968 997 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Nyikos Orsolya - Belgyógyász, Gasztroenterológus

Dr. Nyikos Orsolya

(2)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Szakrendelésünkön lehetőség van éber illetve altatásos gyomor.- és vastagbél tükrözésre, mely előtt egy alkalom konzultáció szükséges, ahol a szükséges előkészületeket (labor értékek, illetve altatás esetén EKG) megbeszéljük. A Pécsi Tudományegyetem Á...

Tovább olvasom
Dr. Nyikos Orsolya - Belgyógyász, Gasztroenterológus

Dr. Nyikos Orsolya

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Szakrendelésünkön lehetőség van éber illetve altatásos gyomor.- és vastagbél tükrözésre, mely előtt egy alkalom konzultáció szükséges, ahol a szükséges előkészületeket (labor értékek, illetve altatás esetén EKG) megbeszéljük. A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem diplomát 2003-ban, azóta Szé...

Tovább olvasom
Praxispont Magánorvosi Központ
8000 Székesfehérvár, Dr. Koch László utca 13.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Szakrendelésünkön lehetőség van éber illetve altatásos gyomor.- és vastagbél tükrözésre, mely előtt egy alkalom konzultáció szükséges, ahol a szükséges előkészületeket (labor értékek, illetve altatás esetén EKG) megbeszéljük. 

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem diplomát 2003-ban, azóta Székesfehérváron dolgozom a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház I. Belgyógyászati Osztályán. 2009-ben belgyógyászatból, majd 2015-ben gasztroenterológiából szereztem szakvizsgát. 2014-ben adjunktusi kinevezést kaptam. Munkámat az osztály fekvő-és járóbeteg szakellátásában látom el, valamint endoszkópiás vizsgálatokat is végzek. A gyomor-bélrendszeri betegségeken belül szűkebb szakterületem a máj és hasnyálmirigy betegek kivizsgálása és kezelése. A Magyar Belgyógyászati Társaság és a Magyar Gasztroenterológiai Társaság tagja vagyok.

Specializáció

 • Májbetegségek kezelése
 • Epeúti problémák kivizsgálása
 • Hasnyálmirigyet érintő kórképek diagnosztizálása
 • Endoszkópos műtét végzése

Tanulmányok

 • 2003 Pécsi Tudományegyetem- általános orvos
 • 2009 Belgyógyászat szakvizsga
 • 2015 Gasztroenterológia szakvizsga

Tagságok

 • Magyar Belgyógyászati Társaság
 • Magyar Gasztroenterológiai Társaság

Vélemények

2 értékelés
2019. december
Profi doki!
2019. október
Nem egy SZAR! állami kórház Emberként kezelnek.
Nem volt
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése