek. Ha szükséges, implantológiai, komplex szájsebészeti és/vagy összetett fogágybetegségekkel rendelkezők rehabilitációjánál Dr. Joós-Kovács Máté szájsebész szakorvossal együttműködve végezzük a kezeléseket. Az állkapocs ízületi problémák feltárásában és összetett fogpótlásokhoz kapcsolódó kezeléseknél Dr. Joós-Kovács Gellért Levente PhD segíti a rendelő mindennapi munkáját. Közvetlen kapcsolatunk a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karához még a legbonyolultabb eseteknél is megoldási lehetőségeket biztosít.

Galéria

Megközelíthetőség

Tömegközlekedés: 2-es 3-as és 4-es metró, 47-48-49-es villamos, 72-es 83-as troli, 5-7-8E, 9-es, 15-ös, 107, 100E 108E, 112, 133E, 907, 908, 909-es, 909A, 914, 914A, 916, 931, 956, 973, 973A, 990 buszok Kálvin téri és Astoria megállójától 5 perc séta.

Parkolás

Autós parkolás az utcán a kerületi parkolási szabályoknak megfelelően, vagy a Nemzeti Múzeum mögött található Pollack mélygarázsban.

Vélemények

4.91 az 5-ből
70 értékelés alapján
5 csillag
90 %
4 csillag
10 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.87
Tisztasága 4.89
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.99
Megközelíthetősége 4.9

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2024. február
Nagyon alapos a vizsgálat, teljes mértékben rá tudtam bízni magam a fogorvosra.
Nem volt ilyen, minden rendben volt. Nincs panaszom

(ellenőrzött értékelés)
2024. február
Ez volt a legjobb fogászati tapasztalatom egész életemben. A kezelés teljesen fájdalommentes volt, a doktornő pedig nagyon kedves és türelmes. Csak ajánlani tudom!
-

(ellenőrzött értékelés)
2024. február
Mindenki nagyon kedves és profi, pontosan behívtak, folyamatosan tájékoztattak, hogy mi fog történni.
-

(ellenőrzött értékelés)
2024. január
A rendelő barátságos, illetve elsőre nem rendelő hangulatú. Az első látogatáskor szükséges papírok kitöltése flottul ment, pozitívum volt, hogy a dokumentumok kitöltése táblagépen történt és nem egy stóc papír alapon.
-

(ellenőrzött értékelés)
2024. január
Egyáltalán nem volt orvosi rendelő hangulat, mindenki nagyon kedves és figyelmes volt
-

(ellenőrzött értékelés)
2024. január
Minden rendben volt, tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. december
Barátságos hely, szép, tágas, tiszta. Az eszközök modernek. Nagyon szép a fogászat, és tetszett, hogy az előtér nem tipikusan kórházi fehér!
Nem volt fogkefe. Nem volt probléma ebből se semmi, de érdemes lenne tartani. :) Valamint nem volt a fűtés a legkellemesebb, de ez csak egy átmeneti probléma.

(ellenőrzött értékelés)
2023. december
Minden, te tényleg. A recepciós hölgy kedvessége és hozzáállása, a doktornő szakértelme, stílusa , profizmusa és türelme. Voltam már jó pár vizsgálaton fogorvosnál, de ilyen jó és minőségi szolgáltatást még sehol sem kaptam. Nagyon ajánlom, én megtaláltam az új fogorvosom! :)
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. december
Nagyon figyelmes volt mindenki, empatikusan álltak a félelmeimhez
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. november
barátságos rendelő,kellemes hangulatú, a váró kènyelmes kialakìtású
-