1 882 845 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Kővágó Levente Pál -

Dr. Kővágó Levente Pál

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Dr. Kővágó Levente Pál -

Dr. Kővágó Levente Pál

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Specializáció

 • Bőrgyógyászat

Kórházi háttér

 • 1996-1998. a Réthy Pál Kórház, III. Belgyógyászatán, gasztroenterológiai szakon dolgoztam Békéscsabán, majd 1998-tól a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház Bőrgyógyászati Osztályán dolgozok, 2008-tól megbízott, majd 2011-től kinevezett osztályvezető főorvosként. 2003-2007. között részt vettem a Veszprém Megyei Irányított Betegellátási Modell munkájában, 2000-2008. között Veszprém városi központi háziorvosi ügyeletében. Regionális szakfelügyelő bőrgyógyász főorvosi felkérést 2013-ban kaptam.
 • 1998-tól rovarméreg és egyéb légúti allergia hyposzenzibilizáló kezeléseket is végzünk.
 • 2004-2007. között a Veszprémi Helyi Orvosi Kamara elnöke, majd 2007-2011. Veszprémi Területi Orvosi Kamara választókerületi elnöke lettem.
 • 2009-től IIa, IIb, III. és IV. fázisú gyógyszer kutatási klinikai vizsgálatokkal is foglalkozunk.
 • 2014-től az újként befogadott veszprémi bőrgyógyászati biológiai terápiás centrum vezetője vagyok, ennek keretében psoriasis vulgaris, dermatitis atopica, urticaria idiopathica, hydradenitis suppurativa és egyéb betegségek kezelésére nyílt lehetőségünk.

Tanulmányok

 • Orvosi diplomát Szegeden, 1990-1996 között a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szereztem.
 • Egészségügyi szakközgazdász diplomát szintén Szegeden, 1995-1998. József Attila Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán sikerült kapnom.
 • 2002-ben bőr- és nemigyógyászat, kozmetológia szakvizsgát tettem Budapesten, melyet 2004-ben egy szegedi családorvosi licence vizsga, 2007-ben klinikai immunológia és allergológia szakvizsga követett Budapesten. 2006-2008. között Vezetés mesterfokon (Leaders to Leaders) 2 éves képzés résztvevője voltam a Project Hope Central and Eastern Europe és a Sheffield University szervezésében.

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése