1 882 863 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Nyikos Orsolya -

Dr. Nyikos Orsolya

5.00 | 2 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Szakrendelésünkön lehetőség van éber illetve altatásos gyomor.- és vastagbél tükrözésre, mely előtt egy alkalom konzultáció szükséges, ahol a szükséges előkészületeket (labor értékek, illetve altatás esetén EKG) megbeszéljük. A Pécsi Tudományegyetem Á...

Tovább olvasom
Dr. Nyikos Orsolya -

Dr. Nyikos Orsolya

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Szakrendelésünkön lehetőség van éber illetve altatásos gyomor.- és vastagbél tükrözésre, mely előtt egy alkalom konzultáció szükséges, ahol a szükséges előkészületeket (labor értékek, illetve altatás esetén EKG) megbeszéljük. A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem diplomát 2003-ban, azóta Szé...

Tovább olvasom

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Szakrendelésünkön lehetőség van éber illetve altatásos gyomor.- és vastagbél tükrözésre, mely előtt egy alkalom konzultáció szükséges, ahol a szükséges előkészületeket (labor értékek, illetve altatás esetén EKG) megbeszéljük. 

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem diplomát 2003-ban, azóta Székesfehérváron dolgozom a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház I. Belgyógyászati Osztályán. 2009-ben belgyógyászatból, majd 2015-ben gasztroenterológiából szereztem szakvizsgát. 2014-ben adjunktusi kinevezést kaptam. Munkámat az osztály fekvő-és járóbeteg szakellátásában látom el, valamint endoszkópiás vizsgálatokat is végzek. A gyomor-bélrendszeri betegségeken belül szűkebb szakterületem a máj és hasnyálmirigy betegek kivizsgálása és kezelése. A Magyar Belgyógyászati Társaság és a Magyar Gasztroenterológiai Társaság tagja vagyok.

Specializáció

 • Májbetegségek kezelése
 • Epeúti problémák kivizsgálása
 • Hasnyálmirigyet érintő kórképek diagnosztizálása
 • Endoszkópos műtét végzése

Tanulmányok

 • 2003 Pécsi Tudományegyetem- általános orvos
 • 2009 Belgyógyászat szakvizsga
 • 2015 Gasztroenterológia szakvizsga

Tagságok

 • Magyar Belgyógyászati Társaság
 • Magyar Gasztroenterológiai Társaság

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Zoltán
2019. december
Profi doki!
-
Imre
2019. október
Nem egy SZAR! állami kórház Emberként kezelnek.
Nem volt
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése