1 875 534 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Gerlei Zsuzsanna -

Dr. Gerlei Zsuzsanna

5.00 | 2 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Gerlei Zsuzsanna belgyógyász magánrendelése. 1984-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, majd a László Kórház Központi Laboratóriumában kezdtem dolgozni. Másfél év után a Belgyógyászati Osztályra kerültem és 1990-ben belgyógyászatból,...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Gerlei Zsuzsanna -

Dr. Gerlei Zsuzsanna

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Gerlei Zsuzsanna belgyógyász magánrendelése. 1984-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, majd a László Kórház Központi Laboratóriumában kezdtem dolgozni. Másfél év után a Belgyógyászati Osztályra kerültem és 1990-ben belgyógyászatból, 1993-ban fertőző betegségekből tettem szakvizsgát. 1996-tól 2014-ig...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Gerlei Zsuzsanna belgyógyász magánrendelése.

 

1984-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, majd a László Kórház Központi Laboratóriumában kezdtem dolgozni. Másfél év után a Belgyógyászati Osztályra kerültem és  1990-ben belgyógyászatból, 1993-ban fertőző betegségekből tettem szakvizsgát. 1996-tól 2014-ig HIV/AIDS betegek gondozásával foglalkoztam.

2000-től infektológiai konziliáriusként, 2003-tól infektológus-belgyógyász-hepatológusként dolgozom a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinikán klinikai főorvosként. 2011-ben European Union of Medical Specialists Honorary diplomát nyertem el. Feladatom a májtranszplantációs várólistán lévő betegek ellenőrzése és a már májtranszplantáltak rendszeres komplex kezelése, gondozása.

Szűkebb szakmai területem az immunhiányos betegek fertőző betegségei valamint a májbetegségek diagnosztikája (ismeretlen eredetű májenzim eltérések, vírusos májbetegségek, epeúti betegségek), kezelése, a felmerülő májtranszplantáció szükségességének elbírálása és a májtranszplantált betegek gondozása. Orvosi tevékenységemben a szakmaiság mellett a legfontosabbnak az empátiát tartom.  Az orvoshoz forduló beteg ember bizalma ezek alapján nyerhető meg, tartható fenn. Ezek alapján kialakuló megfelelő orvos-beteg kapcsolat a gyógyítás/gyógyulás folyamatát pozitívan befolyásolja

Specializáció

  • Fertőző betegségek kivizsgálása és kezelése
  • Májbetegségek kivizsgálása

Tanulmányok

  • 1993 fertőző betegségek szakvizsga
  • 1990 belgyógyászat szakvizsga
  • 1984 Semmelweis Orvostudományi Egyetem - általános orvos

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Gérnyi Péterné Szombathely
2020. április
Legkedvesebb és legtürelmesebb, minden problémára kiterjedő figyelem jellemzi. A betegekkel szembeni empátiája kivételes, minden tiszteletet és elismerés illeti.
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése