2 377 875 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Téglássy Zoltán -

Dr. Téglássy Zoltán

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Téglássy Zoltán 1998-ban szerzett orvosi diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 1998 és 2004 között a MÁV Kórház kardiológiai osztályán dolgozott, s ez alatt szerezte meg belgyógyász szakvizsgáját is. Ezt követően a New York állambeli Utic...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Téglássy Zoltán -

Dr. Téglássy Zoltán

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Téglássy Zoltán 1998-ban szerzett orvosi diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 1998 és 2004 között a MÁV Kórház kardiológiai osztályán dolgozott, s ez alatt szerezte meg belgyógyász szakvizsgáját is. Ezt követően a New York állambeli Utica-ban dolgozott családorvosi rezidensként, majd az ugyancsak az Egye...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Téglássy Zoltán 1998-ban szerzett orvosi diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 1998 és 2004 között a MÁV Kórház kardiológiai osztályán dolgozott, s ez alatt szerezte meg belgyógyász szakvizsgáját is. Ezt követően a New York állambeli Utica-ban dolgozott családorvosi rezidensként, majd az ugyancsak az Egyesült Államokban levő Salem (Oregon állam) családorvosi rendelőjében helyezkedett el. Dr Téglássy Zoltán amerikai családorvosi és magyar belgyógyász szakvizsgával rendelkezik. Amerikai feleségével és három gyermekükkel Budapesten élnek.

Tanulmányok

  • 2009 Amerikai családorvosi Tanács háziorvostan szakvizsga
  • 2003 belgyógyászat szakvizsga
  • 1998 Semmelweis Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése