2 908 689 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Fábián Melinda -

Dr. Fábián Melinda

5.00 | 29 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Diplomám 2014-ben szereztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. A diploma megszerzése óta a Semmelweis Egyetem, Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán dolgozom, ahol kezdetben a fekvőbeteg osztályokon, majd az általános bőrgyógyás...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Fábián Melinda -

Dr. Fábián Melinda

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Diplomám 2014-ben szereztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. A diploma megszerzése óta a Semmelweis Egyetem, Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán dolgozom, ahol kezdetben a fekvőbeteg osztályokon, majd az általános bőrgyógyászati, az STI (szexuális úton terjedő fertőzések)/nemigyógyászati, az...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

További bőrgyógyász magánorvosok

Még több bőrgyógyász

További bőrgyógyász magánorvosok

Még több bőrgyógyász orvos

Részletes adatok

Bemutatkozás

Diplomám 2014-ben szereztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. A diploma megszerzése óta a Semmelweis Egyetem, Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán dolgozom, ahol kezdetben a fekvőbeteg osztályokon, majd az általános bőrgyógyászati, az STI (szexuális úton terjedő fertőzések)/nemigyógyászati, az allergológiai és az onkodermatológiai ambulanciákon szereztem szakmai tapasztalatot. A melanoma (festéksejtes bőrdaganat) klinikopatológiai és prognosztikai faktorainak vizsgálata témakörben 2018-ban PhD fokozatot szereztem. Kutatási eredményeimet hazai és nemzetközi folyóiratokban publikáltam.

2020-ban bőr-, nemigyógyászat és kozmetológia szakvizsgát szereztem kiváló minősítéssel. A betegellátás és a kutatás mellett orvos- és fogorvostanhallgatók gyakorlati és elméleti oktatásában is részt veszek angol és magyar nyelven. Hazai és nemzetközi kongresszusok aktív és rendszeres résztvevője, valamint a magyarországi (MDT) és az európai bőrgyógyászati társaság (EADV) tagja vagyok.

Már egyetemi éveim alatt célommá vált a holisztikus, komplex orvoslás gyakorlása, a bőrbetegségek okának, patomechanizmusának megértése és felderítése, azok belgyógyászati kórképekkel való kapcsolata, hiszen ezek elengedhetetlenek az adekvát kezeléshez, és így a kórképek gyógyításához. Fontosnak tartom, hogy pácienseim a jelenleg elérhető leghatékonyabb és legmodernebb kezelést kapják, és a tüneti terápia mellett a háttérben álló ok mielőbbi felderítését is elvégezzük. Fentiek miatt, elméleti és gyakorlati tudásom elmélyítése céljából számos neves európai egyetemen és egyetemi klinikán töltöttem szakmai gyakorlataim egy részét már egyetemi éveim alatt (Karolinska Institutet (Stockholm), Croydon University Hospital (London), Universitat Rovira i Virgili (Tarragona, Spanyolország), Medical University of Plovdiv (Plovdiv), Istanbul University, Faculty of Medicine (Isztambul) és bőrgyógyászati szakorvosképzésem alatt is (Barcelona, Pozsony (EADV tanfolyamok) Madrid, Párizs (EADV kongresszusok)), Research Institute for Tropical Medicine (tanulmányút, Manila, Fülöp-szigetek).

Véleményem szerint az alapos és precíz orvosi vizsgálat, a komplex diagnosztika és a pácienssel való kölcsönös bizalom vezethet megfelelő diagnózishoz és eredményes kezeléshez.

Specializáció

 • Általános bőrgyógyászati problémák diagnosztizálása és kezelése (pl. acne, rosacea, pikkelysömör, ekzema, körömgomba, vírusos-, bakteriális- és gomba okozta bőrbetegségek, körömgomba)
 • Nemigyógyászat (STD) szűrése és kezelése
 • Anyajegyszűrés

Kórházi háttér

 • Semmelweis Egyetem, Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika

Tanulmányok

 • 2020 bőr-, nemigyógyászat és kozmetológia szakvizsga
 • 2018 PhD fokozat, Semmelweis Egyetem
 • 2014 Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar

Tagságok

 • Magyar Dermatológiai Társulat (MDT)
 • Európai bőrgyógyászati társulat/akadémia (EADV)
 • Európai kutató bőrgyógyászati társulat (ESDR)
 • Nemzetközi dermatoszkópos Társulat (IDS)
 • Magyar Tudományos Akadémia köztestületi tag (MTA)

Dr. Fábián Melinda vélemények

5 az 5-ből
29 értékelés alapján
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények


(nem ellenőrzött értékelés)
2022. március
Csatlakozva az előttem szólókhoz, csak csupa pozitívumot tudok említeni a doktornőről. Szívből ajánlom mindenkinek aki egy profi, kedves és türelmes orvost keres. Köszönöm az összes segítséget amit kaptam, remélem lesz még alkalmunk találkozni :)
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2022. március
nagyon kedves, figyelmes, a kezeles utani gyogyulast is figyelemmel kiserte, barmikor fordulhattam hozza kerdeseimmel. szivesen megyek hozza ujra es nyugodt szivvel ajanlom barkinek.
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2022. március
Profi, precíz, rendkívül felkészült és nagyon figyelmes. Mindenről átfogó tájékoztatást kaptam, egyetlen kérdésem sem maradt megválaszolatlanul. Több kezelésen voltam már a doktornőn, mindegyik hibátlanul sikerült, minden alkalommal nagyon elégedett voltam az eredménnyel. Szívből ajánlom mindenkinek!
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2021. szeptember
Először jàrtam a Doktornőnél, első benyomàsra nagyon kedves, intelligens, megnyerő a személyisége. Elsőre megàllapìtotta betegségem diagnózisàt. Köszönöm az elkötelezett munkàt.
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2021. szeptember
Szakmailag nagyon felkészült, kedves, precìz. Nagyon sok hasznos tanàcsot kaptam a Doktornőtől a betegségemmel kapcsolatban. Hàlàsan köszönöm az alapos szakvéleményt. Mindenkinek szívböl ajánlom.
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2021. július
Nagyon alapos volt, minden àltalam emlìtett panaszra azonnal reflektàlt. Nekem màr ő A bőrgyògyàszom.
Nem volt.

(nem ellenőrzött értékelés)
2021. július
Alapos, precíz, figyelmes.
Nem volt.

(nem ellenőrzött értékelés)
2021. június
Szimpatikus, kedves doktornő. Csak ajánlani tudom :)
-

(ellenőrzött értékelés)
2021. június
Nagyon kedves alapos és figyelmes ! Minden kis apróságot meg tudtunk beszélni!
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2021. június
Többféle panasszal érkeztem a doktornőhöz várandós kismamaként. Mindegyikre maximálisan kitértünk, amit lehetett, ambulánsan azonnal kezelésbe vett. A talalkozás végén még egyszer mindent összefoglalt, így semmilyen kérdés nem maradt bennem. Bizalmam az irányába azonnal kialakult, csak ajánlani tudom őt.
-