1 875 516 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Mucsi János -

Dr. Mucsi János

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A Szegedi Orvostudományi Egyetem Gyermekklinikáján 1983-ban Gyurkovits Kálmán professzor úr szárnyai alatt kezdtem foglalkozni a légúti betegségekkel. Első munkahelyemen, a tapolcai kórház Barlang-terápiás Részlegén leginkább az asztmás és COPD-s beteg...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Mucsi János -

Dr. Mucsi János

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A Szegedi Orvostudományi Egyetem Gyermekklinikáján 1983-ban Gyurkovits Kálmán professzor úr szárnyai alatt kezdtem foglalkozni a légúti betegségekkel. Első munkahelyemen, a tapolcai kórház Barlang-terápiás Részlegén leginkább az asztmás és COPD-s betegek gyógyításával foglalkoztam. A legendás és fiatalon elhunyt Horvát...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Szegedi Orvostudományi Egyetem Gyermekklinikáján 1983-ban Gyurkovits Kálmán professzor úr szárnyai alatt kezdtem foglalkozni a légúti betegségekkel. Első munkahelyemen, a tapolcai kórház Barlang-terápiás Részlegén leginkább az asztmás és COPD-s betegek gyógyításával foglalkoztam. A legendás és fiatalon elhunyt Horváth Tibor főorvos iskolát teremtett a krónikus légúti betegeknek. Az egész országból, de még a tengerentúlról is jöttek a gyógyulni vágyók. Tapolcán nemcsak egy ágyat, vizsgálatot és gyógyszert kaptak, hanem rendszeres továbbképző beszélgetések, gyakorlati foglalkozások keretében naprakész és gyakorlatias segítséget is annak érdekében, hogy tudják, mit kell tenni, ha baj van, és mit tehetnek azért, hogy elkerüljék azt. Tüdőgyógyászati tanulmányaimat a mosdósi Tüdő- és Szívkórházban, illetve a Semmelweis Egyetem Pulmonológiai Klinikáján folytattam. Mindig kiemelt fontosságúnak tartottam, hogy a betegek ismerjék meg a testüket, a betegségüket, és pontosan tudják, hogyan használják a gyógyszereiket. Ennek érdekében megálmodtam a www.tudobeteg.hu portált, amelynek jelenleg is főszerkesztője vagyok. 2006 óta dolgozom Gödöllőn. A helyi tüdőbeteg-gondozóban a környék mintegy 120.000 lakosa számára biztosítjuk az állami egészségügyi ellátás keretében a tüdőgyógyászati hátteret. A dohányfüst visszaszorítását kiemelkedő jelentőségűnek tartom a légúti betegségek kezelése és megelőzése szempontjából is. 3 éve irányítom a Gödöllői Dohányzásmegelőzési Programot. Több mint 3000 gödöllői tizenéves diák adataira támaszkodva kidolgoztunk egy olyan programot, amely a diákok mellett a szülők és a pedagógusok képzésére, tájékoztatására támaszkodik. Első eredményeink biztatóak, de még sok a teendőnk. A gödöllői magánrendelésemen elsősorban azoknak szeretnék tüdőgyógyászati ellátást nyújtani, akik nem tudnak, vagy nem akarnak a hagyományos rendelésen a tüdőgondozóban megjelenni, illetve várakozni. Egy "egészséges" rendelést szeretnék megvalósítani, amelyet főként a krónikus légúti betegek (asztma, COPD, szénanátha), valamint a dohányzásról leszokni vágyók számára hoztam létre. A magánrendelésem 2012. július 1-től továbbra is Gödöllőn, de már nem a Medicentrumban, hanem az Erzsébet Gondozóházban van, szemben a tüdőgondozóval (2100 Gödöllő, Légszesz u. 6.) A www.videoklinika.hu tüdőgyógyász szakértőjeként rendszeresen jelentkező virtuális rendeléseimen beszámolok a tüdőgyógyászat aktualitásairól, bemutatom a leggyakoribb és a ritkább légúti betegségek jellegzetességeit, és on-line válaszolok a portál látogatóinak kérdéseire.

Tanulmányok

  • 2005 tüdőgyógyászat szakvizsga
  • 1992 belgyógyászat szakvizsga
  • 1986 Szegedi Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése