1 875 462 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Németi Csilla -

Dr. Németi Csilla

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

ltalános orvosi diplomája megszerzése után belgyógyászatból tett szakvizsgát. Szakrendelése minden alapvető belgyógyászati részterületet felölelő háttérrel rendelkezik. A szakrendelés strukturális szempontból az intézmény belgyógyászati osztálya alá ta...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Németi Csilla -

Dr. Németi Csilla

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

ltalános orvosi diplomája megszerzése után belgyógyászatból tett szakvizsgát. Szakrendelése minden alapvető belgyógyászati részterületet felölelő háttérrel rendelkezik. A szakrendelés strukturális szempontból az intézmény belgyógyászati osztálya alá tartozik. A szakrendelés igénybevételéhez beutaló és előjegyzés szüksé...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

ltalános orvosi diplomája megszerzése után belgyógyászatból tett szakvizsgát. Szakrendelése minden alapvető belgyógyászati részterületet felölelő háttérrel rendelkezik. A szakrendelés strukturális szempontból az intézmény belgyógyászati osztálya alá tartozik. A szakrendelés igénybevételéhez beutaló és előjegyzés szükséges. Rendelési idő hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között van.

Tanulmányok

  • 1998 kardiológia szakvizsga
  • 1991 belgyógyászat szakvizsga
  • 1986 Debreceni Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése