2 377 776 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Kardiológiai szűrés -

Kardiológiai szűrés

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A Hungária Med-M magánrendelésein a szűrővizsgálatok keretein belül lehetőség van kardiológiai szűrésre is, ami Dr. Tumpek Andrea végez és a következő vizsgálatokat foglalja magába: - Kérdőíves előszűrés az orvos személyes kikérdezése alapján - Belgyóg...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Kardiológiai szűrés -

Kardiológiai szűrés

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A Hungária Med-M magánrendelésein a szűrővizsgálatok keretein belül lehetőség van kardiológiai szűrésre is, ami Dr. Tumpek Andrea végez és a következő vizsgálatokat foglalja magába: - Kérdőíves előszűrés az orvos személyes kikérdezése alapján - Belgyógyászati-kardiológiai vizsgálat (részletes családi és egyéni kórelőzm...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Hungária Med-M magánrendelésein a szűrővizsgálatok keretein belül lehetőség van kardiológiai szűrésre is, ami Dr. Tumpek Andrea végez és a következő vizsgálatokat foglalja magába: - Kérdőíves előszűrés az orvos személyes kikérdezése alapján - Belgyógyászati-kardiológiai vizsgálat (részletes családi és egyéni kórelőzmény, vérnyomás-és testsúlymérés, BMI meghatározás) - 12 elvezetéses nyugalmi EKG - Szívultrahang - Terheléses EKG (ha nincs ellenjavallata) - Laborvizsgálatok - vérkép, vizelet, kardiológiai rizikófaktorok, vércukor, szérum lipidek („vérzsírok”), vesefunkció, májenzimek, vasháztartás irányában - Arteriográfia: erek rugalmasságának vizsgálata, kardiovaszkuláris (szív-érrendszeri) kockázatszűrés - Írásos kiértékelés, diétás és életmód tanácsadás - Személyes konzultáció eltérés / igény esetén A kardiológiai szűrővizsgálat időtartama 40 perc.

Specializáció

  • EKG
  • Terheléses EKG
  • Arteriográf
  • Laborvizsgálatok
  • Szívultrahang

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése