1 882 863 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Marton Anna -

Dr. Marton Anna

Beszélt nyelvek: angol, francia, magyar, német, orosz
Bemutatkozás

1993-ban a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán summa cum laude minősítéssel szerzett diplomát. 1998-ban belgyógyászatból, 2001-ben diabetológiából, 2005-ben pedig kardiológiából tett szakvizsgát. 1998 és 2004 között a Pét...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Marton Anna -

Dr. Marton Anna

Beszélt nyelvek: angol, francia, magyar, német, orosz
Bemutatkozás

1993-ban a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán summa cum laude minősítéssel szerzett diplomát. 1998-ban belgyógyászatból, 2001-ben diabetológiából, 2005-ben pedig kardiológiából tett szakvizsgát. 1998 és 2004 között a Péterfy Sándor Kórház kardiológiai és diabetológiai profilú belgyógyász...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

1993-ban a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán summa cum laude minősítéssel szerzett diplomát. 1998-ban belgyógyászatból, 2001-ben diabetológiából, 2005-ben pedig kardiológiából tett szakvizsgát. 1998 és 2004 között a Péterfy Sándor Kórház kardiológiai és diabetológiai profilú belgyógyászati osztályain párhuzamosan dolgozott a fekvőbeteg- és ambulánsellátásban. 2006-tól a Budai Egészségközpontban, 2008-tól a Királyhágó utcai Egészségközpontban belgyógyász, diabetológus, kardiológus szakorvosként dolgozik.

Klinikák, ahol rendel:
Oxygen Újpest
Budai Egészségközpont

Tanulmányok

  • 2008 2,szintű echokardiografikus képestés
  • 2004 kardiológia szakorvosi végzettség
  • 2001 diabetológia
  • 1998 belgyógyász szakvizsga
  • 1993 Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Kar

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése