1 875 477 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Hőnig Tibor -

Dr. Hőnig Tibor

4.84 | 2 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Közel 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem a belgyógyászat, illetve a kardiológia területén. A Fővárosi Szent János Kórház Tüdőbelgyógyászati osztályán, majd 1991-től a Honvédkórház Kardiológiai osztályán dolgoztam. 2007. júliustól a Honvédkórház...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Hőnig Tibor -

Dr. Hőnig Tibor

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Közel 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem a belgyógyászat, illetve a kardiológia területén. A Fővárosi Szent János Kórház Tüdőbelgyógyászati osztályán, majd 1991-től a Honvédkórház Kardiológiai osztályán dolgoztam. 2007. júliustól a Honvédkórház Kardiológiai szakrendelésén dolgozom, főorvosként. 2008 óta a WorCa...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Közel 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem a belgyógyászat, illetve a kardiológia területén. A Fővárosi Szent János Kórház Tüdőbelgyógyászati osztályán, majd 1991-től a Honvédkórház Kardiológiai osztályán dolgoztam. 2007. júliustól a Honvédkórház Kardiológiai szakrendelésén dolgozom, főorvosként. 2008 óta a WorCare Egészségközpontban is dolgozom.

Tanulmányok

  • 1987 - általános orvosi diploma
  • 1996 - belgyógyászat szakvizsga
  • 1999 - kardiológiai szakvizsga

Vélemények

4.84 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

KAPELLER JÁNOS
2017. október
DR. HÖNIG ÁLTAL FELÍRT ÚJ GYÓGYSZEREK, HATÉKONYABBAK ÉS KEVESEBB A MELLÉKHATÁSUK
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése