1 989 972 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Dubravcsik Zsolt Áron -

Dr. Dubravcsik Zsolt Áron

5.00 | 1 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1996-ban végzett a Szegedi Tudományegyetem Orvostudományi Karán, 1999-ig a békéscsabai Réthy Pál Kórházban dolgozott, gasztroenterológiai profilú belgyógyászati osztályon. A belgyógyászaton belül mindig is két terület vonzotta különösen, a kardiológia...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Dubravcsik Zsolt Áron -

Dr. Dubravcsik Zsolt Áron

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1996-ban végzett a Szegedi Tudományegyetem Orvostudományi Karán, 1999-ig a békéscsabai Réthy Pál Kórházban dolgozott, gasztroenterológiai profilú belgyógyászati osztályon. A belgyógyászaton belül mindig is két terület vonzotta különösen, a kardiológia és a gasztroenterológia. Első éveinek is köszönhető, hogy az utóbbit...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

1996-ban végzett a Szegedi Tudományegyetem Orvostudományi Karán, 1999-ig a békéscsabai Réthy Pál Kórházban dolgozott, gasztroenterológiai profilú belgyógyászati osztályon. A belgyógyászaton belül mindig is két terület vonzotta különösen, a kardiológia és a gasztroenterológia. Első éveinek is köszönhető, hogy az utóbbit választotta. 1999-től dolgozik a Kecskeméti Megyei Kórházban, az akkor újjáalakult Belgyógyászat-Gasztroenterológiai Osztályon. Már abban az évben nagy erőkkel kezdte az endoszkópiát tanulni. Belgyógyászatból 2001-ben, gasztroenterológiából 2003-ban szerzett szakképesítést, "kiválóan megfelelt" fokozattal. 2004-ben adjunktusi, majd 2010-ben főorvosi kinevezésben részesült. Szorosabb szakmai érdeklődési területe az endoszkópiához köt: az acut pancreatitis endoszkópos kezelési lehetőségei, a post-ERCPs pancreatitis megelőzése, a minőségi endoszkópia (minőségbiztosítás és minőségfejlesztés), endoszkópos ultrahang, colonoscopia.

Tanulmányok

  • 2003 gastroenterológia szakvizsga
  • 2001 belgyógyászaz szakvizsga
  • 1996 Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

S.F
2015. november
Korrekt ,körültekintő valamint a 10 éve taró kiváló kezelésének köszönhetően a mai napig, nálam maximélisan eredményes orvos és ember.
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése