1 869 204 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Kiss Attila -

Dr. Kiss Attila

5.00 | 1 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1992-ben a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1997-ben belgyógyászatból, 1999-ben kardiológiából, 2014-ben pedig hipertonológiából és lipidológiából tett szakvizsgát. Jelenleg a kecske...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Kiss Attila -

Dr. Kiss Attila

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1992-ben a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1997-ben belgyógyászatból, 1999-ben kardiológiából, 2014-ben pedig hipertonológiából és lipidológiából tett szakvizsgát. Jelenleg a kecskeméti Bács-Kiskun Megyei Kórház munkatársaként dolgozik, emellett mag...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

1992-ben a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1997-ben belgyógyászatból, 1999-ben kardiológiából, 2014-ben pedig hipertonológiából és lipidológiából tett szakvizsgát. Jelenleg a kecskeméti Bács-Kiskun Megyei Kórház munkatársaként dolgozik, emellett magánrendelést vezet a városban.

Tanulmányok

  • 2017 felnőtt transtorakális echokardiográfia vizsga
  • 2014 Lipidológis és Hipertonológia vizsga
  • 1999 kardiológia szakvizsga
  • 1997 belgyógyászat szakvizsga
  • 1992 Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése