2 377 800 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Bőhm Tamás -

Dr. Bőhm Tamás

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Bőhm Tamás vagyok, kardiológus. Orvosi diplomámat 1991-ben szereztem a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán, majd 1996-ban belgyógyászati, 2000-ben kardiológiai, 2012-ben pedig intenzív terápiás szakvizsgát szereztem. 2018-b...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Bőhm Tamás -

Dr. Bőhm Tamás

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Bőhm Tamás vagyok, kardiológus. Orvosi diplomámat 1991-ben szereztem a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán, majd 1996-ban belgyógyászati, 2000-ben kardiológiai, 2012-ben pedig intenzív terápiás szakvizsgát szereztem. 2018-ban mellkason-, és nyelőcsövön keresztül történő szívultrahang jártas...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Bőhm Tamás vagyok, kardiológus.

Orvosi diplomámat 1991-ben szereztem a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán, majd 1996-ban belgyógyászati, 2000-ben kardiológiai, 2012-ben pedig intenzív terápiás szakvizsgát szereztem. 2018-ban mellkason-, és nyelőcsövön keresztül történő szívultrahang jártassági képesítést kaptam (transthoracalis és transoesophagealis ultrahang licenc).

Végzettségem megszerzése óta több intézményben is volt alkalmam tapasztalatot szerezni, többek között a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben gyógyítottam 2011-ig. Azóta a Semmelweis Egyetem Kútvölgyi Klinikai Tömbjében, az Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinika kardiológia ambulanciáján dolgozom klinikai főorvosként.


Meggyőződésem szerint nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy minden ember egyedi eset, mindenkit személyre szólóan kell vizsgálni és kezelni. Így bármennyire is hasonlatosak a tünetek, a páciensek panaszainak hátterében álló ok felderítése, és így a pontos diagnózis felállítása, majd a személyre szóló terápia beállítása - küldetésem a szakmámban.

Végtelen hálával töltenek el a páciensek gyarapodó pozitív visszajelzései, megtisztelő a bizalmukat elnyerni és megtartani.

 

Várom az újkeletű vagy már ismerten magas vérnyomás betegségben szenvedőket, és mindazok jelentkezését, akiknél szív-érrendszeri betegség gyanúja felmerül, vagy már ismert szívbetegségük van (pl. szívinfarctus, ritmuszavar, szívelégtelenség stb …) és szeretnének aktuális kardiológiai státuszukkal tisztában lenni. 

 

Kiemelt hangsúlyt fektetek a megelőzésre, ezért rendeléseimen szív-érrendszeri rizikófelmérést végzek, különös tekintettel azokra, akiknek a családjában már ilyen megbetegedés előfordult.  

 

Klinikai hátteremmel lehetőségem van transoesophagealis (TEE) ultrahang vizsgálatot is végezni, ami számos, csak ezzel a módszerrel felismerhető betegség diagnosztikájában nyújt segítséget.

 

„Úgy foglalkozom a hozzám forduló páciensek problémáival, ahogyan szeretném, ha fordított esetben velem foglalkoznának.”

 

Specializáció

 • TEE (transoesophagealis) ultrahang vizsgálat
 • Szív-érrendszeri rizikófelmérés

Kórházi háttér

 • Semmelweis Egyetem Kútvölgyi Klinikai Tömb- Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinika

Tanulmányok

 • 2018 transthoracalis és transoesophagealis ultrahang licenc
 • 2012 intenzív terápia szakvizsga
 • 2000 kardiológia szakvizsga
 • 1996 belgyógyászat szakvizsga
 • 1991 Pécsi Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése