883 131 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Pap Csaba -

Dr. Pap Csaba

(13)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Pap Csaba belgyógyász, kardiológus magánrendelése. Vérnyomás ingadozással, ritmuszavarral, mellkasi panaszokkal keresse Dr. Papp Csaba kardiológust. A Doktor Úr a hagyományos orvoslást ötvözi a holisztikus szemlélettel, ezért a testi tünetek melle...

Tovább olvasom
Dr. Pap Csaba -

Dr. Pap Csaba

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Pap Csaba belgyógyász, kardiológus magánrendelése. Vérnyomás ingadozással, ritmuszavarral, mellkasi panaszokkal keresse Dr. Papp Csaba kardiológust. A Doktor Úr a hagyományos orvoslást ötvözi a holisztikus szemlélettel, ezért a testi tünetek mellett a lelki okok felkutatását is fontosnak tartja a betegségek okai m...

Tovább olvasom

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szolgáltatás és szakterület

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Pap Csaba belgyógyász, kardiológus magánrendelése.

Vérnyomás ingadozással, ritmuszavarral, mellkasi panaszokkal keresse Dr. Papp Csaba kardiológust. A Doktor Úr a hagyományos orvoslást ötvözi a holisztikus szemlélettel, ezért a testi tünetek mellett a lelki okok felkutatását is fontosnak tartja a betegségek okai mögött.

Specializáció

  • Mellkasi panaszok
  • Vérnyomás ingadozás
  • Szívritmuszavar
  • góckutatás

Tanulmányok

  • 2009 - Kardiológia szakvizsga
  • 2000 - Belgyógyászat szakvizsga
  • 1995 - Semmelweis Orvostudományi Egyetem - Általános orvos

Vélemények

13 értékelés
2020. január
2020. január
2018. szeptember
Udvarias, alázatos, szakmai, érdeklődő, profi.
2018. június
Barátságos megbízható
2018. április
korszerű rendelő, profi csapat
2018. április
A doktorúr precizen vezette a vizsgálatot, mindenről érthetően tájékoztatott.
2018. március
Elégedett voltam mindennel, barátságos és hiteles szakember.
2018. március
A vélemények alapján esett a választásom az ő rendelésére, és nem bántam meg hogy hozzá foglaltam időpontot. Mindent elmagyarázott, szakszavak nélkül, így könnyen érthető volt hogy milyen problémával állok szemben.
2018. március
Pap doktor nagyon barátságos természetű, a vizsgálat során kérdezés nélkül is tájékoztatott mindenről. Elég időt hagyott az egész konzultációra, nem kezeli a betegeket munkadarabnak. Nagyon örülök hogy rátaláltam, még biztosan őt fogom felkeresni ha szükségem lesz belgyógyászra.
2017. november
A rendelő tiszta, korszerű. Az asszisztensek barátságosak voltak. A vizsgálat rendben zajlott.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése