Google+
872 412 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig
Beszélt nyelvek: angol, francia

Dr. Nagy Anna Mária

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Munkahelyek: 1996 - 1997. Debreceni Orvostudományi Egyetem, Szív- és Tüdőgyógyászati Klinika 1997 - 2001. Debreceni Megyei Önkormányzati Kenézy Gyula Kórház II. Belgyógyászat (gastroenterológiai profilú) Osztály 2001 - 2004. GYED, GYES 2004 - 200...

Specializáció, szakmai háttér

Belgyógyász szakorvos, Nemzetközi klinikai homeopátiás orvos (alkati szer és a tünetekre specifikus homeopátiás gyógyszerek kiválasztása)2014-től indult első Magyarországi klinikai homeopátiás kutatási program (HOHA-PREV) elindítása, szervezése, (GYEMSZ...

Tovább olvasom >
A

Medikids Gyermekgyógyászati Központ

1146 Budapest, XIV. kerület, Thököly út 137.
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Medikids Gyermekgyógyászati Központ

1146 Budapest, XIV. kerület, Thököly út 137.
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Munkahelyek:

1996 - 1997. Debreceni Orvostudományi Egyetem, Szív- és Tüdőgyógyászati Klinika
1997 - 2001. Debreceni Megyei Önkormányzati Kenézy Gyula Kórház II. Belgyógyászat (gastroenterológiai profilú) Osztály
2001 - 2004. GYED, GYES
2004 - 2006. Budai BM Kórház Belgyógyászati osztály, majd Rehabilitációs Osztály
2006 - 2011. Németországi innovatív gyógyszercég, Magyarországi fióktelep
2011-től szerdánként a Szent Rókus Kórház Rendelőintézetében belgyógyászati szakrendelés, emellett a hét többi napján komplex orvosi- és természetgyógyászati szemléletű magánpraxis
a MediKids Egészség Központban.
Cím: XIV.ker. Thököly út 137. Rendelő: az udvari épület földszintjén. Az udvari parkolóba autóval ingyenesen be lehet parkolni.

Ars poetica:

Hitvallásom szerint az egészség = „Egész”-séget jelent, tehát az egész ember testi-lelki-mentális egységét, teljességét.

Fiatal korom óta jógázom és meditálok, ezért a több ezer éves tapasztalatokon nyugvó, egészség megőrzéssel és gyógyítással kapcsolatos jógabölcsességek, ayurvédikus tanítások nagyban befolyásolták az egészségről és betegségről alkotott szemléletem. A jóga egyik alapvető tanításaként megfogalmazott “test-lélek-szellem harmonikus egységét” az akadémiai orvoslásban nem, vagy alig véltem felfedezni. Ezért folyamatosan kerestem mindazokat a kiegészítő - azaz komplementer - gyógymódokat, amelyek integrálásával közelebb kerülhetek a minél holisztikusabb gyógyításhoz: ezért hagyományos kínai medicinát, akupunktúrát, fitoterápiát, klinikai és klasszikus homeopátiát, NLP-t és kognitív pszichoterápiát tanultam.

Ezen tanulmányok szintézisében találtam meg végül azt a holisztikus gondolkodásmódot és gyógymódot, amit fiatal korom óta kerestem.

A 200 éves homeopátia empírikus tapasztalatokra, paragrafusokba rendszerezve, majd modern kori tudományos kísérletekben is, átfogó összefüggések rendszereiben bizonyította a testi és lelki-mentális tünetek elválaszthatatlan kapcsolatát. Ez azt is jelenti, hogy a megfelelő homeopátiás alkati szer (amit elhúzódó, krónikus betegségekben mindig szükséges adni) megfelelő hígításban adva nemcsak testi, hanem lelki-mentális gyógyulásokat is eredményez.

8 éve foglalkozom speciális, célzott méregtelenítési módszerekkel, amelyek nagyban hozzájárulnak betegeim gyógyulási sikereihez.
15 éve gyűjtöm szakmai gyakorlati tapasztalataimat a bio-táplálékkiegészítők terápiás lehetőségeiről. Megfigyeléseim szerint a civilizációs ártalmak széles körű elterjedése miatt szinte alig akad olyan ember, akinek ne lenne szüksége valamilyen bio-táplálékra, táplálékkiegészítőre, vagy speciális, célzott ellenőrzött méregtelenítési eljárásra.
Nagy örömömre szolgál, hogy a világszerte zajló fitoterápiás tudományos kutatások során az egyes gyógynövények - hatóanyagainak feltárása és hatásainak bizonyítása révén - egyre biztonságosabban és célzottabban alkalmazhatók bizonyos betegségek esetén. Ezeknek a szakmai tényeknek a terápiás gyakorlatba történő integrálása egyaránt növelheti a modern tudományos gyógyítás hatásosságát és költséghatékonyságát.

Specializáció

 • Belgyógyász szakorvos
 • Nemzetközi klinikai homeopátiás orvos (alkati szer és a tünetekre specifikus homeopátiás gyógyszerek kiválasztása)2014-től indult első Magyarországi klinikai homeopátiás kutatási program (HOHA-PREV) elindítása, szervezése, (GYEMSZI és TUKEB) engedélyeztetése
 • Hagyományos kínai (akupunktúrás) orvosElektro-akupunktúrás Voll ( =EAV) féle állapotfelmérés5 elem tanára épülő speciális bioinformációs gyógynövényes készítményekkel történő célzott és ellenőrzött méregtelenítési eljárások
 • Fitoterapeuta (gyógynövények, apiterápia, funkcionális élelmiszerek, Bach virág terápia, méregtelenítések)
 • FlaViva Family: jelenleg 10 féle termékből álló funkcionális élelmiszerek termékfejlesztője

Kórházi háttér

 • Szent Rókus Kórház Rendelőintézetében beutaló köteles belgyógyászati járóbeteg szakrendelés minden szerdán 9-13 óráig (III. emeleten a 304-es szakrendelőben)

Tanulmányok

 • 1995. DOTE Általános Orvosi Diploma (Cum Laude minősítéssel).
 • 2005. Belgyógyászati szakvizsga (kiválóan megfelelt minősítéssel)
 • 2000. Hagyományos Kínai Orvoslás, egyetemi licensz vizsga (Szegedi Orvostudományi Egyetem)
 • 2003. Terápiás Jógaoktató
 • 2003. Neurolingvisztikai programozás (NLP) 300 órás alap- és mester-képzés (amerikai diplomával)
 • 2006. Természetgyógyászati alapmodul, majd Fitoterapeuta licensz vizsga az ETI-nél (kitűnő minősítéssel)
 • 2009. Schüssler-sók tanácsadói képesítés.
 • 2009. Klinikai homeopátiás orvosi egyetemi licence vizsga (Pécsi Orvostudományi Egyetem)
 • 2009. Nemzetközi klinikai homeopátiás terápia diploma (CEDH)
 • 2009. Jogi szakokleveles orvos diploma (Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar, kitűnő minősítéssel)

Tagságok

 • Magyar Klinikai Homeopátiás Orvosok Alapítvány Kutatási Bizottság Elnöke

Vélemények

3 értékelés

„Hosszú a lista”

,

„nem volt”

,

„A doktornő türelmes, és rendkívül elhivatott, éreztem hogy hozzáértőnél vagyok. Elég időt szánt rám, mindent át tudtunk beszélni, és éreztem hogy neki is fontos hogy javuljon az állapotom, nem csak "futószalag " rendelésen vagypk. Megbízom benne és mindenknek ajánlom!”

(nem regisztrált felhasználó),
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig
Telefon: +36 1 700-1491