2 377 860 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Bánfalvi Teodóra -

Dr. Bánfalvi Teodóra

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

1983 ban végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 1983-tól 1988- ig a Péterffy Sándor utcai kórházban dolgozott. Szakvizsga előtti gyakorlatait a budapesti Bőrklinikán, a Heim Pál Kórházban és az Országos Onkológiai Intézetben végezte. 1987-ben s...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Bánfalvi Teodóra -

Dr. Bánfalvi Teodóra

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

1983 ban végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 1983-tól 1988- ig a Péterffy Sándor utcai kórházban dolgozott. Szakvizsga előtti gyakorlatait a budapesti Bőrklinikán, a Heim Pál Kórházban és az Országos Onkológiai Intézetben végezte. 1987-ben szakvizsgázott bőr- és nemibeteggyógyászatból, kozmetológiából. 1989-...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

1983 ban végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 1983-tól 1988- ig a Péterffy Sándor utcai kórházban dolgozott. Szakvizsga előtti gyakorlatait a budapesti Bőrklinikán, a Heim Pál Kórházban és az Országos Onkológiai Intézetben végezte. 1987-ben szakvizsgázott bőr- és nemibeteggyógyászatból, kozmetológiából. 1989-től 2009-ig az Országos Onkológia Intézet bőrgyógyászati osztályán dolgozott. Második szakvizsgámat 1993-ban szerezte klinikai onkológiából. 1999-ben adjunktusi kinevezést kapott. 2003-ban tudományos fokozatot szerzett (PhD). Tumormarkerekkel folytatott tízéves kutatómunka után PhD értekezését a "Melanoma malignum progressziójának markerei" címmel írta meg. Ezt követően főorvosi kinevezést kapott. Az eltelt 25 évben számos közleményt írt. melyek nagy része az interneten olvasható. Rendszeresen részt vesz külföldi kongresszusokon. Jelenleg bőrgyógyászat-onkológiai magánrendelést folytatok. Magánrendelésemet 1994-ben indítottam. Fő tevékenység: Jó- és rosszindulatú bőrdaganatok dermatoszkópos szűrővizsgálata, kezelése, műtéti eltávolítása. Anyajegyek szűrővizsgálata, terápiás megoldása, sebészi ellátása. Általános- és gyermek bőrgyógyászat, kozmetológia.

Specializáció

 • anyajegy vizsgálat
 • jóindulatú bőrdaganatok
 • rosszindulatú bőrdaganatok
 • gyermekbőrgyógyászat
 • acne, rosacea, hajhullás kezelése

Tanulmányok

 • 1993 klinikai onkológia szakvizsga
 • 1987 bőrgyógyászat szakvizsga
 • 1983 Semmelweis Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése