1 869 147 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Ferencz Ildikó -

Dr. Ferencz Ildikó

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Ferencz Ildikó belgyógyász-diabetológus főorvos vagyok. 24 éve dolgozom az orvosi pályán, így ez nem egyszerűen a munkám, sokkal inkább a hivatásom. Magyarországi kórházi munkámat A Flór Ferenc Kórház neurológiai osztályán kezdtem, majd innen a Baj...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Ferencz Ildikó -

Dr. Ferencz Ildikó

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Ferencz Ildikó belgyógyász-diabetológus főorvos vagyok. 24 éve dolgozom az orvosi pályán, így ez nem egyszerűen a munkám, sokkal inkább a hivatásom. Magyarországi kórházi munkámat A Flór Ferenc Kórház neurológiai osztályán kezdtem, majd innen a Bajcsy Zsilinszky Kórház belgyógyászatára mentem, ahol 10 évig dolgozta...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Ferencz Ildikó belgyógyász-diabetológus főorvos vagyok. 24 éve dolgozom az orvosi pályán, így ez nem egyszerűen a munkám, sokkal inkább a hivatásom. Magyarországi kórházi munkámat A Flór Ferenc Kórház neurológiai osztályán kezdtem, majd innen a Bajcsy Zsilinszky Kórház belgyógyászatára mentem, ahol 10 évig dolgoztam. 1999-2002 között háziorvosként dolgoztam, így a gyógyító munka számos területén dolgoztam, közelebb kerülhettem a betegekhez, újraértelmeztem az orvos-ember kapcsolatokat.

Specializáció

 • cukorbetegség diagnosztikája és kezelése
 • szövődmények feltérképezése (pl. szív- és érrendszeri szövődmények, idegkárosodás)
 • belgyógyászati betegségek (magas vérnyomás, anyagcsere zavarok)
 • szív- és érrendszeri rizikóállapotfelmérés
 • EKG + kiértékelés
 • érvizsgálat miniDoppler készülékkel

Tanulmányok

 • 1986 - orvosi diploma (Marosvásárhely)
 • 1996 - belgyógyászat szakvizsga
 • diabetológia szakvizsga

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése