4 239 060 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Benyovszky Orvosi Központ

Benyovszky Orvosi Központ

1089 Budapest, VIII. kerület,
Budapest, Benyovszky Móric utca 10.
(Józsefváros)
4.61 | 363 értékelés
Információk a rendelőről

BENYOVSZKY ORVOSI KÖZPONT Másfél évtizede a páciensek szolgálatában.   Korszerű gyógyítás, szakértelem, családias közeg, elérhető árak. A Benyovszky Orvosi Központ a pesti klinikai negyed legnagyobb magánegészségügyi járóbeteg intézménye. 37 orvos és több, mint 29 szakterület várja gyógyulni vágyó pácienseit.Az intézmé...

Tovább olvasom
Benyovszky Orvosi Központ

Benyovszky Orvosi Központ

Információk a rendelőről

BENYOVSZKY ORVOSI KÖZPONT Másfél évtizede a páciensek szolgálatában.   Korszerű gyógyítás, szakértelem, családias közeg, elérhető árak. A Benyovszky Orvosi Központ a pesti klinikai negyed legnagyobb magánegészségügyi járóbeteg intézménye. 37 orvos és több...
Tovább olvasom
1089 Budapest, VIII. kerület, Budapest, Benyovszky Móric utca 10. (Józsefváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

BENYOVSZKY ORVOSI KÖZPONT

Másfél évtizede a páciensek szolgálatában.

 

Korszerű gyógyítás, szakértelem, családias közeg, elérhető árak.

A Benyovszky Orvosi Központ a pesti klinikai negyed legnagyobb magánegészségügyi járóbeteg intézménye. 37 orvos és több, mint 29 szakterület várja gyógyulni vágyó pácienseit.
Az intézmény a klinikai tömb közvetlen szomszédságában, a Tisztviselőtelepen található.
Családias, békés és közvetlen közegben várja a klinika pácienseit minden hétköznap 8 és 20, valamint szombatonként 8 és 15 óra között.

Közel 700 nm-en zajlik gyógyító munka a klinikán, mely korszerű eszközparkkal, képalkotó diagnosztikai berendezésekkel és képzett szakorvosokkal, kedves és szakképzett recepciós, valamint asszisztens kollégákkal fogadja Önt is.

Filozófiánk, hogy pácienseinknek megoldáspárti szolgáltatásokat nyújtsunk, így a teljes körű és pontos diagnosztika, valamint preventív szemléletű gyógyítás mellett hatékony terápiás megoldásokat kínálunk számukra. Legyen szó éves szűrővizsgálatokról, fizioterápiás kezelésekről, helyi érzéstelenítéses sebészeti, urológiai vagy proktológiai beavatkozásokról, vagy éppen lézeres fül-orr-gégészeti műtétekről.

Így a klasszikus járóbeteg szakellátás mellett, a teljesség igénye nélkül helyi érzéstelenítéses ambuláns beavatkozások és a legmodernebb lézeres fül-orr-gégészeti kisműtétek is zajlanak a klinikán, melyek elérhető áron nyújtanak gyors megoldásokat pácienseink számára.

Egynapos sebészeti beavatkozások, valamint komplex vállalati szintű egészségszolgáltatás is helyet kap a klinika szolgáltatási palettáján.

Klinikánk partnere a legnagyobb egészségbiztosító és egészségpénztári szolgáltatóknak. Intézményünkben egészségpénztári kártyával, készpénzzel, valamint bankkártyával történő fizetésre is lehetőség van.

Amennyiben Ön is egy nyugodt, közvetlen, békés környezetben és kiváló szakértelemmel bíró orvosok segítségével kíván gyógyulni, várjuk szeretettel a Benyovszky Orvosi Központban.

Megközelíthetőség

A Benyovszky Orvosi Központ megközelíthető az M3-as metróval, majd gyalogosan 5 perc sétányira a Nagyvárad tértől, valamint a 24-es villamossal (Elnök utcai megálló), mely 2 perc sétára található a klinikától.

Parkolás

Parkolási lehetőség a Benyovszky Móric utcában. Parkolóhely mindig rendelkezésre áll, az utca pedig térfigyelő kamerával felszerelt, biztonságos.

Nyitva tartás

Hétfő: 08:00-20:00 Kedd: 08:00-20:00 Szerda: 08:00-20:00 Csütörtök: 08:00-20:00 Péntek: 08:00-20:00 Szombat: 08:00-15:00

Vélemények

4.61 az 5-ből
363 értékelés alapján
5 csillag
61 %
4 csillag
37 %
3 csillag
1 %
2 csillag
1 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.59
Tisztasága 4.79
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.56
Megközelíthetősége 4.53

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2022. március
-
Nem szóltak előre a csúszás miatt. A recepciós hölgyek egymással nevetgéltek, és én éreztem kellemetlennek, hogy segítséget kell kérnem, és meg kell törnöm a jó hangulatot.

(ellenőrzött értékelés)
2022. február
Nagy meglepetésemre bankkártyával is lehetett fizetni.
-

(ellenőrzött értékelés)
2022. február
A recepciósok teával kínáltak, ez nagyon jólesett az esős időben.
-

(ellenőrzött értékelés)
2022. február
Kedves recepciós hölgyek, profi Dr.Nő. Kellemes környezet
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2021. január
Nem igazán volt kellemes tapasztalatom,nem ajánlom
Időpontra érkeztem. Ehhez képest egy órát vártam. Kb. 40 perc után szólt a recepciós,hogy csúszásban vannak. Az orvos nem volt készséges és kedvesnek sem mondanám. Ha az ember fizet azért elvárna egy minimális kedvességet,odafigyelést.

(ellenőrzött értékelés)
2024. május
Dr Lázár Gabriella dr-nőnèl voltam ma. Nagyon aranyos,kedves a dr-nő és az asszisztense is.
A recepciós hölgy abszolút nem kedves,és nem előzèkeny. A hangszigetelt ajtók,semmit nem szigetelnek.!!!! Tisztán hallani a varóban,mi történik a rendelőben. Szomorú,hogyan a beavatkozások szükséges Lidocain spray nincs. Ezek tudatában a szolgàltatás díjjàt magasnak találom...😞

(ellenőrzött értékelés)
2024. május
A rendelő rendezett, tiszta, jól megközelíthető helyen van, az ügyintézés gyors és gördülékeny a recepciónál.
-

(ellenőrzött értékelés)
2024. április
Kedves volt a doktornő és az asszisztense. Minden információt megkaptam. Teljesen meg vagyok a szemészeti vizsgálattal elégedve.
-

(ellenőrzött értékelés)
2024. április
Mindenki segítőkész volt, minden elő volt készítve az adminisztrációhoz is.
-

(ellenőrzött értékelés)
2024. április
Tágas, tiszta, kellemes környezet, máskor is szívesen jövünk ide.
-