1 875 441 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Goják Ilona -

Dr. Goják Ilona

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1986-ban szerzett orvosi diplomát a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 1986-1989. között az Pécsi Orvostudomány Egyetem I. sz. Belgyógyászati Klinikáján, majd a Baranya Megyei Kórház III. Belgyógyászati Osztályán dolgozott. 20...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Goják Ilona -

Dr. Goják Ilona

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1986-ban szerzett orvosi diplomát a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 1986-1989. között az Pécsi Orvostudomány Egyetem I. sz. Belgyógyászati Klinikáján, majd a Baranya Megyei Kórház III. Belgyógyászati Osztályán dolgozott. 2000-től a Pécsi Tudomány Egyetem Szívgyógyászati Klinika Kardiológiai...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

1986-ban szerzett orvosi diplomát a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 1986-1989. között az Pécsi Orvostudomány Egyetem I. sz. Belgyógyászati Klinikáján, majd a Baranya Megyei Kórház III. Belgyógyászati Osztályán dolgozott. 2000-től a Pécsi Tudomány Egyetem Szívgyógyászati Klinika Kardiológiai Osztályán adjunktusként dolgozott, jelenleg itt klinikai főorvos. Egyetemi munkája mellett 2013-től a Da Vinci Magánklinika kardiológiai szakrendelését vezeti. 1992-ben belgyógyászatból, majd 1995-ben kardiológiából is szakvizsgát tett. 2010-ben egészségbiztosítás szakvizsgát tett. Szakterülete a nem-invazív kardiológiai diagnosztika, ezen belül főként a szív ultrahang diagnosztika, melyet 1991. óta végez, licence-vizsgával rendelkezik. Speciális érdeklődési területe a veleszületett szívbetegségek felnőttkori diagnosztikája, a gyermekkorban operált, felnőtt korba lépő veleszületett szívbetegek gondozása, valamint a veleszületett szívbetegek terhességvállalásának és terhesség alatti gondozásának problematikája. Részt vesz a szívelégtelenségben szenvedő reszinkronizációs pacemaker kezelésben részesülő betegek echokardiographiás követésében, a kezelés optimalizálásában, valamint a pacemakerrel rendelkező betegek gondozásában. Előadó és társszerző hazai és külföldi kongresszusokon. Részt vesz az orvos egyetemisták képzésében, és kardiológia szakvizsga jelöltek felkészítésében, klinikai oktatásban, továbbképzéseken előadóként. Tagja a Magyar Kardiológiai Társaságnak, a Magyar Kardiológiai Társaság Echokardiográfiás és Gyermekkardiológiai - Veleszületett Szívbetegségek - Munkacsoportjának, az Európai Kardiológus Társaságnak (Europen Society of Cardiology), valamint az Európai Echocardiografiás Társaságnak ( Europen Association of Echocardiography). 2004-ben a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése Egészségügyi Díjat adományozott számára.

Tanulmányok

  • 2010 egészségbiztosítás szakvizsga
  • 1995 kardiológia szakvizsga
  • 1992 belgyógyászat szakvizsga
  • 1986 Pécsi Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése