2 376 321 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Kurucsai Gábor -

Dr. Kurucsai Gábor

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Kurucsai Gábor vagyok, belgyógyász szakorvos. Székesfehérvári rendelőmben bizalommal fordulhat hozzám magánrendelés keretein belül belgyógyászati jellegű panaszaival, de sürgősséggel felmerülő kórképekben, idős beteg ellátással kapcsolatosan is seg...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Kurucsai Gábor -

Dr. Kurucsai Gábor

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Kurucsai Gábor vagyok, belgyógyász szakorvos. Székesfehérvári rendelőmben bizalommal fordulhat hozzám magánrendelés keretein belül belgyógyászati jellegű panaszaival, de sürgősséggel felmerülő kórképekben, idős beteg ellátással kapcsolatosan is segítségére lehetek. Számos Páciens ellátása nehézségeket okoz a mobili...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Kurucsai Gábor vagyok, belgyógyász szakorvos. Székesfehérvári rendelőmben bizalommal fordulhat hozzám magánrendelés keretein belül belgyógyászati jellegű panaszaival, de sürgősséggel felmerülő kórképekben, idős beteg ellátással kapcsolatosan is segítségére lehetek. Számos Páciens ellátása nehézségeket okoz a mobilitás és a jelen egészségügyi körülmények között, amelyben szintén tapasztalatom van mobil ellátással. Pácienseimet tanácsadással, közvetlen mobil telefonos elérhetőséggel is segítem, így biztosítva az időben történő és szakmailag is korrekt ellátást. Munkám során gondoskodás és a gyógyítás elvét vallom, ami túlmutat a diagnózis felállításának egyszerű igényén, a betegség lefolyásának követése is feladatom. Emellett egészségmegőrző programok szervezésében és lebonyolításában, egészségnevelésben, megelőző- és szűrő programok szervezésében szakmai tanáccsal és közreműködéssel állok rendelkezésre, ezen a területen számos rendezvény szervezői feladatát láttam el.

Specializáció

 • belgyógyászat, sürgősségi beteg ellátás, idős ellátás és ápolási feladatok
 • mobil ellátás és kezelések
 • speciális tesztek azonnali eredménykimutatással

Kórházi háttér

 • Fejér Megyei Szent György Kórház
 • Pápai GE kórház
 • Kulcs Rehabilitáció

Tanulmányok

 • 2003 Szegedi Orvostudományi Egyetem általános orvos
 • 2008 belgyógyászat szakvizsga
 • 2017 foglalkozás orvostan szakvizsga

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése