1 990 011 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Horvatics Gábor - Kardiológus

Dr. Horvatics Gábor

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Horvatics Gábor belgyógyász, kardiológus szakorvos magánrendelése. 2006-ban a Szegedi Tudományegyetemen diplomáztam. A szakképzésemet a kőbányai Bajcsy-Zsilinszky Kórház belgyógyászat-kardiológiai osztályán Zámolyi Károly Tanár Úr irányítása alatt...

Tovább olvasom
Dr. Horvatics Gábor - Kardiológus

Dr. Horvatics Gábor

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Horvatics Gábor belgyógyász, kardiológus szakorvos magánrendelése. 2006-ban a Szegedi Tudományegyetemen diplomáztam. A szakképzésemet a kőbányai Bajcsy-Zsilinszky Kórház belgyógyászat-kardiológiai osztályán Zámolyi Károly Tanár Úr irányítása alatt folytattam, 2012-ben belgyógyászat, majd 2014-ben kardiológia szakv...

Tovább olvasom
HT Medical Center
1173 Budapest, XVII. kerület, Pesti út 177. (Rákoskeresztúr)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Horvatics Gábor belgyógyász, kardiológus szakorvos magánrendelése.

2006-ban a Szegedi Tudományegyetemen diplomáztam. A szakképzésemet a kőbányai Bajcsy-Zsilinszky Kórház belgyógyászat-kardiológiai osztályán Zámolyi Károly Tanár Úr irányítása alatt folytattam, 2012-ben belgyógyászat, majd 2014-ben kardiológia szakvizsgát tettem. Ezután kezdtem el a magánegészségügyben, a járóbeteg-ellátásban dolgozni.

A kórházban az intenzív részleg orvosaként megtapasztaltam, mekkora szenvedéssel, küzdelemmel és nem ritkán bánattal jár, amikor egy beteg már ilyen jellegű ellátásra szorul. A szakrendelőben végzett munkámmal a célom azzá vált, hogy közös erővel megelőzzük, hogy a páciensnek a kórházig el kelljen jutnia.

Legyen szó akár szív-érrendszeri kockázatfelmérésről, az egészséges életmódot illető tanácsadásról, magas vérnyomás, koleszterin- vagy vércukorszint beállításáról, illetve szív eredetű panaszok (mellkasi fájdalom, nehézlégzés, szívdobogásérzés, ájulás, eszméletvesztés, lábdagadás) kivizsgálásáról vagy már egy ismert szívbetegség (ISZB, angina, szívinfarktus, szívelégtelenség, ritmuszavarok) gondozásáról, készséggel állok rendelkezésükre.

Specializáció

 • Magas vérnyomás okainak kivizsgálása
 • Szív-, érrendszeri szűrővizsgálatok
 • Szívelégtelenség kezelése
 • Ritmuszavarok kezelése
 • Nehézlégzés okainak kivizsgálása

Tanulmányok

 • 2014 Kardiológia szakvizsga
 • 2012 Belgyógyászat szakvizsga
 • 2006 Szegedi Tudományegyetem- általános orvos

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése