2 377 851 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Süveges Erzsébet -

Dr. Süveges Erzsébet

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Tisztelt Páciens! A legutóbbi években elsősorban hematologiai betegekkel foglalkoztam, megelőzően diabetologia részlegen és a sürgősségi betegellátásban szereztem tapasztalatokat. A Flór Ferenc ( Kistarcsa) kórházban belgyógyászaton és onkológián dolgo...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Süveges Erzsébet -

Dr. Süveges Erzsébet

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Tisztelt Páciens! A legutóbbi években elsősorban hematologiai betegekkel foglalkoztam, megelőzően diabetologia részlegen és a sürgősségi betegellátásban szereztem tapasztalatokat. A Flór Ferenc ( Kistarcsa) kórházban belgyógyászaton és onkológián dolgoztam, kemoterápiás tapasztalatot szereztem és szakrendelést végeztem...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Tisztelt Páciens! A legutóbbi években elsősorban hematologiai betegekkel foglalkoztam, megelőzően diabetologia részlegen és a sürgősségi betegellátásban szereztem tapasztalatokat. A Flór Ferenc ( Kistarcsa) kórházban belgyógyászaton és onkológián dolgoztam, kemoterápiás tapasztalatot szereztem és szakrendelést végeztem. 2004-ben a Szent Rókus kórház Onkohematologiai részlegvezetője lettem, ahol korszerű, zsilipelt kórtermekben adhattuk az úgynevezett citosztatikus kezelést. A Szent Rókus kórház aktív lehetőségeinek bezárásával ez a részleg is megszűnt, de a diganosztikus lehetőségek teljes spektruma és az ambuláns kezelés lehetősége jelenleg is rendelkezésre áll. A Pest megyei és budapesti, beutalóval rendelkező betegek számára mindenkor elérhető e szakrendelés. A most induló magánrendelésben a belgyógyászat-hematologia- anyagcserebetegségek-életmód választás területén állok rendelkezésre.

Klinikák, ahol rendel: Szent Rókus Kórház, Krama Egészségközpont, Ermimed Bt.

Specializáció

  • daganatos betegségek kivizsgálása, gondozása

Tanulmányok

  • 1997 haematológia szakvizsga
  • 1989 belgyógyászat szakvizsga
  • 1983 Semmelweis Orvostudományi Egyetem általános orvosi kar

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése