2 376 330 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Magyar Judit -

Dr. Magyar Judit

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német, orosz
Bemutatkozás

A Hungária Med belgyógyászati, foglalkozás-egészségügyi rendelése Győr belvárosában, impozáns környezetben. A vizsgálatot végző orvos: Dr. Magyar Judit belgyógyász, foglalkozás-egészségügyi szakorvos. A belgyógyászat az orvoslás azon szakterülete, ame...

Tovább olvasom
Dr. Magyar Judit -

Dr. Magyar Judit

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német, orosz
Bemutatkozás

A Hungária Med belgyógyászati, foglalkozás-egészségügyi rendelése Győr belvárosában, impozáns környezetben. A vizsgálatot végző orvos: Dr. Magyar Judit belgyógyász, foglalkozás-egészségügyi szakorvos. A belgyógyászat az orvoslás azon szakterülete, amely a leginkább megőrizte az egységes szemléletet. Gyakorlat szintjén...

Tovább olvasom

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Hungária Med belgyógyászati, foglalkozás-egészségügyi rendelése Győr belvárosában, impozáns környezetben. A vizsgálatot végző orvos: Dr. Magyar Judit belgyógyász, foglalkozás-egészségügyi szakorvos.

A belgyógyászat az orvoslás azon szakterülete, amely a leginkább megőrizte az egységes szemléletet. Gyakorlat szintjén a prevenciótól (megelőzéstől) a rehabilitációig leginkább a belgyógyászat integrálja a többi szakterületet. Javasolt tehát (az egyértelműen specializálódott kezelést igénylő problémák kivételével) panasz jelentkezése esetén egy átfogó belgyógyászati szakvizsgálattal kezdeni az alapdiagnózis felállítása céljából. Olyan esetekben, amikor a jelentkező tünetek általánosak, (például diszkomfortérzés, fáradékonyság, emésztési panaszok stb.) a belgyógyász szakorvos javasolja a szükséges vizsgálatokat (labor, eszközös vizsgálatok) és amennyiben szükséges, célzottan tudja továbbirányítani a pácienst a megfelelő szakterület specialistáihoz. Egészségünk megóvása érdekében, belgyógyászati szűrővizsgálaton való részvétel tünet és panasz jelentkezése nélkül is évente javasolt.

„A valódi prevenció a tudással kezdődik, aztán a jó kérdésfeltevéssel, majd a közös munka következik. A belgyógyászati szakellátást, mint a differenciáldiagnosztika összetett gondolkodást igénylő feladatkörét tartom kihívásnak”

 

 

 

 

Specializáció

  • belgyógyászati szűrővizsgálatok

Tanulmányok

  • 2009 Egészségbiztosítás szakorvosa szakvizsga – kiválóan megfelelt
  • 2005 Foglalkozás-orvos szakvizsga – kiválóan megfelelt
  • 1999 Családorvosi Licence vizsga
  • 1994 Belgyógyászat szakvizsga
  • 1987 Cum laude általános orvosi diploma

Tagságok

  • JOINT VENTURE SZÖVETSÉG (JVSZ)

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése