2 376 924 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Betegszállítás - Betegszállító

Betegszállítás

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Betegszállítás, rendezvény biztosítás 2018. január 01-től magán ülő betegszállító gépkocsi üzemeltetését indítottuk el a Szent Kristóf egészségügyi központ részeként. 2019.01.01-től fekvő betegek szállítását is biztosítjuk és működési engedélyünk birt...

Tovább olvasom
Betegszállítás - Betegszállító

Betegszállítás

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Betegszállítás, rendezvény biztosítás 2018. január 01-től magán ülő betegszállító gépkocsi üzemeltetését indítottuk el a Szent Kristóf egészségügyi központ részeként. 2019.01.01-től fekvő betegek szállítását is biztosítjuk és működési engedélyünk birtokában kisebb maximum 1000 fő részvételével megtartott rendezvények...

Tovább olvasom

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Betegszállítás, rendezvény biztosítás

2018. január 01-től magán ülő betegszállító gépkocsi üzemeltetését indítottuk el a Szent Kristóf egészségügyi központ részeként. 2019.01.01-től fekvő betegek szállítását is biztosítjuk és működési engedélyünk birtokában kisebb maximum 1000 fő részvételével megtartott rendezvények egészségügyi biztosítását is vállalni tudjuk. Mivel régiónkban kistelepülések jellemzőek, az itt tartott rendezvények egészségügyi biztosításához szolgáltatásunk hiánypótlóként járulhat hozzá.
Fejlesztéseinket folytatva 2020 februárjában B típusú mentő gépkocsit szereztünk be, mely alkalmas rendezvénybiztosítás mellett őrzött betegszállítás biztosítására is. Ennek megvalósításával a betegszállítás fejlesztésével jelentős lépést tettünk meg a régió egészségügyének korszerűvé tétele irányában.

Mindkét mentő gépkocsink jól felszerelt az Országos Mentőszolgálatnál rendszeresített B típusú mentő gépkocsi felszereléseit tartalmazza kiegészítve motoros szívóval, betegőrző monitorral.

Betegszállítás elérhetőségei:

Telefon: +3630 6635565

email: realmedkft6@gmail.com      honlap: www. realmedkft.hu

A betegszállítás árlistája itt tekinthető meg: Árlista

Rendelkezésre állás: Hétfőtől- péntekig  8-18 óráig. Időpont egyeztetés mellett más időpontokban is.

A betegszállítás kapacitásait a távolságok és várakozás miatt korlátozottak. A beteg felvétel után kórházba illetve szakrendelésre történő szállítás, majd a vizsgálat után hazaszállítás.
Jellemzően 1-1 beteg szállítása-2,5-3 óra így a napi szállítási kapacitás 3-4 fő/ gépkocsi. Jelenleg Egy fekvőbeteg és egy ülőbeteg szállító gépkocsi üzemel, de a kapacitást az igény esetén tudjuk növelni.
Aktuális díjaink az alábbiakban olvashatók:
SZENT KRISTÓF EGÉSZSÉGÜGY KÖZPONT SZOMOR
Ülő- és fekvőbetegek szállítása szükség esetén kerekesszékkel is.

ÜLŐBETEG SZÁLLÍTÁS: 300 Ft/km FEKVŐBETEG SZÁLLÍTÁS 330 Ft/km. Telephelytől, telephelyig számolva.

1 fő kísérő szállítása indokolt esetben (pl. magatehetetlen, vagy demens beteg) térítésmentes, egyéb esetekben 25% felárat számolunk fel.
A koronavírus járványkészültség miatt egyszerre egy beteget szállítunk, felár nélkül. Maszk viselése kötelező!
Várakozás díja: 30 percig díjtalan, ezen túl 30 percenként 2.500,- Ft.
Gépkocsinkat szakképzett mentőápolók és mentő gépkocsivezetők vezetik, készenléti táskával, oxigén palackkal, defibrillátorral felszerelt, így a lehető legnagyobb biztonságban utazhatnak betegeink.

Egyéb szállítási igényeknél ( pl. Budaörs, Diósd, Érd, Pusztazámor, Százhalombatta stb.) a beteg felvételi helye és a fogadó intézmény közötti távolság alapján történik a díj kiszámítása, a kiegészítő díjakkal együtt.
A szállítási díjakról telefonszámunkon (+36 30 663-55-65) érdeklődhetnek, hétfőtől-péntekig 08-20 óráig.
Szent Kristóf Egészségügyi Központ betegszállítás és beteg taxi szolgáltatás.
Megbízható partner a betegszállításban.
„V.I.P. betegszállítás megfizethető áron. Az Ön egészségéért dolgozunk”Specializáció

  • Ülő vagy fekvőbetegek eljuttatása a klinikákhoz/kórházakhoz.

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése