826 167 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Mezősi Emese -

Dr. Mezősi Emese

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

ltalános orvosi diplomája megszerzése után belgyógyászatból és endokrinológiából szerzett szakvizsgát. Hivatását küldetésként kezeli, s ha újra szakmát kellene választania ismét az orvoslást választaná. Az endokrin betegségek gyakran évekig, sokszor él...

Tanulmányok

  • 1996 endokrinológia szakvizsga
  • 1991 belgyógyászat szakvizsga
  • 1986 Debreceni Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

ltalános orvosi diplomája megszerzése után belgyógyászatból és endokrinológiából szerzett szakvizsgát. Hivatását küldetésként kezeli, s ha újra szakmát kellene választania ismét az orvoslást választaná. Az endokrin betegségek gyakran évekig, sokszor élethosszig tartó kezelést igényelnek. Ilyenkor nagyon fontos a beteg és az orvos együttes munkája. Jól beállított kezeléssel a páciens teljesen egészségesnek érezheti magát, ugyanakkor az okozza neki a legnagyobb örömet, ha a betegséget végleg meg lehet szüntetni.

Tanulmányok

  • 1996 endokrinológia szakvizsga
  • 1991 belgyógyászat szakvizsga
  • 1986 Debreceni Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése