702 423 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Magyar Judit -

Dr. Magyar Judit

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német, orosz
Bemutatkozás

Dr. Magyar Judit, belgyógyász, foglalkozás-egészségügy szakorvos magánrendelése. A belgyógyászat az orvoslás azon szakterülete, amely a leginkább megőrizte az egységes szemléletet. Gyakorlat szintjén a prevenciótól (megelőzéstől) a rehabilitációig leg...

Specializáció

belgyógyászati szűrővizsgálatok

Tanulmányok

 • 2009 Egészségbiztosítás szakorvosa szakvizsga – kiválóan megfelelt
 • 2005 Foglalkozás-orvos szakvizsga – kiválóan megfelelt
 • 19...

Tovább olvasom

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Magyar Judit, belgyógyász, foglalkozás-egészségügy szakorvos magánrendelése.

A belgyógyászat az orvoslás azon szakterülete, amely a leginkább megőrizte az egységes szemléletet. Gyakorlat szintjén a prevenciótól (megelőzéstől) a rehabilitációig leginkább a belgyógyászat integrálja a többi szakterületet. Javasolt tehát (az egyértelműen specializálódott kezelést igénylő problémák kivételével) panasz jelentkezése esetén egy átfogó belgyógyászati szakvizsgálattal kezdeni az alapdiagnózis felállítása céljából. Olyan esetekben, amikor a jelentkező tünetek általánosak, (például diszkomfortérzés, fáradékonyság, emésztési panaszok stb.) a belgyógyász szakorvos javasolja a szükséges vizsgálatokat (labor, eszközös vizsgálatok) és amennyiben szükséges, célzottan tudja továbbirányítani a pácienst a megfelelő szakterület specialistáihoz. Egészségünk megóvása érdekében, belgyógyászati szűrővizsgálaton való részvétel tünet és panasz jelentkezése nélkül is évente javasolt.

„A valódi prevenció a tudással kezdődik, aztán a jó kérdésfeltevéssel, majd a közös munka következik. A belgyógyászati szakellátást, mint a differenciáldiagnosztika összetett gondolkodást igénylő feladatkörét tartom kihívásnak”

 

 

 

 

Specializáció

 • belgyógyászati szűrővizsgálatok

Tanulmányok

 • 2009 Egészségbiztosítás szakorvosa szakvizsga – kiválóan megfelelt
 • 2005 Foglalkozás-orvos szakvizsga – kiválóan megfelelt
 • 1999 Családorvosi Licence vizsga
 • 1994 Belgyógyászat szakvizsga
 • 1987 Cum laude általános orvosi diploma

Tagságok

 • JOINT VENTURE SZÖVETSÉG (JVSZ)

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése