2 376 378 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Veréb Klára -

Dr. Veréb Klára

5.00 | 1 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1998-ban a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2003-ban belgyógyászatból, 2007-ben pedig gasztroenterológiából tett szakvizsgát. A gasztroenterológia egy belgyógyászatblól kifejlődött ö...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Veréb Klára -

Dr. Veréb Klára

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1998-ban a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2003-ban belgyógyászatból, 2007-ben pedig gasztroenterológiából tett szakvizsgát. A gasztroenterológia egy belgyógyászatblól kifejlődött önálló tudományág, mely az emésztőrendszer betegségeivel foglalkozik....

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

1998-ban a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2003-ban belgyógyászatból, 2007-ben pedig gasztroenterológiából tett szakvizsgát. A gasztroenterológia egy belgyógyászatblól kifejlődött önálló tudományág, mely az emésztőrendszer betegségeivel foglalkozik. A gasztroenetrológus munkakörébe a nyelőcső, a gyomor, a vékony- és vastagbél, a máj, a hasnyálmirigy, az epehólyag- és epevezeték betegségeinek diagnosztikája és kezelése tartozik.

Tanulmányok

  • 2007 gasztroenterológia szakvizsga
  • 2003 belgyógyászat szakvizsga
  • 1998 Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Csengődi Lászlóné
2021. július
Jó érzés a betegnek, ha ily módon állnak, a problémájának a kezeléséhez.
Nem volt.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése