1 990 122 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Fábián Melinda - Bőrgyógyász

Dr. Fábián Melinda

5.00 | 24 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Diplomám 2014-ben szereztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. A diploma megszerzése óta a Semmelweis Egyetem, Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán dolgozom, ahol kezdetben a fekvőbeteg osztályokon, majd az általános bőrgyógyás...

Tovább olvasom
Dr. Fábián Melinda - Bőrgyógyász

Dr. Fábián Melinda

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Diplomám 2014-ben szereztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. A diploma megszerzése óta a Semmelweis Egyetem, Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán dolgozom, ahol kezdetben a fekvőbeteg osztályokon, majd az általános bőrgyógyászati, az STI (szexuális úton terjedő fertőzések)/nemigyógyászati, az...

Tovább olvasom
Körúti Orvosi Centrum
1137 Budapest, XIII. kerület, Szent István körút 24. (Újlipótváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Diplomám 2014-ben szereztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. A diploma megszerzése óta a Semmelweis Egyetem, Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán dolgozom, ahol kezdetben a fekvőbeteg osztályokon, majd az általános bőrgyógyászati, az STI (szexuális úton terjedő fertőzések)/nemigyógyászati, az allergológiai és az onkodermatológiai ambulanciákon szereztem szakmai tapasztalatot. A melanoma (festéksejtes bőrdaganat) klinikopatológiai és prognosztikai faktorainak vizsgálata témakörben 2018-ban PhD fokozatot szereztem. Kutatási eredményeimet hazai és nemzetközi folyóiratokban publikáltam.

2020-ban bőr-, nemigyógyászat és kozmetológia szakvizsgát szereztem kiváló minősítéssel. A betegellátás és a kutatás mellett orvos- és fogorvostanhallgatók gyakorlati és elméleti oktatásában is részt veszek angol és magyar nyelven. Hazai és nemzetközi kongresszusok aktív és rendszeres résztvevője, valamint a magyarországi (MDT) és az európai bőrgyógyászati társaság (EADV) tagja vagyok.

Már egyetemi éveim alatt célommá vált a holisztikus, komplex orvoslás gyakorlása, a bőrbetegségek okának, patomechanizmusának megértése és felderítése, azok belgyógyászati kórképekkel való kapcsolata, hiszen ezek elengedhetetlenek az adekvát kezeléshez, és így a kórképek gyógyításához. Fontosnak tartom, hogy pácienseim a jelenleg elérhető leghatékonyabb és legmodernebb kezelést kapják, és a tüneti terápia mellett a háttérben álló ok mielőbbi felderítését is elvégezzük. Fentiek miatt, elméleti és gyakorlati tudásom elmélyítése céljából számos neves európai egyetemen és egyetemi klinikán töltöttem szakmai gyakorlataim egy részét már egyetemi éveim alatt (Karolinska Institutet (Stockholm), Croydon University Hospital (London), Universitat Rovira i Virgili (Tarragona, Spanyolország), Medical University of Plovdiv (Plovdiv), Istanbul University, Faculty of Medicine (Isztambul) és bőrgyógyászati szakorvosképzésem alatt is (Barcelona, Pozsony (EADV tanfolyamok) Madrid, Párizs (EADV kongresszusok)), Research Institute for Tropical Medicine (tanulmányút, Manila, Fülöp-szigetek).

Véleményem szerint az alapos és precíz orvosi vizsgálat, a komplex diagnosztika és a pácienssel való kölcsönös bizalom vezethet megfelelő diagnózishoz és eredményes kezeléshez.

Specializáció

 • Általános bőrgyógyászati problémák diagnosztizálása és kezelése (pl. acne, rosacea, pikkelysömör, ekzema, körömgomba, vírusos-, bakteriális- és gomba okozta bőrbetegségek, körömgomba)
 • Nemigyógyászat (STD) szűrése és kezelése
 • Anyajegyszűrés

Kórházi háttér

 • Semmelweis Egyetem, Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika

Tanulmányok

 • 2020 bőr-, nemigyógyászat és kozmetológia szakvizsga
 • 2018 PhD fokozat, Semmelweis Egyetem
 • 2014 Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar

Tagságok

 • Magyar Dermatológiai Társulat (MDT)
 • Európai bőrgyógyászati társulat/akadémia (EADV)
 • Európai kutató bőrgyógyászati társulat (ESDR)
 • Nemzetközi dermatoszkópos Társulat (IDS)
 • Magyar Tudományos Akadémia köztestületi tag (MTA)

Vélemények

5 az 5-ből
24 értékelés alapján
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Ancsa
2021. szeptember
Először jàrtam a Doktornőnél, első benyomàsra nagyon kedves, intelligens, megnyerő a személyisége. Elsőre megàllapìtotta betegségem diagnózisàt. Köszönöm az elkötelezett munkàt.
-
Pisti
2021. szeptember
Szakmailag nagyon felkészült, kedves, precìz. Nagyon sok hasznos tanàcsot kaptam a Doktornőtől a betegségemmel kapcsolatban. Hàlàsan köszönöm az alapos szakvéleményt. Mindenkinek szívböl ajánlom.
-
Zsigmond
2021. július
Nagyon alapos volt, minden àltalam emlìtett panaszra azonnal reflektàlt. Nekem màr ő A bőrgyògyàszom.
Nem volt.
Miki
2021. július
Alapos, precíz, figyelmes.
Nem volt.
Fann
2021. június
Szimpatikus, kedves doktornő. Csak ajánlani tudom :)
-
Anna
2021. június
Nagyon kedves alapos és figyelmes ! Minden kis apróságot meg tudtunk beszélni!
-
Eszter
2021. június
Többféle panasszal érkeztem a doktornőhöz várandós kismamaként. Mindegyikre maximálisan kitértünk, amit lehetett, ambulánsan azonnal kezelésbe vett. A talalkozás végén még egyszer mindent összefoglalt, így semmilyen kérdés nem maradt bennem. Bizalmam az irányába azonnal kialakult, csak ajánlani tudom őt.
-
Gyuri
2021. június
A profizmusa.
Nem volt
Gabriella
2021. március
Profi, a munkáját maximális odaadással végző, figyelmes, kedves. Több hasonló kezelésen voltam már más bőrgyógyászoknál, de nála lett a legjobb a végeredmény. Szívből ajánlom mindenkinek!
Nem volt
Gabriella
2021. március
Nagyon profi, a munkáját maximális odaadással végző, figyelmes és kedves. Több bőrgyógyásznál voltam már hasonló kezelésen, de nála lett a legjobb a végeredmény. Szívből ajánlom mindenkinek!
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése