830 760 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Gerlei Zsuzsanna -

Dr. Gerlei Zsuzsanna

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Gerlei Zsuzsanna belgyógyász magánrendelése. 1984-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, majd a László Kórház Központi Laboratóriumában kezdtem dolgozni. Másfél év után a Belgyógyászati Osztályra kerültem és 1990-ben belgyógyászatból,...

Specializáció

 • Fertőző betegségek kivizsgálása és kezelése
 • Májbetegségek kivizsgálása

Tanulmányok

 • 1993 fertőző betegségek szakvizsga
 • 1990 belgyógyászat szakvizsga
 • 1984 Semmelweis Orvostudományi Egyetem - általános orvos

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Gerlei Zsuzsanna belgyógyász magánrendelése.

 

1984-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, majd a László Kórház Központi Laboratóriumában kezdtem dolgozni. Másfél év után a Belgyógyászati Osztályra kerültem és  1990-ben belgyógyászatból, 1993-ban fertőző betegségekből tettem szakvizsgát. 1996-tól 2014-ig HIV/AIDS betegek gondozásával foglalkoztam.

2000-től infektológiai konziliáriusként, 2003-tól infektológus-belgyógyász-hepatológusként dolgozom a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinikán klinikai főorvosként. 2011-ben European Union of Medical Specialists Honorary diplomát nyertem el. Feladatom a májtranszplantációs várólistán lévő betegek ellenőrzése és a már májtranszplantáltak rendszeres komplex kezelése, gondozása.

Szűkebb szakmai területem az immunhiányos betegek fertőző betegségei valamint a májbetegségek diagnosztikája (ismeretlen eredetű májenzim eltérések, vírusos májbetegségek, epeúti betegségek), kezelése, a felmerülő májtranszplantáció szükségességének elbírálása és a májtranszplantált betegek gondozása. Orvosi tevékenységemben a szakmaiság mellett a legfontosabbnak az empátiát tartom.  Az orvoshoz forduló beteg ember bizalma ezek alapján nyerhető meg, tartható fenn. Ezek alapján kialakuló megfelelő orvos-beteg kapcsolat a gyógyítás/gyógyulás folyamatát pozitívan befolyásolja

Specializáció

 • Fertőző betegségek kivizsgálása és kezelése
 • Májbetegségek kivizsgálása

Tanulmányok

 • 1993 fertőző betegségek szakvizsga
 • 1990 belgyógyászat szakvizsga
 • 1984 Semmelweis Orvostudományi Egyetem - általános orvos

Vélemények

1 értékelés
2020. április
Legkedvesebb és legtürelmesebb, minden problémára kiterjedő figyelem jellemzi. A betegekkel szembeni empátiája kivételes, minden tiszteletet és elismerés illeti.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése