2 376 327 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Csekeő Ákos -

Dr. Csekeő Ákos

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Csekeő Ákos orvosi diplomáját 2003-ban, belgyógyászati szakvizsgáját pedig 2009-ben szerezte a budapesti Semmelweis Egyetemen. Ezután egy évig dolgozott Angliában mielőtt ismét visszatért Magyarországra. Jelenleg a Honvédkórház Belgyógászati Osztál...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Csekeő Ákos -

Dr. Csekeő Ákos

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Csekeő Ákos orvosi diplomáját 2003-ban, belgyógyászati szakvizsgáját pedig 2009-ben szerezte a budapesti Semmelweis Egyetemen. Ezután egy évig dolgozott Angliában mielőtt ismét visszatért Magyarországra. Jelenleg a Honvédkórház Belgyógászati Osztályán dolgozik, és gasztroenterológia szakvizsgája előtt áll. Klinika...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Csekeő Ákos orvosi diplomáját 2003-ban, belgyógyászati szakvizsgáját pedig 2009-ben szerezte a budapesti Semmelweis Egyetemen. Ezután egy évig dolgozott Angliában mielőtt ismét visszatért Magyarországra. Jelenleg a Honvédkórház Belgyógászati Osztályán dolgozik, és gasztroenterológia szakvizsgája előtt áll.

Klinika, ahol rendel:
- FirstMed - Hattyúház

Tanulmányok

  • 2003 - SOTE, általános orvosi diploma
  • 2009 - belgyógyászat szakvizsga

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése