962 889 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Karászi Viktória - Bőrgyógyász, Kozmetológus, Gyermekbőrgyógyász

Dr. Karászi Viktória

(15)
Beszélt nyelvek: angol, magyar, német, orosz
Bemutatkozás

Dr. Karászi Viktória bőrgyógyász magánrendelése. Bőrbetegségekkel, pattanásos bőr okozta problémákkal keresse Dr. Karászi Viktória magánrendelését. Akkor is várhat segítséget a Doktornőtől, ha gyermekénél jelentkeznek bőrgyógyászati tünetek. STD megbet...

Tovább olvasom
Dr. Karászi Viktória - Bőrgyógyász, Kozmetológus, Gyermekbőrgyógyász

Dr. Karászi Viktória

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német, orosz
Bemutatkozás

Dr. Karászi Viktória bőrgyógyász magánrendelése. Bőrbetegségekkel, pattanásos bőr okozta problémákkal keresse Dr. Karászi Viktória magánrendelését. Akkor is várhat segítséget a Doktornőtől, ha gyermekénél jelentkeznek bőrgyógyászati tünetek. STD megbetegedésekkel kapcsolatban is nyugodt szívvel kérjen időpontot a magán...

Tovább olvasom
Alfa Egészségközpont
1036 Budapest, III. kerület, Lajos utca 66. B. lh V. emelet (Óbuda)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Karászi Viktória bőrgyógyász magánrendelése. Bőrbetegségekkel, pattanásos bőr okozta problémákkal keresse Dr. Karászi Viktória magánrendelését. Akkor is várhat segítséget a Doktornőtől, ha gyermekénél jelentkeznek bőrgyógyászati tünetek. STD megbetegedésekkel kapcsolatban is nyugodt szívvel kérjen időpontot a magánrendelésre.

Specializáció

 • STD
 • pattanásos bőr
 • kozmetológia

Tanulmányok

 • 2001 - Bőr-nemigyógyászat, kozmetológia szakvizsga
 • 1993 - SOTE - ÁOK

Tagságok

 • Magyar Dermatológiai Társaság
 • Magyar STD Társaság
 • Magyar Magánbőrgyógyászok Közhasznú Egyesülete

Vélemények

15 értékelés
2018. július
2018. június
Egy barátságtalan, mogorva orvos. Nem mennék hozzá még egyszer.
2018. június
Nem egy kedves, barátságos orvos. Tájékoztatója eléggé szűkszavú és nagyon kevés információval látja el az embert. Amilyen sokba kerül az ellátás lehetne sokkal jobb színvonalú is.
2018. április
Borzasztóan drága a szolgáltatás...
2018. április
2018. március
Barátságos, empatikus orvos. Mindent részletesen elmagyarázott, érthető módon.
2018. március
Pattanásos bőröm miatt kerestem fel a doktornőt, aki az orvosi vizsgálatokon túl életmódbeli részleteket is megosztott velem. Elégedett voltam mindennel, nem volt negatív tapasztalatom semmiről sem.
2018. február
2018. február
2018. január
A foglalt időpontban pontosan behívtak. A doktornő mosolygós, barátságos volt, a vizsgálat nyugodtan zajlott. Elégedett voltam mindennel.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése