1 081 278 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Kassai Ildikó -

Dr. Kassai Ildikó

(5)
Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Munkám során szembesültem azzal a tendenciával, hogy a mai orvoslás kizárólag a betegségek tüneteire fókuszál, sematikus tüneti kezeléseket alkalmaz, a betegségek valódi okát nem is kutatja. Ennek megfelelően a betegek is egyre inkább csak "recept írat...

Tovább olvasom
Dr. Kassai Ildikó -

Dr. Kassai Ildikó

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Munkám során szembesültem azzal a tendenciával, hogy a mai orvoslás kizárólag a betegségek tüneteire fókuszál, sematikus tüneti kezeléseket alkalmaz, a betegségek valódi okát nem is kutatja. Ennek megfelelően a betegek is egyre inkább csak "recept íratás" céljából keresik fel a rendelőket, ami az orvos-beteg kapcsolat...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Munkám során szembesültem azzal a tendenciával, hogy a mai orvoslás kizárólag a betegségek tüneteire fókuszál, sematikus tüneti kezeléseket alkalmaz, a betegségek valódi okát nem is kutatja. Ennek megfelelően a betegek is egyre inkább csak "recept íratás" céljából keresik fel a rendelőket, ami az orvos-beteg kapcsolat jelentős persztizsveszteségéhez vezetett.

Specializáció

  • Gyermekbőrgyógyászat
  • Bőr, haj, köröm rendellenességek klasszikus és preventív szemléletű diagnosztikája és ellátása
  • Ekcémák, pikkelysömör, aknés, pattanásos, gombás, vírusos, bakterialis megbetegedések ellátása
  • Anyajegyek szűrővizsgálata
  • A bőrtünetek hátterében meglévő anyagcsere és hormonális folyamatok felderítése, ezek életmódbeli reformjával valódi, oki terápia kivitelezése

Tanulmányok

  • 1991. POTE ÁOK általános orvosi diploma
  • 2001. Bőrgyógyászat, kozmetológia, venerológia szakvizsga

Vélemények

5 értékelés
2013. június
Magabiztosság, szakértelem.
2013. június
Odafigyelnek a betegre és nem kell várakozni.
Nem volt
2013. május
Barátságos, felkészült, nagy tudású orvos kiválóan megközelíthető, kicsi, de kellemes rendelője kincs a környéken, ahol nyomokban sem volt eddig bőrgyógyászat. Jó hír, hogy nem akar versenyezni a környékbeli magánklinikák megfizethetetlen áraival. Pozitív még, hogy gyerekeket is fogad!
Semmi
2013. május
Személynek szóló figyelmesség
2013. május
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése