1 882 842 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Prof. Dr. Papp János -

Prof. Dr. Papp János

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Prof. Dr. Papp János belgyógyász, gasztroenterológus magánrendelése. 1967-ben szereztem általános orvosi diplomát, amelyet később belgyógyászati és gastroenterológiai szakvizsgával egészítettem ki. Mindig is, folyamatosan a Semmelweis Egyetem I. Belk...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Prof. Dr. Papp János -

Prof. Dr. Papp János

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Prof. Dr. Papp János belgyógyász, gasztroenterológus magánrendelése. 1967-ben szereztem általános orvosi diplomát, amelyet később belgyógyászati és gastroenterológiai szakvizsgával egészítettem ki. Mindig is, folyamatosan a Semmelweis Egyetem I. Belklinikáján dolgoztam, ahol olyan mesterektől tanultam a szakmát és a...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Prof. Dr. Papp János belgyógyász, gasztroenterológus magánrendelése.

1967-ben szereztem általános orvosi diplomát, amelyet később belgyógyászati és gastroenterológiai szakvizsgával egészítettem ki.

Mindig is, folyamatosan a Semmelweis Egyetem I. Belklinikáján dolgoztam, ahol olyan mesterektől tanultam a szakmát és a tudományt, mint Magyar Imre és Holló István professzorok.

Ismereteimet tanulmányúton Zürichben és Németországban bővítettem. 1991 óta egyetemi tanárként elsősorban az emésztőszervi betegségekkel foglalkozom, ezen belül is kedvenc területem az emésztőszervi endoszkópia.

Előszeretettel foglalkozom ennek úgynevezett operatív ágával, például polypusok eltávolításával, epeúti kövek kivételével, az elzáródásos sárgaság megszűntetésével.   Az idő haladtával olyan fontos ismeretek születtek a nagyvilágban, mint a gyomorban megtelepedő Helicobacter pylori szerepe számos betegségben (fekélybetegség, gyomorrák, krónikus gyomor nyálkahártya gyulladás). Ennek további kutatásában és gyakorlati felhasználásában igyekeztem kivenni a részemet.

A vastagbélrák hazánk fenyegető daganatos betegsége. Ez a daganatféleség sikerrel előzhető meg, természetesen hatékony szűrési módszereket alkalmazva. A lakossági daganatszűrés kidolgozásában igyekeztem részt vállalni, de ez még sajnos nálunk nem terjedt el. Az egyes ember, különösen ha veszélyeztetett (50 év felett, korábban magában vagy elsőfokú hozzátartozói között vastagbél polyppal vagy rákkal) nem tehet mást, mint vigyáz magára, és gondoskodik maga és szerettei szűréséről. Erre biztosítok rendelésem keretében lehetőséget.

Végül a fiatalokat fenyegető emésztőszervi betegség a Crohn kór és a colitis ulcerosa ellátása, a betegek gondozása mindennapi tevékenységem része.

1992 óta folytatok gasztroenterológiai magánrendelést, és a rendelésen emésztőszervi endoszkópos vizsgálatokat.

Specializáció

  • Epeúti megbetegedések kezelése
  • Fekélybetegség kezelése
  • Crohn betegség
  • Colitis ulcerosa kivizsgálása
  • Gyomortumorok diagnosztizálása

Kórházi háttér

  • Semmelweis Egyetem I.sz. Belgyógyászati Klinika

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése