1 886 448 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Küronya Pál - Belgyógyász, Gasztroenterológus

Dr. Küronya Pál

4.99 | 130 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Küronya Pál belgyógyász, gasztroenterológus főorvos magánrendelése. A Pécsi Orvostudományi Egyetemen végeztem 1973-ban, majd orvosi munkásságomat az az ajkai Magyar Imre Kórházban folytattam. Belgyógyászatból, majd gasztroenterologiából szakvizsg...

Tovább olvasom
Dr. Küronya Pál - Belgyógyász, Gasztroenterológus

Dr. Küronya Pál

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Küronya Pál belgyógyász, gasztroenterológus főorvos magánrendelése. A Pécsi Orvostudományi Egyetemen végeztem 1973-ban, majd orvosi munkásságomat az az ajkai Magyar Imre Kórházban folytattam. Belgyógyászatból, majd gasztroenterologiából szakvizsgáztam. Az emésztőszerv endoscópos vizsgálatai mellett /több mint 50...

Tovább olvasom
Dunapart Medical Magánrendelő
1052 Budapest, V. kerület, Petőfi tér 3. (Belváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Küronya Pál belgyógyász, gasztroenterológus főorvos magánrendelése. 
 

A Pécsi Orvostudományi Egyetemen végeztem 1973-ban, majd orvosi munkásságomat az az ajkai Magyar Imre Kórházban folytattam.

Belgyógyászatból, majd gasztroenterologiából szakvizsgáztam.  

Az emésztőszerv endoscópos vizsgálatai  mellett  /több mint 50.000  vizsgálat/ számos funkcionális vizsgálatot vezettem be, melyek  többek  között a  felszívódási zavarok korai kimutatására irányultak.

Magyarországon nagy  beteganyagon elsőként mutattam be a Helicobacter pylori pathogen szerepét  felső gastrointestinalis kórképekben. Hazai és nemzetközi fórumokon prezentáltam a H.Heilmanii-t valamint a  H.pylori jelentőségét vérző recidiv duodenalis ulcusos betegeknél .

 

 

A következő problémákkal fordulhat hozzám:

 teljesítménye csökken

koncentráló képessége romlik

 testsúlya túlzottan nő vagy csökken

 alvászavarai vannak, nyugtalan

 indokolatlan légszomj

szívdobogásérzés

izületi fájdalom

hasi panasz jelentkezik

Bármilyen belgyógyászati jellegű panasz és tünet  esetén teljeskörű   kivizsgálást végzünk, ami a részletes kórelőzmény felvételéből, a teljeskörű belgyógyászati fizikális vizsgálatból, és ha szükséges labor és egyéb alapvető műszeres vizsgálatok elvégzéséből vagy elvégeztetéséből áll.

Pontos diagnózis birtokában a gyógyszeres kezelésen kívül  életmódra, étrendre vonatkozóan is részletes tanácsadásban részesül.

Amennyiben ismert betegségeivel kapcsolatban bizonytalan, szívesen konzultálok, hogy  állapotával, gyógyszeres és diétás kezelésével kapcsolatban pontosabb ismeretekre  tegyen szert.

Komoly tapasztalattal rendelkezem testsúlytöbblettel küzdők diétás kezelésében.

Változókori panaszok,pajzsmirigy betegségek, csontritkulás, anyagcserebetegségek kivizsgálását is elvégezzük.

Amennyiben  műtéti beavatkozás előtt áll, műthetőségre vonatkozóan is kaphat véleményezést,illetve segítséget a beavatkozásra való felkészülésben.

 

 

Specializáció

 • magas vérnyomás
 • szívgyengeség
 • cukorbetegség és szövődményeinek kezelése
 • pajzsmirigy autoimmun betegségei
 • változókori panaszok
 • csontritkulás
 • gyógyszerek okozta májkárosodás
 • vérképzőszervi betegségek gyógyítása

Kórházi háttér

 • 1986 Gasztroenterológia szakvizsga
 • 1978 Belgyógyászat szakvizsga
 • 1973 Pécsi Orvostudományi Egyetem

Vélemények

4.99 az 5-ből
130 értékelés alapján
5 csillag
99 %
4 csillag
1 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.99
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.99
Megfelelő volt az ellátásod? 4.98

Részletes vélemények

Zita
2021. november
A doktor úr figyelme, alapossága. Szuper! Megnyugtató. Tudod hova merre vezet az utad a jövőben.Csak veled foglalkoznak,türelmesen. A recepciós kedvessége,rendelő hangulata, a kiváló szakmai ellátás.
-
Józsefné
2021. november
A Doktor úr nekem és a családomnak is a nagybetűs DOKTOR ÚR. A legkíválóbb orvos.
-
Renáta
2021. október
Az orvos felkészültsége maximális. Alapos, mindenre kiterjedő vizsgálat.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. szeptember
Minden tökéletes volt.
Nem volt ilyen.
Éva
2021. június
Csak jót tudok mondani. A doktor úr kedves, közvetlen, figyelmes. Hatalmas szaktudással rendelkezik. 80 percet voltam bent, és úgy jöttem ki, hogy hosszú évek problémáira kaptam választ, és reményt a gyógyulásra. Bárcsak minden orvos ilyen lenne.
Nem volt.
Dr. Radánovics-Nagy Dániel
2021. június
Küronya doktor egy igen ritka hibrid: magában hordozza a sokat látott "rutin-róka" tapasztaltságát, ugyanakkor nagyon képben van a legújabb eljárásokkal. Én is orvos vagyok,így talán másabb szemüvegen keresztül is néztem a konzultációt. Már a foglaláskor rendkívül szimpatikusnak találtam,hogy cca. 90 percet szán egy páciensre. A legtöbb esetben szükség is volna ennyi időre minden szakterületen, mégis a nagyon ritkán valósul meg, sajnos. A világnak sokkal több Küronya doktorra lenne szüksége!
Nem volt ilyen.
Norbert
2021. április
Rengeteg időt fordított az állapotom felmérésére, részletesen kielemezte az eddigi leleteimet, úgy, hogy számomra is érthető legyen. Megoldást javasolt a problémámra, amit eddig több orvos sem tudott megtenni. Kiváló szakember, csakis ajánlani tudom!
-
Eszter
2021. április
A doktor úr végighallgatott, minden szavamra figyelt, feltette az összes felmerülő kérdést. Részletesen elmagyarázta, hogy minek mi a következménye, mi mitől van/ alakul.
Semmi.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. április
Már kifejtettem feljebb.
nincs
Kristóf
2021. április
Maximális figyelem, alapos kivizsgálás, részletes tájékoztatás, emberközpontúság, empátia. 2,5 órán át voltak bent a rendelóben! Már én éreztem rosszul magam, hogy ennyi időt rám szánnak. A rendelés után sokáig fel se fogtam hogy ilyen orvosi hozzáállás ma még létezik.
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése