1 875 483 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Virányi Zsolt -

Dr. Virányi Zsolt

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Az egyetem befejezését követően a Kecskeméti Megyei Kórház belgyógyászati osztályán kezdtem meg munkámat. Belgyógyászati szakvizsgám megszerzése előtt lehetőségem nyílt az endoszkópos vizsgálatok egy részének elsajátítására a Kecskeméti Megyei Kórház E...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Virányi Zsolt -

Dr. Virányi Zsolt

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Az egyetem befejezését követően a Kecskeméti Megyei Kórház belgyógyászati osztályán kezdtem meg munkámat. Belgyógyászati szakvizsgám megszerzése előtt lehetőségem nyílt az endoszkópos vizsgálatok egy részének elsajátítására a Kecskeméti Megyei Kórház Endoszkópos Laborjában. A '90-es évek végén tanulmányi utam során (Mü...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Az egyetem befejezését követően a Kecskeméti Megyei Kórház belgyógyászati osztályán kezdtem meg munkámat. Belgyógyászati szakvizsgám megszerzése előtt lehetőségem nyílt az endoszkópos vizsgálatok egy részének elsajátítására a Kecskeméti Megyei Kórház Endoszkópos Laborjában. A '90-es évek végén tanulmányi utam során (München) tapasztalatokat gyűjtöttem. Ezen tapasztalatok elraktározása után jelenleg nyílik lehetőségem egy magas színvonalú endoszkópos járóbeteg (privát) szakrendelés elindítására. 1999-óta egy új Gasztroenetrológiai Osztály kialakítását követően dr. Velősy Borbála Phd. főorvos jótékony gondoskodása, és tanítása révén tudásomat tovább tökéletesítettem, valamint új vizsgálati módszereket tanultam meg. 2002-ben a megyei kórház adjunktusává neveztek ki. 2004 májusában Kecskeméten egy teljesen új építésű, modern, minden igényt kielégítő Endoszkópos Centrum nyílt, ahol a legmodernebb és legújabb endoszkópok állnak a rendelkezésünkre. Az ÁNTSZ és a minőségbiztosítás minden kritériumának megfelelő létesítményben lehetőségem nyílt a fenti rendelés elindítására.

Tanulmányok

  • 2001 gastroenterológi szakvizsga
  • 1999 belgyógyászat szakvizsga
  • 1993 Szegedi Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése