2 377 770 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Ruzsa Zoltán -

Dr. Ruzsa Zoltán

5.00 | 3 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1998-ban a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2003-ban belgyógyászatból, majd 2005-ben kardiológiából tett szakvizsgát. Jelenleg a kecskeméti Bács-Kiskun M...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Ruzsa Zoltán -

Dr. Ruzsa Zoltán

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1998-ban a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2003-ban belgyógyászatból, majd 2005-ben kardiológiából tett szakvizsgát. Jelenleg a kecskeméti Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórháza Kardiológiai Osztályának Invazív Kardioló...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

1998-ban a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2003-ban belgyógyászatból, majd 2005-ben kardiológiából tett szakvizsgát. Jelenleg a kecskeméti Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórháza Kardiológiai Osztályának Invazív Kardiológiai Önálló Részlegének és a budapesti Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központjának kardiológus szakorvos munkatársaként végez gyógyító tevékenységet.

Klinikák, ahol rendel: Semmelweis Egyetem - Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika, Bács Kiskun Megyei Kórház Kecskemét

Tanulmányok

  • 2016 belgyógyászati angiológia szakvizsga
  • 2005 kardiológia szakvizsga
  • 2003 belgyógyászat szakvizsga
  • 1998 Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Dr RÚzsa Zoltán
2020. szeptember
MEG MENTETTE A LÁBAMAT.Könnyezve írom ezeket a sorokat.Nincs a világon kifejezés rá hogy mennyire hálás vagyok neki.Kecskeméten NAGYON JÓ HÍRŰ ORVOS.
-
Balázs János
2020. szeptember
-
Emberséges , nyugodt ,szakmailag páratlan tudással rendelkezik .
Dr Rúzsa Zoltán
2020. január
A maximális emberi és szakmai hozzáállás
NINCS
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése