1 029 075 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Oláh Dóra - Endokrinológus, Belgyógyász

Dr. Oláh Dóra

(58)
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Oláh Dóra belgyógyász szakorvos magánrendelése. A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán diplomáztam orvosként 2013-ban. Az egyetem első éveiben a belgyógyászat szakirány ragadott meg a maga komplexitásával, rejtélyeivel. Mindig is vonz...

Tovább olvasom
Dr. Oláh Dóra - Endokrinológus, Belgyógyász

Dr. Oláh Dóra

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Oláh Dóra belgyógyász szakorvos magánrendelése. A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán diplomáztam orvosként 2013-ban. Az egyetem első éveiben a belgyógyászat szakirány ragadott meg a maga komplexitásával, rejtélyeivel. Mindig is vonzott a tünetek mögött rejlő probléma felkutatása és kezelése, és korá...

Tovább olvasom
Uránia Medical Center
1088 Budapest, VIII. kerület, Rákóczi út 19. 1. emelet 9. 88-as kapucsengő (Palotanegyed)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Oláh Dóra belgyógyász szakorvos magánrendelése.

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán diplomáztam orvosként 2013-ban. Az egyetem első éveiben a belgyógyászat szakirány ragadott meg a maga komplexitásával, rejtélyeivel. Mindig is vonzott a tünetek mögött rejlő probléma felkutatása és kezelése, és korán megtanultam, hogy csak individualisztikusan, holisztikusan és a pacienst partnerként kezelve lehet jól diagnosztizálni és gyógyítani. A belgyógyászat az egyik legősibb és legszerteágazóbb ága az orvostudománynak, nagyszerű tanáraim és mentoraim hatására ezen belül is az endokrinológia szakirány nyűgözött le legjobban.

Munkám során az alapos kivizsgálás és az egyénre szabott terápia alkalmazása a legfontosabb számomra. A helyes diagnózis, majd a kezelés hatékony kivitelezése során nélkülözhetetlennek tartom az orvos-páciens közötti bizalmi légkör kialakítását. A hormonok kóros működésének tünetei kapcsán érzékeny témák kerülhetnek szóba a konzultáció során, amelyek feloldása jelentősen megkönnyítheti a közös munkát és ezáltal a kívánt cél mielőbbi elérését.

Specializáció

 • pajzsmirigy betegségek
 • magas vérnyomás
 • PCO szindróma
 • szénhidrátanyagcsere zavarok
 • hyperprolactinaemia
 • elhízás hormonális hátterének kivizsgálása
 • hajhullás belgyógyászati hátterének kivizsgálása
 • meddőség belgyógyászati hátterének kivizsgálása

Tanulmányok

 • Semmelweis Egyetem Általános Orvostudomány Kar

Vélemények

58 értékelés
2020. október
A doktornő kedves volt, alapos és támogató. Teljesen elégedett voltam mindennel.
Nem volt ilyen.
2020. október
A doktornő nagyon kedves, precíz és alapos.
Nem volt ilyen.
2020. október
Soha nem volt még részém ilyen lelkiismeretes, humánus, empatikus, segítőkész orvosi ellátásban.
2020. október
2020. október
Mindent körültekintően elmagyarázott a doktornő. Kedves , precíz a beteghez .
Nem volt ilyen
2020. október
2020. október
Olyan információkat hallottam tőle, amiket eddig még senkitől. Felkészült volt, korrekt, és precíz. Mindenre kiterjedt a figyelme. Végighallgatott, majd feltette a kérdéseit. Közel fél órát voltam nála, és több előzetes, lehetséges diagnózist is felállított.
nem volt ilyen.
2020. október
Ilyen alapos, minden részletre kiterjedő tájékoztatásban talán még életemben nem volt részem. A doktornő szakértelme, felkészültsége megkérdőjelezhetetlen, mindenre választ kaptam - kérdezni sem kellett hozzá, a betegség kialakulásától kezdve a várható lefolyáson és társbetegségeken keresztül a pontos kezeléséig mindenről részletesen fel lettem világosítva. Nagyon megnyugtató volt, bárkinek szeretettel ajánlom.
nem volt ilyen
2020. október
2020. október
Nagyon kedves és szakértő a doktornő, teljesen megfelelt minden az elvárásaimnak
Nem volt
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése